Tantskor istället för lyxbling🤣

Ljudbok snart klar SNYFT!

Vad ska jag läsa nu? Kepler, GW, Nesbo, Pascal Engman är ju ”min favorit standard ljudisar” ÄLSKAR oxå Jonas Malmsjös röst! En dålig röst kan förstöra en hel bok tyvärr

Fick i present av Filip

När jag skämtsamt skickade en galet stor fantasi diamantsten och föreslog att vi skulle gifta oss hehe

Vackraste jag någonsin sett faktiskt!!

Jobb lunch med Emilia. På sin fritid ska Emilia hjälpa mig med lite sådant jag har fobi för (typ papper)

Jag Lance och Drago var och fick håren fixade hos Catta på Creativeheadz

Min favokille! Förutom familjens 8 andra män. Vi är BARA killar i familjen. Tillochmed hundarna

Snö!!!!

Snö gör mig lycklig! Vill ha massor av snö! Ofarlig kaos, storm och brasa

Kär! Hittade i en affär idag…

Vänta till löning, och kanske fin att ha böcker och papper i på kontoret?

Min pose-Lalla blev fin oxå

Fönstershoppade lite i väntan på nästa möte

Frimans gick i konkurs för ett par år sedan. ”Någon” säljer annonser/smycken i mitt namn. Inte OK??? Får man bara ta en gammal bild och lägga ut reklam hursomhelst? Utan att betala ett öre?

Då skulle ju vem som helst kunna sno en bild och varumärke, och sälja vadsom?

SNÄLLA!! Om du ser reklam i guld/smycke butiker, i tidningar, på stan??? Snälla maila daniel.troyse@tailsweep.com och skicka bild.

Jag är förbannad och ska gå till botten med det här.

Det här ska jag ta vidare. Inte ok alls! Jag känner mig utnyttjad och förbannad

Nu har jag tappat 17 kg sedan den 1 september!

Nöjd med min målmedvetenhet! Har faktiskt ALDRIG mått så här bra i min egen kropp någonsin..

Mät dig om du gillar den varianten. Jag är 43 och ÄLSKAR vågen. Dock inte mina fötter haha

Nu vänner ska jag sova!

Ny härlig dag imorgon. På fredag kommer Hannah hem för att ta hand om sina pojkar i Sverige. Jag, mamma och Eva tursam om att ta ansvar och vara ”extramammor” när hon har flickorna varannan vecka i Spanien

Helgerna är enklast för mig, veckan för Eva då hon bor nära killarnas skolor. Det är i nöden du finner vännen. Ett sant gammalt ordspråk

Slitas mellan två länder måste vara SÅ smärtsamt för ett mammahjärtat. Inte kunna ha dem tillsammans. Och hur man än försöker? Så kommer någon inkläm. En känsla av vanmakt och förtvivlan….

Får hon bara sitt radhus nu. Så får killarna (och flickorna) få ett ordentligt hem.

 1. Åh kan du inte berätta vad du har gjort för att fortsätta gå ner i vikt efter din hälsoresa? Du är skitsnygg verkligen 👌👌

 2. Ja Jonas Malmsjö är fantastisk som uppläsare! Bara ljudet av hans röst ger mig rysningar (på ett bra vis) 😉 då jag kopplar samman den med Kepler.

 3. Du är jättefint nu och då 🙂 Men man måste själv trivas för att stråla <3
  Precis dessa kilon skulle jag behöva gå ner 🙂 tröstäter och deppar…hur gör du?? Jag kan själv inte träna pga av sjukdom :/

  Kram

   1. Men varför så otrevliga? Hon kanske ställer frågan om längden för att vi fått se Magdalenas vikt. Kanske har med de att göra.

    1. Håller med! Folk är så jäkla lättkränkta!
     Å ena sidan så ska ” vi ”stå upp för våra åsikter, yttrandefrihet bla bla, å andra sidan KAN man inte säga något för du jävla…

 4. Om Hänt/Allers köpt upp din kollektion och nu säljer den så tror jag att det är ok att använda ditt namn och bilden på dig… Att du en gång gett ditt godkännande att vara med på bild och i text i sammanhang när smyckena säljs gäller än? För det är ju de smyckena som du har på bilden som de säljer, inte nåt annat?

 5. Jag lyssnar på Äventyr i Svenssonland just nu. Handlar om Svenska seriemördaren Peter Mangs. Längtar efter att få lyssna på boken hela tiden.

  1. Undrar samma sak 17 kg hur är det möjligt?? Du är jättesnygg och så fint sma!!l men du var ju inte tjock innan heller? Hursom helst så strålar det om dig!

 6. Först vill jag säga att jag tycker du är underbar! På många sätt,rolig,självdistans,omtänksam med skarp hjärna!! Önskar att du berättar hur du kunnat gå ned 17 kg skulle själv önska gå ned 7 kg..
  Kram till dej 💕

 7. Såg faktiskt exakt den bilden i en brukares tidning igår på jobbet och blev förvånad då jag intr visste att du fortfarande säljer smycken! Men det gör du alltså inte. Det var också i en Hänt Extra tidning, så det måste ju vara dom som är inblandade då =)

 8. Lyssna på Jens Lapidus böcker, Malmsjö läser dom-mmmm 😉 Jussi Adler Olsen en annan favorit med Stefan Sauk som uppläsare, Jens Henrik Jensen böckerna e grymma om Oxen, Stefan Sauk läser även dom!

  Sen har du väl lyssnat på Dag Öhrlunds böcker om psykopaten Silfverbjielke, b ä s t a med Stefan Sauk som uppläsare

  <3

 9. Boktips: Mons Kallentofts serie om Malin Fors, superbra.
  Kan även rekommendera Marian Keyes böcker om du gillar den genren :).
  Du är bäst, jag älskar din blogg…
  Kram Katarina

 10. Här kommer lite tips på författare som skrivit bra deckarserier:
  Sofie Sarenbrannt
  Denise Rudberg
  Ninni Schulman
  Emelie Schepp
  Pernilla Ericson
  Jonas Moström
  Susan Casserfeldt

  Hoppas du hittar någon ny favorit 🙂

 11. Carin Gerhardsen har riktigt spännande böcker!!! REKOMMENDERAS!! Börjar med Pepparkakshuset sedan Mamma Pappa barn. Tror det är 6 böcker totalt med olika fall.
  I klass med Kepler!

 12. Hej Magdalena!
  Har du lyssnat på Micke Persbrandts
  ”Såsom jag minns det”
  Jag älskade den och det är han själv som läser.
  Hälsningar
  Lotta

 13. Hejja Maggan. Vad strongt jobbat att gå ner 17 kg. HUR gjorde du för att hålla vikten och fortsätta gå ned när du väl kom hem? Jag har SÅ svårt att gå ner och sedan hålla fast, det finns så mycket fällor och jag har svårt att röra mig så mycket jag vill pga hälsoskäl.

 14. Tycker nästan du ser lite för smal ut men är väl en smaksak. Hoppas bara du inte blir besatt av att hålla dig så utan kan godta lite uppgång ibland.

 15. Ett annat gammalt ordspråk som jag minns är ”Om man gapar efter mycket mister man ofta hela stycket”
  Fattar inte riktigt vad det betyder men dök upp i mitt minne😀Kram

 16. Avis!!
  Skulle vilka tappa 10 kg…. en oönskad effekt av antidepp… att aptiten är enorm.
  HUR har du gjort för å gå ner 17 kg? Vill veta.

  Grymt jobbat- du ser fantastisk ut!

 17. Du ser verkligen supersmal ut men kan inte fatta att du vägde 17 kg mer för du har alltid sett smal ut tycker jag 🙂

  Min våg står på 59 efter graviditet ska tilläggas men ska oxå ner till 57.

  Hur håller du vikten?

  Ska bli spännande att se ditt kontor

  Kram

     1. Sen glömmer du alla biverkningar som kommer efter sådana operationer. Många har fått livet förstörda. Tex illamående från i princip allt du äter. Andra utvecklar direkt både gluten och mjölk allegi. Hög procent på biverkningar

  1. Feta kvinnor är et big no-no att ens kommentera. Om en kvinna av egen fri vilja vill lägga om livsstil med mer träning och hälsosammare kost bl.a för att man kanske inte trivs i sin kropp…då ska man skärskådas! Kallas anorektisk. Opererat sig. Det är helt ok att skamma en kvinna som är eller har blivit smal och fin ( enligt egna preferenser ) men gud nåde den som uttalar sig om överviktiga personers matvanor och om hur de gjort för att blivit så feta. Innan klagades det på att Magdalena var fylleplufsig och gått upp i vikt för att hon drack, givetvis 😉 Hon såg ut som en typisk vinkärring. Hon skrev alltid sina inlägg på fyllan och så klart flög all ironi över Era huvuden. Nu har hon sadlat om och ser friskare och gladare ut än någonsin, riktigt snygg och fräsch. Sååå : hur fan ska ni ha det??!

  2. Du får det att låta som att detta är en operation man själv väljer. Så är det inte. Den görs vara på personer som i princip är inresa, dvs snäppet över fetma, då det är en omfattande och, precis som alla större ingrepp, riskfyllt. Så verkligen inget man ska se som en enkel lösning.

 18. Eftersom så många undrar hur du gått ner kan du väl dela med dig med tips hur du gjort? Och hur/vad du äter? Nästa inlägg kan väl handla om det? 😊 Jag behöver också bli av med några kg o kämpar för att komma neråt..

 19. Kraftig viktnedgång på kort tid. Har för mig att du visade vågen innan du åkte på din resa, stod väl på ca 68 kg? Så 17 kg låter mycket 🤔men du vet bäst själv vad du vägt och vad som är hälsosam vikt för just dig 👍

    1. T.. det blir ju 2.4 kg/ månad Maggans viktnedgång.
     Huvudsaken man får kasta in lite kritik och negativa komentarer så är vi nöjda, va? 🙄

 20. Håller med flera andra, hur lyckas man gå ner dessa kilon?! Bra jobbat! Själv har jag urusel karaktär och så svårt att skärpa till mig och lyckas gå ner. Så tröttsamt !

 21. Va rädd om dig…
  Viktigast att må bra inåt sätt.
  Du duger precis som du är.

  Av egen erfarenhet av hemsk anorexi som jag aldrig trodde jag skulle drabbas av någonsin kom sig av att jag började gå ner i vikt snabbt. Till slut såg jag inte rätt eller fel längre .Inte värt det helvete som det blev..Äntligen fri från skiten, jag höll på att mista alla mina vänner, min käraste och till slut mitt egna liv. Nu lever jag ett gott liv, äter allt och unnar mig precis det jag önskar mig….

 22. Vaddå skoja om att gifta er? Filip friade ju till dig nere i Ystad om jag inte minns helt fel. Trodde att ni var förlovade och skulle gifta er?

 23. Jag tänker att Allers köpt in restlagret efter firman du samarbetade med och nu säljer smyckena. Det tror jag inte är något fel om du har fått betalt för jobbet.

 24. Hej! Jag rekommenderar dig att läsa böckerna om psykopaten silferbielke med Dan butler och Dag Öhrnlund finns ett x antal böcker som bör läsas i följd i klass med kepler.Tack för en bra blogg/ Monica

 25. Maggan, verkar som vi gillar samma sorts böcker så du måste läsa böckerna om Sebastian Bergman som är skrivna av Hjort/ Rosenfeldt det finns sex stycken som är ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Kram Kram

 26. Magdalena!
  Vart är din tröja ifrån? 🤩👏
  Finns den o köpa nu? Vet inte varför men blev
  Överdrivet kär i den haha 🤷‍♀️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..