Tjuvar och erbjudande

(Innehåller reklam för egna produkter)

Vilken jäkla skitkväll det blev igår…. Jag som var så glad och harmonisk

Somnade istället med ett kilo benfritt i pyjamasbyxorna.

Precis när jag hade det som lugnast, dyker det upp två män med huvor, och svarta jackor utanför dörren. (På överbevakningskamerorna var det ytterligare 3 på baksidan av huset.

Ringde polisen, hundpatrullen kom och genomsökte trädgården.

Läskigt. De sprang iväg när jag skrek av skräck. Fruktansvärd känsla. Släckte, rusade upp till barnen på övervåningen, ringde Filip och följde männen på skyddskamerorna när de lämnade tomten.

Hur jäkla typiskt?! Just den här helgen när Madeleine lånat Drago. Kommer aldrig mer skriva sånt här på bloggen. Trist! Men jag måste nog vara lite försiktigare.

Polisen har iallafall fått alla filmerna

Obehagligt med så många främmande män på tomten. Man inser hur utsatt man är, och hur läskigt det är med mycket fönster och skog. Har de iakttagit mig länge? Usch! Nu kommer jag aldrig våga vara hemma själv igen

(Och att ha läst Keplers böcker hjälper ju inte direkt till)

-BRUN DU Äääääsch MAGDALÄÄÄJNA!

Skorrade Ystad-kusinerna i kör när vi hade grötrapar-pizza-kalas här under kvällen

-Jepp!!! Det är BEAUTY’n som fixat det svarade jag glatt

Så jäkla grymt!! Man känner sig så oerhört mycket piggare när man har färg på kinderna!

Betakaroten, rosenrot, D-vitamin gurkmeja, magnesium och järn! Mina januari-favoriter (natt är oxå oslagbar!) Jag har varit tvungen att äta insomningstabletter under en period. Detta var ett grymt allternativ att hoppa över till för att försöka vänja av kroppen från medicin.

Mina favoriter, som knappt numera nästan inte kan leva utan

Inre kraft!! Yttre skönhet, sömn och ett fenomenalt pill-i-bäret-hjälpmedel för att tända på pruttiga gubbmagar, yviga ögonbryn, näshår och begynnande flikar 🤣

Nu vänner ska ni få ett super erbjudande!! 25% på alla produkter med kod Magganvip HÄR!

Här kommer några tips:

Beauty

Utvecklad för skönhet, hudvård och naglar. Innehåller band annat en hög dos Betakaroten, för en fin nyans på huden året om! Ge din hud, ditt hår och dina naglar en extra vitamin boost under vintern!

 

Boost

All in one boost ser till att du håller dig pigg, frisk och snygg hela året. Ingredienserna är noga utvalda för att sätta igång ämnesomsättningen, göra dig piggare och friskare. De mörka årstiderna kräver mycket av energin. Ta kapslarna på morgonen eller under dagen, i samband med måltid. Drick mycket vatten.

Boost & Beauty är utvecklade för att komplettera varann och ger dig skönheten inifrån och ut


Natt

Natt är en helt unik produkt som är utvecklad för att ge dig djupare sömn, bättre återhämtning och mer energi. När vi sover sker viktiga återhämtningsprocesser i kroppen, vilket gör sömnen till en sån viktig del av livet. GABA är en signalsubstans som finns naturligt i kroppen och ger en lugnande effekt. L-teanin, citronmeliss och kamomill är alla kända för att lugna nervsystemet och hjälpa oss att få bättre kvalité på sömnen

Januari brukar vara månaden som går i hälsans tecken för många av oss. Nystart, träning och kippande efter ny energi och förändring.
Med grymma hjälpmedel går det mycket lättare!
Därför erbjuder BETTER YOU 25% på hela sortimentet med kod Magganvip
HÄR! är en länk till himmelriket för alla trötta och orkeslösa själar.
Ungarna är i säng nu. Jag ligger bredvid Louie och lyssnar på ljudbok. Fortfarande skärrad från igår.
Jag tänkte verkligen ”det är NU det händer” nu blir vi rånade. Hjälp!
Söndagsmiddag och firande! Linn har precis fått jobb här i Stockholm. Så hon flyttar upp nästa vecka. Jiipii
Kod Magganvip, 25% på hels sortimentet, så länge lagret räcker…
Kram på er!
 1. Vi blev utsatta för ett grovt rån, hemma, för två veckor sedan. Tre mörkklädda män tvingar sig in och hotar min man med en skarpladdad pistol – kl 18.30, en söndag.
  Tänk om något av barnen hade öppnat dörren? Tänk om han som höll pistolen hade snubblat till? Så sjuka sjuka människor …

  Även om allt gick ”bra”, har mina barn sett sin pappa ligga på golvet med en pistol i nacken. Här hemma, där dom ska vara som tryggaste …
  Kan fortfarande inte förstå att det har hänt

 2. ALLTID dessa Hoddies :O De borde kanske säljas med spårning, lite skämt nu men lite allvar också, de används tydligt för att dölja sin identitet.

 3. Tack och lov att ni bor så bra till att ni har poliser som kan komma snabbt. Hade aldrig vågat va själv hemma utan närhet till viktiga samhällsfunktioner (polis, ambulans..).

 4. Åh va härligt det hade varit med Drago hemma! Det hade varit en fröjd att titta på filmerna då😂
  Kram på dig❤️❤️❤️❤️❤️

 5. Hej! Trist påhälsning 😓 Hoppas ni kan samla er och gå vidare! Läskigt hursomhelst 🥺
  jag undrar sen över pillerna, back to basics 😅: jag vill bli brun och smal vilka ska jag köpa då??

  1. Ät då mindre, inte svårare än så. Eller du kanske tror att du blir smal av tabletterna? I så fall får nog magdalena berätta igen vad de är till för för du har missuppfattat allt tyvärr:/

 6. Usch är detta nya Sverige, så som våra politiker vill ha det. Nu får vi inte ens vara trygga i våra egna hem! Vi har otroligt mycket våldsdåd i vår kommun också, allt ifrån sprängningar till skjutningar och vi bor på en väldigt liten ort! Tyvärr kan vi inte hjälpa alla invandrare som kommer hit, otroligt trasiga själar som behöver expert hjälp ! Mycket bättre vi tar in färre människor och som vi verkligen kan hjälpa! Jag lovar att bilbränder, små stölder, intrång är bara början på mycket större kriminalitet! Livrädd för hur Sverige kommer att bli. jag är inte rasist! MEN vi måste kunna ta hand om de människor vi tar in i vårt land, inte bara släppa traumatiserade vind för våg. På vår ort får vi se så mycket våld och tyvärr är invandrare över representerade i de som begår brotten! Inte kul det här och är djupt oroad över vilket Sverige mina barn får växa upp i! Hälsningar en orolig vanlig mamma som ej är rasist men som lever i verkligheten!

 7. Kunde känna din skräck . Hur reagerade barnen? Tror att Instagram blir en fara när lägga upp saker man gör direkt . Bloggen går styra o skriva i efterhand vad man gör. Inte kanske skriva om resor om Drago är hemma el inte förräns efter osv men detta är ju ditt jobb. Inte klokt behöva vara rädd i våra hem inkl var vi går . Stor kram

 8. Usch vad otäckt! att vara hemma själv med barnen och utan hunden. Jag har reagerat flera gånger på att du skriver att du är själv hemma, hunden är utlånad och huset är inte låst för ungarna inte ska bli utlåsta när dem kommer hem sent. Du måste vara försiktig med att avslöja förmycket.
  Skaffa sånt låshandtag med kod så kommer ungarna in utan att behöva använda nyckel.

  1. Nu tycker ju inte jag att det är Magdalena som gjort något fel , man skall ju få skriva och göra vad man vill utan att bli utsatt för sånt här .

   1. Ja Karin, man ska ”kunna” skriva saker på sin blogg, man ska oxå kunna gå hem en sen kväll osv osv.. Men det går ju uppenbarligen inte så nuförtiden får man tänka extra på hur man skriver o beter sig om man inte vill råka illa ut. Tyvärr….

    1. Charlotte ! Nej det går ju uppenbarligen inte , alltså skall vi inte blogga eller vara ute sena kvällar och nätter , klä oss ordentligt och bete oss bra ?

 9. Usch så hemskt har ni rörelsedetektor lampor, om inte skaffa över hela tomten. Man blir så förbannad att man inte ska få känna sig trygg i ditt hem.

 10. Vilket obehag att ha ovälkommet besök 😱

  En fråga om tabletterna…
  Jag ammar, kan jag då ta dessa eller ska jag vänta till jag ammat klart?

 11. Men vad fasen! Usch usch usch vad läskigt! 🙁 Sätt upp ett högt stängsel staket runt tomten och skaffa en atomatisk grind med portkod.

  Det är värt pengarna och ni är trygga i huset.
  Kika här:
  http://www.stangselexperten.se/saugykla/catalog/kategorija/vidus/metalin_cinkuota_tvora.jpg

  Är glad att Drago inte var hemma … tänk om de hade en pistol och skjutit mot honom … usch! 🙁 obehagligt!

  Dagens tjuvar kan ju lätt läst din blogg … så bra att du tänker om och inte skriver sådant, men förstår att det är svårt när man delar med sig av vardagslivet …

  Kramar till dig och familjen ♥

    1. Haha så konstigt de kan bli. Jag menar att du är naiv som tror att det finns folk som inte läser kändisars bloggar. Dom är många och dom finns. Finns ”pack” till allt. De var det jag menade. Håller för övrigt med dig… ☺️

 12. Usch fy fn… Vad är det för fel på folk.
  Nästa gång tycker jag definitivt att du ska skriva att du är ensam o Drago är utlånad. Men så hyr du in 10 Drago till o låter dom skrämma skiten ur huv-folket 👿👿 Hoppas dom håller sig väck.

 13. Har haft en liknade händelse här, i natt dock bara en man som försökte slå in vår ytterdörr och ta sig in. Närmaste polis patrull var 40 min bort.. Finns ingen polis bemanning här nattetid. Rädda barn som inte kunnat sova i natt och jag har googlat security dogs hela natten. Så jag förstår din skräck och oro.

 14. usch vad hemskt… 🙁 vilken tur att de blev skrämda.

  ja de är nog en lärdom.. skriv inget om att ni är borta eller ensam hemma eller att Drago är borta..
  hur mår barnen??
  bamsekram till er

 15. Om en hund som Drago biter ihjäl eller allvarligt skadar en inbrottstjuv, kan ägaren då åka dit för vållande till annans död/misshandel?

  1. Bryr man sig om straff. Nääääää man skyddar väl sig själv och sina barn såklart. Maggan!!!! Tid för vapen licens. Jävla idioter. Och fler lär dom bli. Värna om Sverige

 16. Så synd att inte Drago var hemma. Vad hade du gjort om han hade varit det? Vad är han tränad att göra vid sådana situationer? Nyfiken!

 17. Nå, svenskar, ni har ju själv röstat fram denna regering. Det är ju hur ni vill ha det. Och ju värre blir det. År för år. Ju fler vi tar emot och ”öppnar våra hjärtan” så mer av detta kommer vi se. Varsågod

    1. Amelia här är citat. Reinfeldts tal finns förstås även på video googla om du vill se.
     ”Öppna era hjärtan är ett sommartal som hölls av den svenske politikern Fredrik Reinfeldt, som då var statsminister, 16 augusti 2014. Med talet ville Reinfeldt uppmana svenska folket att välkomna de flyktingströmmar som förväntades under kommande år.”

 18. Vad har hänt med Sverige? När ska svenskarna vakna? Våldtäkter, rån ute och i hemmet ökar lavin artat. Ni har fått det ni röstade på, vårat land är förstört. Saknar det lugna trygga land jag växte upp i, men brottsligheten kommer bara att bli värre.

  1. Nu är du allt rackarns historielös och allmänt otrevlig. De där gossarna som du vill ska ”rädda” landet är farliga i och med att de ogillar kvinnor, demokrati och att själva följa lagar. De är bara intresserade av att dela in människor i olika grupper, där de själva vill vara på toppen. Inget vänligt kommer från deras håll.

  2. Håller med till 100%. Nu räcker det. Vi svenskar får jobba mer för att försörja flyktingar. Skatt skatt skatt. Nu räcker det. Hjälp dom i sina hemländer. Störrsta delen kommar aaaaaaldrig bidraga med något. Visst det gjorde ni bra när ni rösta. Ni kanninte gnälla på alla rån överfall våldtäkter m m

 19. Tråkigt! Men hur kan Drago egentligen skydda dig? Hunden kan bli skjuten av jävlarna..jag skulle inte våga ”använda” hunden faktiskt.

 20. Dom kommer från krig. Det fortsätter här i Sverige. Bara vänta. Det blir värre. Tid för SD nu. Alla ni som röstar på något annat kan inte gnälla. Vår välfärd för svenskar blir sämre lägre pensioner. Sämre skolor längre vårdköer. ………..Listan kan göras väldigt lång mycket sorligt för fina trygga Sverige. Våra politiket lever i skyddad värld förstår inte bättre. Dom skulle få smaka lite på alla oroligheter. Här i Helsingborg vågar man inte gå ut på kvällen längre. Fyyyyyy. Faaaan säger jag 😢😢😢😢😢😢

  1. Sant varenda ord du skriver.
   Bor oxå i södra Sverige .
   Vill inte åka in till våran närmaste fd så lugna stad.
   Man mår illa över vad som skett i Sverige .

  2. Läste om situationen i Uppsala i tidningen igår. Om hur tjejer/kvinnor och tom unga killar känner sig otrygga att vistas ute själva i city, för att olika grupperingar och gäng omringar ensamgården tjejer och antaster dem och ibland även killar. Tydligen så har ordningsvakter anlitats för att cirkulera för att öka tryggheten,,
   Själv jobbar jag och är laglydig och hjälpsam. Men känner mig som en andra klassens medborgare… för de pengar vi ”ger bort” till staten kommer ju inte ens 1/3 tillbaka till oss.

  3. Så bara för man inte gillar SD kan man inte gnälla? Haha. Sorry, men jo det kan man. Sd har inte den bästa politiken direkt. De skulle göra det mycket sämre för oss kvinnor bla. De skulle inte kunna styra landet på ett bra sätt då deras politik mestadels handlar om invandringen. Inget annat, ja förutom de med aborten då. 😉 Nej tack till sd heja S med mindre invandring en tid nu ja tack till det. Men det är inte det de är frågan om!

 21. Fy så obehagligt, håller med om att inte skriva ut i bloggen om hunden eller ni inte är hemma/ensam hemma osv. Dumt att eventuellt trigga. Vad jag också tycker är ruskigt obehagligt är alla dessa kommentarer där det skrivs om invandrare, obefintliga kunskaper i svenska osv. Exakt HUR utläser ni det med enbart en väldigt suddig bild att utgå ifrån? Och kommentaren där det mer än en gång måste påpekas att hon inte är rasist Men… Jo, det är just exakt vad du och dessa övriga hatiska kvinnor är. Sverige har väl aldrig någonsin varit någon Bullerby där det aldrig hände något allvarligare än att katten korsade gatan utan att se sig för. Jag skäms för er skull över den helt vidriga människosyn, dra alla över en kam-mentalitet och vi och dom-tänk ni besitter. Fy.

    1. Faktiskt inte. Har tvillingar med en invandrare (muslim). Levt mitt i smeten med dem.
     Fått fly och gå under jorden. Det jag har gått igenom önskar jag inte min värsta fiende. Så jag ”sitter inte med mobilen och är inskränkt”. Jag vaknade upp en dag istället. Det borde du också göra. Deras kultur och kvinnosyn hör inte hemma här i Sverige. En dag faller poletten ner för dig också.

     1. Dina egna upplevelser säger jag ingenting om. Det är tragiskt, det du gått igenom.
      Jag reagerar när du svarar ”ge dig för fan” när någon ifrågasätter om det är invandrare som ligger bakom just detta. För det vet inte du, eller?

      Mina ögon är öppna i allra högsta grad. Jag jobbar med (mot) våldsamheter och kriminalitet, och ser mer än du nånsin kan ana.

 22. Varsågod kära Svenskar. Denna regering har Ni röstat fram. Detta nya Sverige är och blir som ni vill ha det. Hoppas ni är stolta och trygga.

  1. Läs på. Det gör jag och visst är invandrare överpresenterade när det gäller våldtäkter. Jag tänker att det är så fel av svensk television när jag häromdagen såg att tv programmet ”godkväll” skulle ha ett inslag om hur vi svenskar har sex? Alltså vafan….. Skriv istället om varför våldtäkter ökar och synen på oss västerländska kvinnor ska bemötas om du inte vill ha fängelse osv. Fega äckliga Sverige, skäms över mitt eget land!!

 23. Blir besviken.. trodde faktiskt att det var män som var mest rasistiska och att vi kvinnor ”visste bättre” och var mer vidsynta och nyanserade. Har mestadels hört rasistiska uttalanden och vardagsrasism från män i min närhet samt män i allmänhet medn kvinnor ofta har mycket klokare resonemang. Men kommentarerna här visar att kvinnor inte är ett dugg bättre än männen. Lika inskränkta, enkelspåriga och fördömande är ni/vi. Kanske bara det att kvinnor hellre skriver ut sin rasism än uttalar den. Fegt.

  1. Du har inte tänkt på att kvinnor som uttrycker sig i ditt tyckte negativt om invandrare kanske har egna personliga anledningar och erfarenheter om varför de skriver som dom gör.

    1. Linn… Faktiskt inte så har jag sådana åsikter om svenskar. Har haft 2 förhållande med muslimer, blivit misshandlade av bägge. Har haft 4 svenska pojkvänner. Ingen slog mig.

     1. ..och det finns de som har samma erfarenheter fast tvärtom. Vet flera kvinnor som blivit misshandlade fysiskt och/eller psykiskt av svenska män och har två vänner som båda är gifta med utlänningar som har lyckliga och jämnställda äktenskap. Inget är svartvitt, allt är en gråzon vettu.

  2. Finns så många smygrasistiska damer i stugorna i det här landet. Min erfarenhet är att dessa människor- kvinnor som män- inte är några med extremt höga CSN-lån.

   Jösses.

 24. Så otäckt skönt att det gick bra. Har själv stått och lyssnat på när 2 män försökte bryta sig in i huset. Man känner sig liten och polisen har minst 20 min hit. Hundarna skrämde bort dem som tur var men tog lång tid innan jag vågade mig ut i mörkret igen ♥️

   1. Napoleon, tror du det är bara white trash som röstar på SD? 😂. Nå, icke. 90 % på min arbetsplats röstade på SD och vi är alla akademiker.

  1. Ja tyvärr så behövs det i Sverige nu. Har ju funnits länge i USA där brottsligheten är rätt så brutal. Men nu är det även passade med Gated communities i Sverige.

 25. Men fy så hemskt! Jag bor oxå i Djursholm och har alltid skallarmet på när jag är själv hemma. Gud jag skulle ha blivit så jäkla rädd! Brukar alltid höra om sånt här från vaktbolaget men inget nu. Hoppas dom fått tag på asen!

  Kram och du är himla skön!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..