Systerhelg, Solvalla och show

Vilken oerhört kul helg vi haft. Hämtade upp Hannah på Arlanda, samtidigt som jag körde dit mamma (hon ska predika i USA) slog två flugor i en smäll kraftig smäll. Enda trist var att Hannah plan var 4 timmar försenat

-NEJ! Magdalena!! Iiiiinte knäppa kort när jag tuggar och äter min mat hehe

Vi åt sushi i Skycity och hämtade upp småråttorna från hundklippet i Sigtuna

Skor som VERKLIGEN behövs nu.

Vi hängde med pojkarna hela eftermiddagen, sen smet jag, Hannah och Ewa för att se Pernilla Wahlgrens show ”Kort glad och tacksam” DET BÄSTA JAG SETT! Skratt och gråt! Jag har sett den två gånger, men skulle gärna se den igen. Så bra är den! Har du möjlighet att se den? Do it!!

Fantastisk kväll

Min stora favorit!!

ÄLSK på Ola!❤️ min idol!!

Långmysmorgon, pulka och snöbollskrig. Sen åkte vi till Solvalla för att tippa på hästar!

Vår vän Victorias pappa äger en av de tävlande hästarna. Så vi hängde lite backstage i stallarna och tjuvlyssnade på insidetips och babblade med kuskar och hästfolk

Vi var ett stort gäng kompisar som åkte vidare till Sigtuna efter loppen, åt middag på farbror blå

Örjan som vann racet och Victorias pappa som bjöd med oss till Solvalla!

Tack för en FANTASTISKT kul och annorlunda dag.

Ett god söndags-frossa på Golden cave i Kungsängen. Kantarellsås, kalv och pommes!

Vi låg och åt kebab hemma hos Ewa till frukost och tittade på serier, sen åkte vi till mamma och Gunnar, lånade en bil, träffade Jessica och hämtade ut lite viktiga brev och paket från posten i centrum.

TACK FILIP för denna underbara tjejhelg! Tack för att du är världens mest generösa och mest kärleksfulla man.

Frikostiga killar är 2019 nya svarta! Fy fank för att sitta med en svartsjuk och missunnsam grinch. Det känns så 1800-tal. Boosta! Bjuda på sig själv, och visa storsinthet. Så får man ett förhållande att hålla (tror jag)

Tiss i blondin!

Innan jag laddade upp den här bilden så suckade jag för mig själv. Nu kommer några jäkla surpuppa gnälla över ”samma hårfärg, plastigt, bimbo, alla ser likadana ut” SNARK!

Jag koka och blir superirriterad när det ska gnällas över utseende och hårfärger. Och ALLTID är det kvinnor som ska trycka ner kvinnor

Gick in på nätet lite fort och googlade ”kvinnor i grupp” Inte fanken skulle man gnälla över dessa konstellationer av vänner?

Ska krypa ner i sängen i 10 min. Tristan har sovmorgon. Sen upp och hoppa. Köra honom till skolan, in på möte hos banken.

Kram på er!

 1. Älskar att du visar upp stökiga bilder på walkincloset😍 annars i bloggar ser man aldrig det. Bara hos dig o Pernilla Wahlgren för ni är er själva.
  Älskar älskar att man inte behöver vara perfekt!
  Du får dagens ros Maggan🌹

 2. Klockren bildjämförelse för EXAKT så är det!! Skulle man kommentera någon av dessa 3 bilder då är man rasist. Helsjukt! I Sverige råkar ju de flesta vara just ljusa o blonda!
  Tack för bästa bloggen( ja din systers oxå såklart). Ha en bra dag!

   1. Många av oss som färgar håret blont är födda blondiner som gått över till råttfärg med åren. Är väl inget konstigt att man går tillbaka till den färg man är van vid? Bah.

     1. Vad tycker du om de andra 3 bilderna? Det är väl konstigt att de vännerna ser exakt uyvsom är stöpta i samma form.
      Tycker du Magdalena, din syster & väninna see helt smasching snygga ut… så det är inget att bry sig om såba kommentarer. Det heter avundsjuka :). Ha en härlig måndag, själv ska jag iväg på 11 dagars kryssning i Västindien.

     2. De kvinnorna på de andra bilderna har inte strävat efter att se enhetliga ut utan de är naturligt mörkhåriga och mörka. De muslimska kvinnorna har knappast klätt sig likadant p.g.a fåfänga utan p.g.a. kvinnoförtryck.

 3. Kimella du har så rätt. Svenskar har olika hudfärger och hårfärger medan exempelvis asiater eller afrikanska människor till 99 % är naturligt mörka. Inget av det är fel men det är fakta. Dumt att jämföra tillgjorda kvinnor med naturliga.

 4. Varför ens diskutera kvinnors utseenden. Dey bör vara en icke-fråga i dessa upplysta tider. Lika eller olika, vad spelar det för roll?

  Peace and love ☮

 5. Pernillas show är så klockren! Om man inte har sett den så måste man göra det!!! Skulle gärna gå igen👍. O va är det för fel med att vara blond😜

 6. Och OM man mot all förmodan VILL vara stöpt i samma form som nån skrev eller bara gillar att vara blond o färgar o har sig, kan man inte bara få va det då utan att nån ska komma dragandes med skämt om blondiner som för den delen är gammalt nu..

 7. Ewa börjar se mer och mer ut som Hannah. Men ni är fina hoppas det stannar där, har sett förut på bloggen lite väl stela ansikten men det är nog dom som bor mer i stan.

  1. Meeeen va tråkigt…kul när du bjussar på bilder på syster din som inte är så tillrättalagda. Du visar ju dig från alla håll och kanter och vi ser ju att du är läcker ändå. Syrran din får boosta upp självförtroendet lite.

   1. Noterade även jag att bilden hade beskurits, och ärligt talat så förstår jag Hannah. Oavsett om hon KAN se ut så (bl a dubbelhaka och påsar under ögonen) så tror jag att de flest av oss ändå vill vara så fina som möjligt på bilder och i Hannahs fall handlar det ju faktiskt också om att bloggen är hennes plattform för olika samarbeten som ska dra till sig olika samarbetspartners och nå ut till tusentals läsare. Magdalenas blogg är helt olik Hannahs, vilket är superbra, därför att de är så olika personligheter. Stora hjärtan har de båda, men Magdalena är en busunge i jämförelse med Hannah. De kompletterar varann bra!

 8. Men håll i hatten vad snygga ni är, sickna pinglor! Och helt rätt, generösa och bjussiga partners där lika möjligheter ges är SÅ 2019. Tjejresa i september here i come! Han drar på killresa i april. ❤️ Mvh schleten småbarnsmorsa 😄

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..