Det snöar, vårrullar och gran brasa

Jippi, det snöar! En riktig soffpotatis-dag! Tittat på serier och släpat runt i pyjamas.

Vår julgran börjar sakta försvinna. Filip klipper ner den eftersom, sen eldar vi upp den i kaminen

Asiatisk taco, het kycklingfärs med koriander och chili, glasnudlar, scampi, jordnötter, dippsåser, avokado, mango och finhackad sallad. Vi doppade rispapper i varmt vatten och gästerna fick själva göra sina egna ihop komponerade vårrullar

En RIKTIG hit! Ser inte så gott ut kanske, men det var ljuvligt.

Min favorit var vårlök, glasnudlar, vårlök, morot, gurka och massor av plommonsås

Doppade i en blandning av sweetchili, vatten, soja och sesamfrön

Hittade den här platta lilla svarta tändsticksasken utanför storarumsfönstret. Ni som läst boken LAZARUS, ni vet…

Nu blir det paus i lyssnandet. Inte bra för mina nerver hehe, ser ”bävern” överallt

Tidigt i säng. William och Tristan är här. Imorgon ska jag vabba barn och planera veckan som kommer. Lance landar vid 15, ska beställa hem mat.

Ge mig inspiration och tips. Pleeeease Kan inte komma på några vardagsrätter. Jag lagar samma mat vecka in och vecka ut. Vill förnya mig lite.

Ta över kommentarsfälten och bomba mig med era bästa vardagsrecept.

Kram och på återseende ❤️

  1. Tonfisksås med Jasminris eller Pasta
    Väldigt gott och enkelt
    Gul lök
    Tonfisk i vatten
    Krossade tomater
    Hacka löken och stek den gyllene. Tillsätt tonfisken och de krossade tomaterna. Låt det bli varmt. Ät pasta eller ris till.
    Ha en bra dag!

  2. Ullis skriver:

    Hej, någon som vet hur man får upp kommentarerna när man kikar via datorn? Hade velat skriva ut alla bra matförslag men får inte fram dem där utan bara på telefon …?
    Tack på förhand!

    1. A skriver:

      Lika här, tyvärr

      1. Ullis skriver:

        Vet admin??

        1. Linda skriver:

          Testa en annan webläsare. Jag får inte upp kommentarerna i Internet Explorer. Men med t.ex Mozilla Firefox så ser man dom.

  3. Ajvar kyckling.
    Bryn kyckling i panna. Lägg i form. Blanda creme fraiche, grädde, vitlök, salt och peppar. Häll på kycklingen. Toppa med körsbärstomater och riven ost. Ugn 225 ca 20-25 grader.
    Lasagne.
    Grytor
    Lax med citronsås och pressad potatis

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..