Måndag och ett hjärtligt tack

Tack för alla fina och omtänksamma kommentarer härinne

Nu slutade ju dramat väl. MEN det var en ögonöppnare, och en tankeställare….

Besk eftersmak i munnen

Trist jäkla samhälle vi lever i?

Larm, vakthundar, en klump i magen, man vågar knappt ta en promenad på kvällen. Gå i stan utan att se sig över axeln? Rån, överfall, skjutningar, galningar, stalkers och knäppa katt-Ewor

Frissan, hämta barn och ett bankmöte. Imorgon signar jag, och får nyckeln till nya kontoret. Jippi!! Det blir kul

Mys med hundar och ungar. L***e var lite rädd för konstiga ljud inatt. Haha!’ Söta L***e! Utan att säga för mycket, eller hänga ut någon så sov vi många i våran dubbelsäng inatt

Varit och handlat åt Barbro, vi har druckit kaffe och tittat på gamla fotografier. Sten höll Barbro sällskap när jag smet förbi Catta

Lättat upp håret med lite ljusa slingor…

Ska fotas i veckan och vill ha lite nyansskillnader och ett djup i färgerna

Bästa paprikan. Har alltid trott att det varit någon slags ”chili” men ack så fel jag haft! Så gott på knäcke med skinka och ost. Sent ska syndaren vakna.

Två paket hairtalk i ljusare toner. Behöver inte slita på mitt eget med färg eller blekning… ingen ”förlängning” utan bara en färgbomb

Nu ska jag hämta ungar, sen hem och laga tacos

Vi syns lite senare x

 1. Jag drömmer ofta att någon står utanför min dörr och den går såklart inte att låsa då så han kommer in. Panik, men jag vaknar alltid då.
  Kan inte föreställa mig hur jag hade reagerat i ditt ställ igår.

  Spetspaprika, bästa godaste tycker min familj med!!

 2. Sjukt de blivit i Sverige .
  Förr låste man knappt dörren o bilen var alltid olåst.
  Nu får man ha hundar, kameror, lampor osv o ändå testar de fräcka asen.
  Vi som bor ganska nära färjor i södra Sverige känner av trycket från utlandet gällande inbrott o tyvärr funkar inte gränskontroller o stöldgodset har lämnat landet innan de rapporterats stulet.
  Vi kör oxå med spetspaprika hemma. Gott med skinka o ost ✨

 3. Hur är det med Barbro? Någon lite lägesinformation. Vet att det känsligt läge men hur har hon det nu? Ha en fin dag! Kram

 4. Usch vad otäckt! Tur att ni har den uppbackningen ni har. Lite sånt som gör att gemene man kanske inte vill synas så mycket i rampljuset. Hoppas att det var en ren slump att dom hamnade hos just er.

  Ja som du själv skriver så är tiden nog förbi när du kan skriva om när Filip eller Drago är på annan ort. Riktiga galningar som kommer i klump bryr sig väl inte om sånt. Verkar som om det funkar med polisen så det är ju kanonbra!

  Att du orkar ha lite humor i detta också är beundransvärt!

  1. Jag har inte lusläst alla kommentarer. Men över lag så tycker jag att du, eller vem som helst har rätten till sin egen uppfattning. Hatar hetsjakten på att klippa en rasist. Nu jävlar ska de korsfästas. Demokrati? Varför ska JAG (eller du) spela gud och tala om för andra människor va de ska tycka eller känna?

    1. Läser och läser, letar och letar….. jag hittar en pågående diskussion från några olika synvinklar, jag hittar ingen rasism här……. Invandrare i Sverige och våra medmänniskor från andra länder skrattar åt vissa av oss Svenskar, vi hittar rasism överallt, vi kan inte längre diskutera. Jag vet detta för att jag dagligen pratar med människor som inte är svenskfödda.

 5. Magdalena du är en sån krigare. Jag är så sjukt stolt och imponerad av dig ❤
  Hoppas du förstår och känner hur makalöst fantastisk du är.
  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..