ANNONS

Systerhelg, Solvalla och show

/

Vilken oerhört kul helg vi haft. Hämtade upp Hannah på Arlanda, samtidigt som jag körde dit mamma (hon ska predika i USA) slog två flugor i en smäll kraftig smäll. Enda trist var att Hannah plan var 4 timmar försenat

-NEJ! Magdalena!! Iiiiinte knäppa kort när jag tuggar och äter min mat hehe

Vi åt sushi i Skycity och hämtade upp småråttorna från hundklippet i Sigtuna

Skor som VERKLIGEN behövs nu.

Vi hängde med pojkarna hela eftermiddagen, sen smet jag, Hannah och Ewa för att se Pernilla Wahlgrens show ”Kort glad och tacksam” DET BÄSTA JAG SETT! Skratt och gråt! Jag har sett den två gånger, men skulle gärna se den igen. Så bra är den! Har du möjlighet att se den? Do it!!

Fantastisk kväll

Min stora favorit!!

ÄLSK på Ola!❤️ min idol!!

Långmysmorgon, pulka och snöbollskrig. Sen åkte vi till Solvalla för att tippa på hästar!

Vår vän Victorias pappa äger en av de tävlande hästarna. Så vi hängde lite backstage i stallarna och tjuvlyssnade på insidetips och babblade med kuskar och hästfolk

Vi var ett stort gäng kompisar som åkte vidare till Sigtuna efter loppen, åt middag på farbror blå

Örjan som vann racet och Victorias pappa som bjöd med oss till Solvalla!

Tack för en FANTASTISKT kul och annorlunda dag.

Ett god söndags-frossa på Golden cave i Kungsängen. Kantarellsås, kalv och pommes!

Vi låg och åt kebab hemma hos Ewa till frukost och tittade på serier, sen åkte vi till mamma och Gunnar, lånade en bil, träffade Jessica och hämtade ut lite viktiga brev och paket från posten i centrum.

TACK FILIP för denna underbara tjejhelg! Tack för att du är världens mest generösa och mest kärleksfulla man.

Frikostiga killar är 2019 nya svarta! Fy fank för att sitta med en svartsjuk och missunnsam grinch. Det känns så 1800-tal. Boosta! Bjuda på sig själv, och visa storsinthet. Så får man ett förhållande att hålla (tror jag)

Tiss i blondin!

Innan jag laddade upp den här bilden så suckade jag för mig själv. Nu kommer några jäkla surpuppa gnälla över ”samma hårfärg, plastigt, bimbo, alla ser likadana ut” SNARK!

Jag koka och blir superirriterad när det ska gnällas över utseende och hårfärger. Och ALLTID är det kvinnor som ska trycka ner kvinnor

Gick in på nätet lite fort och googlade ”kvinnor i grupp” Inte fanken skulle man gnälla över dessa konstellationer av vänner?

Ska krypa ner i sängen i 10 min. Tristan har sovmorgon. Sen upp och hoppa. Köra honom till skolan, in på möte hos banken.

Kram på er!

31
281

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00