Romantisk weekend

Sitter som på nålar. Ringde upp syrran för en stund sedan och lättade hjärtat.

-USCH Hannah!! Livet känns för underbart i dag. Jag känner mig pigg, fräsch! LYCKLIG!! Snygga outfits, ungarna är glada. Förväntansfull, alla är friska…?!

Vad FAAN kommer hända!

VARJE gång jag sagt den ”farliga meningen” har jag fått hjärnblödning, terrordåd, något har dött?????

Kommer vi störta? Du störta!!?

Faan, jag vågar inte må så här bra! Det bådar inte väl😫😫😫

Lämnat in kolten på kemtvätt, orolig att den blir förstörd och missfärgad. Måste ringa upp mina samevänner och dubbelkolla

Hunnit förbi och tittat till Barbro

Hämtat upp paket, postat paket, förberett bloggjobb. Beställt hem mat, ordnat med skjutsningar för barn under helgen, varit hos revisorn. Gått igenom kommande kontrakt med olika produktioner…

Hann förbi Catta och Creativeheadz nya salong på Scheelegatan 10 innan jag for hem igår. Premiär!

Duktiga tjejer!! Verkligen! Driftiga jäkla superpumor…

Fick krama om Cattas fina pappa Boris

-Packa lite fina outfits för 8+ och storstad Maaagdaläääjna

Wihooo vad spännande! Kl 15 ska vi vara på Arlanda

Med svarta skinnbyxor, och stilettklackar? Kan nog bli lite coolt..

Nu hoppas vi bara att det INTE händer något trist under helgen. Det orkar jag inte med.

Pleeeease God! Lite medvind och tur önskar jag mig i jubileumspresent…

Kram!! Kommer blogga från Arlanda❤️

Någon skrev i tidigare inlägg att jag var en kopia av Iris Apfel ❤️

Jag tar det som en OERHÖRT fin komplimang!!! Älskar henne och älskar att man förknippar oss. Vilken ära

Tack för att ni finns tjejer och förgyller min vardag

  1. Har lärt mig att INTE tänka den tanken vid tillfällen jag har känt mig extra lycklig över livet. Utan det bästa är att njuta av stunden. Tycka att man är värd lyckan. Och be om att den ska fortsätta. Absolut inte tänka tankar ”som nu händer det snart nåt förfärligt bara för att jag är så lycklig just nu.” Som att nån hör en, och man får det man ”ber om” låter säkert lite luddigt. Men det bjuder jag på.♥️

  2. Du är såå jäkla cool och härlig. Din humor är grym😃 och du är en inspiration till att mixa färg och mönster så att allt blir fäääääschion. Ha en riktig trevlig resa, såklart ALLT kommer gå bra. Jag tror på London🙌😘

  3. Vad spännande! Jag såg att någon tror på Venedig men är det inte lite varmare där nu, eller kanske inte…? Jag tror på London, Reykjavik (super som partystad) eller Amsterdam. Ska bli spännande att höra vart det blev.

  4. Vart det än bär av så kommer det att bli en underbar helg för er två ❤ Vilken man du har ! Jag tror att vi alla kvinnor uppskattar liknande initiativ från våra män. Ha nu en härlig helg för din skyddsängel i himlen vakar över er alla så inget ont kommer hända . Kram från en mormor

  5. Om 50 år kommer du kanske vara en kopia av Iris Apfel om din färgsprakande kläd- och glasögonstil fortsätter utvecklas. Men i nuläget kunde du vara hennes vackra barnbarn! ❤

  6. Kolten klarar fint kemtvätt.
    Här skjöljde man förr kolten i lacknafta och så fick den hänga på tork och luftning. Jag tvättar min mans i ulltvätt i maskin och torkar den först på en handduk på badrumsgolvet och sen på stativ. Som när man tvättar en ulltröja.

    Om det är tydliga fläckar så behandlar jeg dem med galltvål innan tvätt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..