Taco och skaparverkstad

Nycklarna till nya kontoret!!

Så oerhört lycklig😍

Lunch i Täby. Skridskor, vantar, fotboll stod på ”måste” listan att handla.

Louie-Baba-Tjock-tjock-habba-habba-zut-zut

Bästa frukosten tycker killarna. Bästa investeringen. En stark motherfucker! Krossar allt. Mjölk, banan, avocado, mango, spenat och hallon

Lugn morgon, nästan alltid lugnare bär man är själv. Är Filip hemma, så blir det mer stressigt och man förväntar sig att den andre ska göra ”lika mycket” som en själv. Faktiskt mindre bråk med barnen, då de inte kan ”spela ut oss mot varandra” killarna blir gnälligare när F är hemma faktiskt.

Mitt städade klädrum! Älskar min ordning och mitt sinne för att organisera

Mamma kom förbi och vi planerade inför vår resa till sjukhuset i Filippinerna i maj

(Reklam för egna produkter)

Jäklar vad bruna och fräscha ni kommer bli till våren haha!!

Bara ett fåtal burkar kvar på lagret. Vill du hinna få hem ett gäng? Passa på direkt. För sen tar det ett litet tag innan nästa erbjudande. Läs mer, eller beställ HÄR!

Tacos till middag i favoritkläderna. Myskläder/träningskläder lever jag verkligen i

Barnens favoritmat! Tacosallad är min

Den förre ägarinnan och Danni på Mäklarhuset Täby. Verkligen en lyckans dag!! Mitt första riktiga skaparverkstad😍

Proffsigt! Och härlig energi på mäklarkontoret. Man vill som bara hänga kvar och dricka kaffe

Proppat skåpen fulla av Katrins cleaneating. Charlie ÄLSKAR Hallon-granolan. Jag chokladbollarna.

Småkillarna sover, Lance gör musik i studion, Tristan pratar med tjejer på något mobilforum, Filip landar på Arlanda om 20 min och jag gosar med hundar och lyssnar på en ljudbok i sängen.

Vi syns i morgon fouks❤️

  1. Han ”provbor” hos Mats och Eva (min svägerska och Filips bror) den här veckan (keep it in the family) och jag har känslan av att de inte vill ge tillbaka honom❤️

   1. Jag kan förstå att man hamnar i svåra situationer i livet men detta med djur verkar ni ta lätt på. Hannahs flickor har det säkert nog så jobbigt, nu förlorar de även ytterligare en hund för att vuxenvärlden inte får ihop det😪

    1. Vilken elak kommentar. Hannah och Peter visste ju inte att de skulle skiljas när de köpte hundarna! Hannah är säkert jätteledsen över att inte kunna behålla Sigge och såna kommentarer som din hjälper verkligen inte. Det är ju jättebra om Sigge kan vara kvar i familjen iallafall!

     1. Karin, heter du Magdalena? Det är ganska tröttsamt att det inte går att skriva annat en gullekommentarer innan någon anhängare svarar i bloggarens ställe. Det är ju inte första djuret som ”lånas”ut och alla ser vi ju olika på djurens värde som familjemedlemmar, vissa har lättare att skiljas från sina djur,andra ser det mer problematiskt, särskilt om man har barn. I det här fallet har barnen redan förlorat en hund i olycka

     1. Malin som föräldrar har de gemensamt ansvar att ansvara för att både barn och hundar får det bra. Vi vet inte varför Sigge kan bo hos barnen och deras pappa och heller inget jag har behov av att spekulera i men det kanske utifrån barnens och hundens perspektiv går att lösa på ett bättre sätt än att lämna bort den, oavsett om det är ”inom familjen”. Tror ärligt att barnen s***er fullständigt i det. De vill nog bara ha sin hund

     2. Alla har ju tyvärr inte så långsiktigt ”tänk” när dom skaffar hund och ibland kommer livet emellan😢Hoppas att Sigge inte behöver byta hem fler gånger.

    2. @T
     Snälla du, vilken jäkla konstig kommentar. Om du läst Hannas blogg så vet du att hon inte tar lätt på djur.
     Nu ska de ju skiljas och har 2 hem i olika länder. Du har INGEN ANING om hur livssituationen ser ut för andra människor, vilket gör att du faktiskt inte har rätt att kritisera heller. För det är det du gör just nu.
     Att andra läsare svarar är ofta för att det är så enormt dumma kommentarer ibland att man reagerar som läsare.
     Tänk ett steg extra. Ibland måste man sätta djurets känslor och behov före sitt eget. Troligen det dom gjort precis nu.

     1. När man går in på Blocket och ser alla omplaceringshundar så mår jag illa! Nej de visste kanske inte att de skulle skiljas när de skaffade hund. Men precis som gör sitt bästa för att lösa det för barnen så gör man, i min värld, även det för sin hund! Tex så kan ju Sigge bo hos Peter den veckan han har flickorna o H är i Sverige och sen hos H o den veckan flickorna är där. För att sen bo helt i Sverige med H. Vi har i 10 år haft delad vårdnad om vår hund. Han följer med barnen, så varannan vecka bor de alla hos mig o varannan vecka hos pappan. Djur är inget slit och släng och hur mkt jag än tycker om fam Graaf så är deras sätt att hantera djur inget jag tycker så mycket om! Fridens🌸

    3. Tur att barnen får bo kvar när livet ändras. Djur lämnar endel bort när de byter jobb, reser för mycket, skaffar barn, flyttar då passar de inte in. Sen några år senare så är man sugen på en ny hund och köper det för att sen återupprepa beteendet alltså lämna den hunden ochså.

     1. Tror absolut inte på just dessa teorier. Har haft hund i hela mitt liv och har nu uppfödning på halvtid också. En hund behöver regler och stabilitet, förutom kärlek i massor. Och träning! När livet tar en olycksam vändning och det inte finns en tillfredsställande lösning är det bästa alternativet att låta hunden ingå i en annan omhändertagande familj där den blir en älskad medlem. Om folk visste hur snabbt en hund anpassar sig till det nya och glömmer bort sitt förra liv och ägare så skulle alla hundägare bli otroligt ledsna. Just den här hunden i det här sammanhanget tror jag kommer att gå mycket bra!

 1. Hej Magdalena,

  En fråga gällande din Beauty, har själv ätit de i 2 år, men har en kollega som vill testa och jag kommer inte ihåg hur lång tid det tog innan de började ha nån effekt, om du förstår vad jag menar.

  1. ” Benita” vilken fråga !!?? Hur dum får man vara ? Köp den du vill ha och var nöjd med det. Men vanligtvis använder man ju sin mobil som som kalender nu.

    1. Ja, det var väl självaste fan vad många kvinnor går på andra kvinnor nu för tiden. Helt vidrigt att se! Precis som ni är så mycket bättre än andra.

  1. Tack fina Vivika!
   Orkar inte ge mig in i denna oerhört dumma diskussionen.
   Om en familj drabbas av skilsmässa och man är tvungen att pendla mellan två länder varannan vecka. Vad är skonsammast? Ha en hund i lastrum i ett flygplan ett par gånger i månaden, flänga, pendla, stressa. ELLER ha den utspridd hos vänner, på dyra hunddagis?
   Ska man planera in en slitsam skilsmässa innan man skaffar hund? Då ska man väl inte skaffa barn heller?
   Jag kan inte ta hand om fler djur eller barn. Eva och Mats hund Doris har precis dött. Är det inte fantastiskt att Sigge stannar inom familjen och får ett stabilt och fast hem?

   1. Tycker du inte att inlägget ovan med att djuren följer barnen är bra? Ibland får man som vuxen stå ut med att även få en hund på köpet ff om man skaffat den tillsammans. Ingen har krävt eller ens tyckt att det är en bra idé att hunden ska flänga runt varken hos vänner eller på flyg. Punkt på det här nu för du blir bara aggresiv

    1. Är en stor djurvän och tänker alltid på djurets bästa. Att folk skaffar hundar/katter/smådjur vind för våg för att sedan omplacera eller t.o.m avliva dem när barnen tappat intresset är rent förkastligt och vidrigt. Men att lämna bort sin hund till en vän eller släkting som man känner väl och vet är godhjärtade människor när livet tar en oväntad vändning det är för mig inget att klaga på utan tvärtom en kärleksfull handling.

     1. Jaja folk tycker och kommer alltid tycka olika kring detta… som sagt kolla in blocket! I min familj kan ingen uppslitande skilsmässa komma emellan varken barn eller djur… Kärleken övervinner allt och bara tanken på att lämna mina pälsklingar pga ”förändringar i livet” skulle aldrig hända! Och vi kände att skilsmässan var nog så jävlig för barnen… skulle de då även ”straffas” och bli av med vår hund??! Men som sagt, mina tankar och handlingar! Var och en gör givetvis som de vill🌞

    2. Ingen är aggressiv, jag ställer mig bara lite oförstående och frågande till hur man kan sitta som främling och ha en massa pekpinnar och döma andra utan att vara insatt. Vad händer T, om den ena partnern vägrar ta hand om ”den andre partners djur”
     Jag personligen följer oxå bloggar, men skulle aldrig i livet sitta och få för mig att besserwiss’ra människor jag inte känner, har träffat eller är privat ”insatt i”
     Ingen har frågat någon här om en åsikt eller ett råd.
     Antar att de flesta människor försöker lösa sina liv så gott det går. Vill alls bästa och känner till sina egna förutsättningar/ önskar dig en trevlig kväll

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..