Räkningar och 40 taggare

Pappermorgon, jobb och Mail. Hat! Det värsta jag vet. Ska bli skönt att komma in på kontoret. Får nycklarna den 29, ställa ordning på pärmar, och få lite kontinuitet

Har haft en stressvecka. Inte riktigt hunnit med. Kört, hämtat, zigg-zaggat… försökt få ihop livet. OCH i slutändan blir ALLTID någon besviken ändå

Inte vågat ”spontanblogga” jag är lite för känslig för gnäll och skäll just nu. Det kräver TID för att kunna blogga i dessa farliga tider. Som att gå på ett minfält. Allt kan bli fel. Smyga över torra löv utan att höras haha

Varje bild jag lägger ut måste ses över med förstoringsglas.

Barnen i fel barnstolar, hundarna klippta, oklippta, fel kläder på hundarna, inga kläder, napp i käften på unge. Vikthets, våghets. Opps nu dricker hon alkohol!!? Har han fortfarande blöja???Ska hon flyga flygplan och förstöra jorden för alla. Ungdomskläder på gammal tant.. ”Nu lyxar hon, när fattiga barn svälter” reklam? Fyyy faan!!

Sigge som förmodligen stannar kvar här… Filip är INTE lika övertygad. 2 eller 3, kan jag tycka? Hannah kan inte ha kvar honom, nu när hon pendlar mellan sina 4 barn. Dyrt med hunddagis, deppigt och svårt att ta med stackarn varje vecka på flygplanet.

Tror att jag kan övertala Filip. Lite massage och slick i örat. Sen är han lugn och nöjd.

(Bilen stod still på uppfarten, så hundarna satt INTE i mitt knä när jag körde)

Sten på 4 ben. Vi saknar DRAGO!! Tomt utan honom i ett par dar. Men han älskar att träna SKYDD med Madde… omväxling förnyar

Fotboll på ett ställe. Fotboll på ett annat

Efter Tristans fotboll åkte vi ner till tennishallen och åt middag. De har en buffé av husmanskost (orkade, hann inte, vare sig handla eller kocka igår)

Good to great!! Ett fantastiskt bygge. Filip är medlem, så vi slinker med ibland.

Inte vilken dag som helst igår!!!

MIN FINASTE, BÄSTA OCH MEST UNDERBARA Sophie FYLLDE 40 år

Lunch på Saturnus…

Ikväll bjuder Sophie sina bästa vänner på SHOW på Hamburgerbörs. SÅÅÅ KUL!

Hur härligt och befriande är inte det här??!!!

Min idol! Hehe OM man vågar skriva så i dag

Kram på er!! Vad ska ni göra i helgen?

 1. Ha en jätte fin helg, och bry dig inte om folks elaka kommentarer, sådana människor är bitter på sina egna liv , kan kalla dom bittra käring fi,,,,,,,,r haha , försätt med dina jätte trevliga blogg

 2. Grattis Sophie!

  Älskar bilden på drottning Margrethe, ger inte mycket för kungligheter men gillar att hon är sig själv mer än andra i samma båt 😂

 3. Jag ska bo på hotell med maken, äta lyxmiddag och bara njuta! Barn är utplånat till farmor och farfar. Efter dessa 2 skitveckor så ska det bli så jäkla skönt atr släppa allt och bara vara!

 4. Det är alltid lika skoj att läsa din blogg, du är så befriande härlig och att få läsa om dina upptåg i din vardag är upplyftande och glädjande… tråkigt att folk och fä måste klaga, de kunde ju bara sluta läsa…
  Jag ska ikväll på tjejmiddag, lördag ska gubben och jag gå på hindersmässan (en tradition varje år i örebro), söndag är det teäning och fira gubben som fyller år… trevlig helg 😀

 5. Jag älskar din blogg och du är alldeles underbar! Helgen blir lugn, vi har haft en stökig tid, och det ska bli skönt att bara lata sig. Kram och trevlig helg❤️

 6. Din blogg är underbar. Skild och med utflyttade barn är mitt liv raka motsatsen. Alldeles för lite kaos! Men hade ju det under många år….dina hundar är härliga. Själv har jag en liten yorkie på 1,4 kg. Ha en fin helg!

  1. Maggan får säket mycket mail och kommentarer som vi aldrig ser här på bloggen. Alltså elaka. Det är bra att hon säger ifrån då detta är hennes forum.

 7. Tack för den bästa blogg som finns.😘 Synd att du inte vill spontanblogga förstår inte att vissa gnäller på dig du har en superblogg är ärlig och rolig. 😍

 8. Vi ska med en av våra hästar till ridhuset o träna i helgen.
  Hoppas i övrigt det blir en lugn helg.
  Skit i alla kränkta jobbiga människor❤️ Kram på dej din blogg e bäst✌🏻

 9. Klart älskade Sigge ska få bo kvar hos er, även om jag så gärna skulle vilja ha honom. Men han ska inte behöva flytta runt mer och han trivs ju så bra med Sten, de är så söta tillsammans.
  Älskar att läsa din blogg och Hannahs, förstår inte människor som skriver elaka inlägg och en massa skit.
  Det är ditt liv och du gör precis som du vill och som är bäst för dig och dina barn.
  Ha en skön helg!

 10. Tycker om att läsa din blogg, du visar ju livet som det är 😊. Stens bror kan få bo hos oss, gud, jag längtar ihjäl mig efter en hund. Snart 4 år utan 4-bent vän.

 11. Alltså… fina, fina du! Var DU!! Skit i (fucking) katt-ewa och andra bitterfittor! Vad vet dom om livet? Förmodligen frigöra, rigida jävlar utan ett uns av eget liv!
  Patetiskt patrask om du frågar mig!

  Fortsätt vara ditt härliga, ärliga, underbara, fantastiska du!
  Du får oss både att skratta och gråta med dina texter. Det är en gåva. Ta vara på den!

  Ha en riktigt fin helg, drick mängder vin, förför skåningen och bråka med barnen! Vi vill höra allt på söndag 😀😅❤❤

 12. Maggan, hajar att de är motigt ibland men skit i va trista, trångsynta tanter skriver! Bitte på sitt egna liv antagligen! Du är grym och du förgyller min å mångas dag! Fortsätt va du 😍 kram och trevlig helg

 13. Helt sjukt hur folk ska lägga sig i andras sätt att leva. Ingen annan än du vet hur just ditt liv ska levas. Är ju väldigt lätt att sluta läsa någons blogg om man stör sig på en massa saker. Stå på dig..så befriande att det kan vara lite högt och lågt i det du skriver!! Vi alla har bättre och sämre sidor, men få vågar vara öppna med dem. Kram

 14. Jaha då är Pk-klubben igång igen. Finns det åldersgräns på vad man får klä sig i vid en viss ålder? Jag och min 18-åriga dotter delar på ”våra” ( läs mina) kläder. Jag får kläder av min mormor och mamma. Vem av oss klär oss i ”fel” kläder? Mellan min mormor och min dotter skiljer det 65 år…. ändå ”delar” vi kläder…. kör på som du gör Magdalena, var den du är och inte den andra inte vågar vara pga att dom är så politiskt korrekta så dom skiter på sig av sin egen ickestyrda vilja.

 15. Men Maggan! Vi som inte är trångsynta och humorfria älskar ju din blogg för att du är den du är! Glöm inte det! Sluta aldrig vara dig själv! ❤️

 16. Men äh, lite humor måste man gå ha!! Älskar din blogg. Bara avundsjuka bakom dessa elaka kommentarer. Heja dig🙌🏻❤️

 17. Ett djäkla tjat om katt Ewa, det har passerat. Maggan bry dig inte om elaka kommentarer, de som skriver så kan ju bara sluta läsa din blogg så är allt frid och fröjd. Önskar dig en skön helg. Kram Ewa som har katt

 18. Tack för att du delar med dig av ditt liv och din familj så generöst! Anledningen till att folk skriver hat och taskiga kommentarer stavas avundsjuka! Är man inte lycklig och nöjd med sitt egna liv och sig själv, så är det betydligt lättare att försöka söka fel på någon annan. Förmodligen har hen ingen vidare självinsikt heller. Fortsätt att vara den du är Magdalena! Jag tycker att du är grym och visar att livet inte alltid är perfekt, men att du gör så gott du kan. Det räcker gott! Kram! // Linda

 19. Snälla Magdalena, en stor anledning till att jag läser din blogg är att du bjuder på verkliga saker i livet. Inte bara massa uppiffade bilder med perfekt liv. Jag orkar inte se det. Är hemma och VAB:ar för svårt sjukt barn då min 7-åriga son drabbats av hjärntumör och fruktansvärda komplikationer efter det. Snälla fortsätta dela med dig av din verklighet. Den får mig att hålla mig ovanför vattenytan.

 20. Fast vet du? Jag älskar att du är så ”på riktigt” sluta aldrig! Jag är föd typ -80 isch. vågen är viktig likväl som groggen är för oss på vischan! Sluta aldrig vara du! Snälla, om du styr kosan mot Småland: en fika med mig och vi skulle vara lika. (nödvändigvis så behöver inte det här bli offentligt) för jag vet att den här kompisgrejen skulle vara så på riktigt. ursäkta min franska men du är så på riktigt

 21. Hästar hästar hela helgen. Träningar för dottern. Hur gick det m din fina häst nu igen? Goliat? Kvar hos Tobbe? Hoppas att du får en toppenhelg ♥️

 22. Sluta aldrig vara DU – hur du än gör så hittar ju någon nåt att kritisera ändå. För att de medvetet VÄLJER att göra det.Vet inte va man ska göra för att få folk att fatta att det är skillnad på trollande och åsikter, liksom. Och att de mestadels förnedrar sig själva hahaha.Du kan aldrig någonsin ändra dem som skriver skit(kryp tillbaka under era stenar i skogen) du kan bara göra din grej. Har ni sett att trolljägarna kommer snart – jamen det måste man ju bara titta på. Har så svårt att förstå hur de här individerna tänker. Vi måste ha mer omtanke och kärlek istället.Det kostar så lite att försöka muntra upp någon instället för att kritisera precis allt. Och anonymt dessutom. Har så svårt att förstå vad man kan få ut av det. Det är väl bara roligt om man förverkligar sina drömmar, reser osv. Det gör väl många i stort å smått.Denna kungliga svenska avundsjuka äter ju bara upp dem själva inifrån. Ta inte åt dig – kör ditt race och va den du är!

 23. Förstår att det är svårt dagar då du känner dig skör men försök att skita i dryga PK-kärrings-kommentarer! Det är DOM som har problem, inte DU! Punkt.
  Stor Kram ❤️❤️❤️

 24. Men var som du är. Skit i sur !,,,,,,, och misslyckade människor som alltid är bättre och kan mer. Du är så fin och medmänsklig Avundsjuka människor finns alltid. 👺kram på dig

 25. Nä låt inga Bitter……. bestämma vad du ska skiva eller må. Var som du är du är fin, och duktig med dina barn, och djur. Skit i avundsjuka bittra människor som inte har något liv. Kram på dig

 26. Låt folk hålla på och anpassa dig inte. Gör som Zyto! Att blogga och försöka passa alla, inte provocera, inte reta upp nån, är omöjligt. Det verkar dessvärre finnas folk som går all in för att såra kränka och komma åt dig. Egentligen skulle du begära hjälp av/samarbeta med Aschberg som Toftby gjort, å konfrontera de värsta hatarna/hataren.

  Men annars finns bara att stänga ner kommentarsfunktionen eller att skita i döskallarna och lapa i dig av de kärleksfulla som är i övervägande majoritet ✌️💪 stay strong 💙❤️💚💛
  Hälsningar från Sapmi

 27. Haha, du är så skön, vilket liv du lever, det låter som om allt går i ett men det verkar som du tar paus också. Sååååå viktigt. Själv ligger jag i soffan o stickar….. min nya hobby efter 100 års utbrändhet och hundra år i soffan….. våra liv är så olika…. Må bäst.

 28. Det här med Sigge är väl inte tänkt som ett permanentboende hos er eller har jag missat något? Trodde ni tog hand om honom tills Hannah flyttar till eget i Sverige om några veckor? Sigge har det säkert toppen hos er men jag trodde familjen ville ha sin hund boende hos sig när de är här hemma.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..