Jessica, lunch och tv-kväll

Tack för att ni finns tjejer! Ni är grymma. Filip är på herrmiddag, kommer nog gå våldsamt till! Själv är jag hemma med killarna och tittar på serie, äter chips och fiser på soffan.

Jag är helt säker på att jag kommer gå som en vinnare ur det här (åtminstone imorgon)

Louie leker, Charlie har blivit besatt av Wahlgrens värld… han plöjer alla avsnitt från serie 1

Vi överraskade Jessica i Uppsala, och hennes man Tobbe med döttrar lagade födelsedagslunch.

49 röda rosor fick hon av sin man. De luktade ljuvligt i hela huset.

Kycklinggryta, ris, sallad och en farligt god saffran och vit choklad kladdkaka med glass

Hundar och barn var med. Lite hjärtstillestånd fick jag när alla klättrade runt i Jessicas vita soffor och hem

Det var ok! Jessica har haft katt, och killarna hårar inte…

Ouppfostrade små surikater

Ljudbok i öronen, tända ljus och lite godis.

Helt ljuvligt. Vad gör du ikväll. Berätta gärna i kommentarerna, så jag har något att läsa ikväll❤️

 1. Låter som en härlig dag! Jag spenderar denna kvällen i soffan. Bebisen sover och pappan nattar stora tjejen. Kanske en bra film sen.. eller slökoll på tv:n. Det ligger leksaker över hela golvet som någon kanske borde ta tag i. Så kommer det nog inte sluta. Nu ska jag ta en lång varm dusch så får vi se vart det slutar sen 😊 trevlig kväll!

 2. Hållit på med hästarna hela dagen.
  Barn, hundar o gubbe har hängt på i kylan.
  Hälsade på våran Frieserhäst ikväll som är utlånad o kollade när en kompis red honom.
  Nu tvmys med ena tonåringen o hundarna.
  Skönt o se att andra oxå har terroristhundar som intar alla möbler 😜😂👍🏻
  Önskar en god fortsatt kväll

 3. Jag är ensam hemma då sambon jobbar i Norge. Äter för mycket choklad och dricker litervis pepsi max, lyssnar på musik och ser över nätet lite efter intressanta artiklar, inlägg att läsa.

 4. Efter att ha jobbat sen arla morgonstund så gick jag en promenad i skogen..Massor med snö..Sen middag och anslutade kvällen med dusch och tv-tittande efter det. Stjärnorna på slottet..Nu sova och imorgbitti upp lika tidigt igen..

 5. Ligger i söffa ikväll och mumsar chips o dipp helt hejdlöst och sippar rödvin 🍷😻 kollar handbolls VM! Sverige har gjort ett bra VM ha en skön kväll imöra vaknar du pigg o fräsch medans din skåning ev vaknar upp i ett helt annat skick 😂😂

 6. Ligger i soffan med 38,5 g feber och hoppas på att det inte är influensan……och tjafsar med exmannen via messenger….🙄

 7. Dricker vin, barnen å sambon kollar på dålig film på Netflix 😊 Jag byter lakan i sängarna och efter 2 glas vin har jag bestämt?(på messenger….) med väninnorna (46 år….) att vi ska gå på salsakurs i vår 😂 Hänger du på? Vi ska lära oss å dansa salsa å fira vår 50 årsdag i Västindien 💃🏻☀️

 8. Läser din härliga blogg ❤️❤️ Älskar din o syrrans bloggar ✨ Så lättsama, underhållande och ärliga❣️❣️ Inte många bloggar jag fastnar för men era har jag läst i flera år… 🏝

 9. Vill också bara säga att jag beundrar din styrka och mod… Du är så stark! Du inspirerar mig och många med mig too keep on goin… Det du förmedlar genom bloggen är självdistans, positivitet och ärlighet 💖 Go girl 👊💪

 10. Jag är med min bästa vän och vi har badat bastu och rullat oss i snön. Japp vi dricker vin och löser alla världsproblem samt äter hemgjord pizza. Din blogg är bäst💥❤️

 11. Hej! Tack för en underbar blogg. Du verkar så rak och ärlig. Sånt gillar jag! Jag undrar vart du har köpt den gråa tröjan med eldflammor? Kram

 12. Jag har precis kommit hem efter en mysig eftermiddag/kväll med en gammal vän och hennes familj. ☺️ Vi hinner tyvärr inte ses så ofta. Vi har pratat renovering och kommande bebis då jag är gravid med första barnet och det är bara hon (och sambon) som vet än sålänge. 🏡🤫😍

 13. Vilken mysig & härlig dag du verkar ha haft!

  Själv spenderar jag min helg på jobbet i hemtjänsten med våra gamla. Bor & jobbar i en liten by på landet & äääälskar det! Lite lugn i öronen från mina 3 söner dom är i olika trotsåldrar allihopa, hähähä. Maken har att göra.

  Ha en underbar söndag. Och du, sluta aldrig att vara du! Älskar din blogg innerligt!!

 14. Är allt i hennes hem vitt? Snyggt. Men går ju ej ihop med barn eller hundar 😂 Men hon kanske ej har något av det. /Kram ❤️

 15. Hej! Jag spenderade lördagskvällen i soffan med chips o dip o bra tv, efter lagda barn. Sambon är med ”Whiskeyklubben”, ett finare namn för ”storapojkklubben” :). 5-åringen Hugo kräktes natten till lördag så varit lite isolering här. Städar o tvättar händer frenetiskt🙄. Ha en fortsatt bra helg!

 16. Spenderade gårdagen i relaxavdelningen på hotellet, sedan en fantastisk 3-rätters middag på en fantastisk restaurang och sedan en drink i hotellbaren innan jag och maken kröp ner i hotellsängen. Nu vankas det snart hotellfrukost!

 17. Är i Danmark och myser på ett hotell som är fruktansvärt lyhört!!! Man hör när grannen fiser liksom! …man kan ju inte få allt… /Mona

 18. Kollade skidåkning på TV, älskar det. Slöade hela dagen, ute snöar det.
  En annan sak; har haft flera hundar i mitt liv och ALDRIG har dom fått vara i sängar och soffor. ! Dom har varit glada och nöjda i alla fall.

  Att mina hundar skulle få få upp i vänners möbler tycker jag är väldigt ohyfsat. Skulle skämmas ihjäl ! Tror inte din vän tycker om det heller men hon håller masken och svär imombords, tror jag. Att dom inte hårar betyder inge, det är skiten dom drar in som inte ska hamna i vänners möbler. Vad dom får göra hemma är en annan sak.

  1. Det är DIN åsikt…hos mig är alla hundar välkomna i sofforna.
   Är vi borta så frågar vi alltid om det är ok. Har aldrig varit med om att någon sagt nej. Vem tycker inte om att ha en varm och go kompis bredvid sig liksom?

   Vad du tror är helt irrelevant i frågan.

  2. Mina vänners hundar får absolut vara i mina soffor så länge de får det för sina ägare. I sängen vill jag inte ha dem och jag har inga problem att säga det. Utgå inte ifrån att alla är lika passivt aggressiva som du!

  3. Resonerar likadant med mina bekantas barn. Dyngiga ungar med smutsiga strumpor och kladdiga fingrar. Nej tack till att ha dem i min soffa/möbler. Endast skinnstolarna som går att torka av får de använda. Avskyr när föräldrar tar förgivet att ungarna får använda soffan.

 19. Vilka underbara fönster och utsikt,Jessica har. (var har hon köpt dem, jag bara skojar ) mycket fint. Hundarna söta som vanligt. Chilla folk man kan bara lägga en filt i sofforna,inte hela världen. Fortsatt trevlig helg.

 20. En promenad på den frusna sjön där bi bor och Bakade en massa igårkväll. ( åt också såklart 😁) sedan dokumentärsplöjande, ”tjock steffe” på c more blev de igår!
  Idag- snöoväder ute- så tända ljus , fikat med en väninna här och hemmafix:) är förkyld så ingen träning idag tyvärr!

 21. Älskade du, ska du inte skiva ett blogginlägg det som hände Igår kväll. Det du la ut på Instagram. Tjuvarna…
  Många är oroliga och vill veta. Kram❤️

 22. Hej Maggan!

  Jag har ett huvudbry som jag hoppas att du kan hjälpa mig med. För några år sen (eller kke snarare många) så gjorde du en sån jäkla god röra som jag oxå gjorde tack vare dig men nu glömt av!! Det var med makrill i tomatsås, rödlök, majs mm. Kanske var det lite majonnäs oxå? Lades på knäckemacka. Snälla, jag är så grymt sugen på det och om du minns detta så kan du väll slänga in en kommentar. Sluta aldrig blogga, älskar din blandning av skratt och allvar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..