Lördagsmys

Jeansen är från PLAIN VANILLA Johanna. (Vet att frågan kommer komma) glasögonen från Gucci, tröja Kenzo

Lite go lördagslunch thaimat på Koh Phangan med småkillarna,

Mysigt! Plottrigt, neonljus, gamla tuck-tuckar, fiskar och broar

Galen unge…. hehe

Tjejerna på Bonti hjälpte mig me barnstolar. Känner att jag vill ha Charlie och Louie säkrare.

Har faktiskt aldrig varit närmare i mitt liv än att krocka idag. Läskigt. Höll på att köra rakt in en trasig långtradare som stod mitt i höger körbana. I full fart. Ett tecken på att jag gjorde rätt

Skulle köpa en potta. Kom hem med en våningssäng och bilstolar. Kreditkort måste vara det bäst som finns i Januari (dock sämre i Februari)

Tina min gamla Vasastangranne äger BONTI. Stockholm finaste barn/barnvagnsbutik.

(Nej jag gör ingen smygreklam eller har fått spons)

Nu är vi på Andys lekland och härjar. Louie får springa av sig lite

Gammal Ida Sjöstedt tröja från 2013 hittade jag längst in i garderoben. Den har varit för liten. Men nu passar den perfekt

Igår var jag och Filip och åt middag med Barbro uppe på Monrads fiskrestaurangen i centrum. Charlie sov hos en kompis och min gamla grannflicka Frida passade Louie hemma

LAZARUS Keplers senaste som ljudbok i öronen.

FRUKTANSVÄRT spännande. Det finns bara två (tre) skandinaviska författare i denna liga. Det är Kepler och Nesbo

Lite ELLER rättare sagt för mycket brutalt våld i den. Det vänder sig i magen och jag vågar INTE lyssna när jag är själv hemma. Men jag kan inte sluta. GRYMT bra! Hittills bland de ABSOLUT ”bästa” jag läst i spänning/polis/kategorin (Nesbos snögubben är oxå en favorit)

Ikväll ska ungarna baka sina egna pizzor och jag ska göra rispappers vårrullar med massa goda innehåll till mig och Filip.

Nu vänner ska jag börja förbereda ungarna på hemgång. Jag kommer inte vara poppis🤣

Killarna kommer på allvar överväga att byta mamma

Kram på er❤️

 1. Jag vet att du inte vill skriva så mycket om Barbro. Men vi
  är nog många som undrar om det har ordnat upp sig för henne.
  Usch, jag tänker ofta på det hon har blivit utsatt för. Det kunde lika gärna vara min mormor som råkat ut för sånt.
  Kram.

   1. Hej !
    Jag är också intresserad av vad som hände i Barbro ” fallet” . Maggan skulle ju ta med en advokat och träffa den där killen som lurat till sig Barbros lght och efter uthängningen av ” mäklaren ” ( helt rätt ) så tog han väl kontakt med Maggan och de skulle träffas. Men sen hörde man ju inte så mkt mer om det. Man undrar ju vad som hände …. var det lagligt det som skedde osv??

    1. Magdalena har skrivit att hon inte tänker skriva öppet om det eftersom kommentarerna var så stygga härinne efter blogginlägget där hon berättade om Barbro första gången.

 2. Jag tycker Keppler blandar och ger. Böckerna i mitten är bäst. Men långt i från så bra som Skandinaviens bästa författare ”Jussi Adler Olsen’s böcker. De är överlägsna allt.. Eller i samma nivå som Stig Larssons böcker.

 3. Hej Maggan
  Hur lade du om kosten nu när du lyckats hålla din viktnedgång. Jag håller på för fullt och behöver fler tips…. lätt att falla tillbaka i dåliga vanor.
  Kram

 4. Vad vacker du är Maggan! Dina volymfransar klär dig! Gör också volymfransar det är så fint tycker jag! Ha en god fortsättning på det nya året!

 5. Så himla snygg med Kenzotröjan och de röda byxorna, verkligen!! Kommenterar sällan och aldrig, men som jag gillar dig och din blogg! Du är sååå bra😊😊😊

 6. Måste bara fråga.. sitter även Louie framåtvänd? Han är väl fortfarande 2? Undrar för jag har en son som är 3 om en månad och han är så otroligt lång och sitter obekvämt men när jag googlar verkar de flesta sitta bakåtvända tills de är 4-5 år.
  Kram <3

  1. Rekommenderas bakåt så länge som möjligt. Att sitta lite trångt med benen är inte skadligt. Det är det däremot att bli påkörd bakifrån och inte ha tillräckligt stark nacke.
   Det blir ju lätt trångt för långa ben om bilens ryggstöd kommer för nära barnets stol. Ni kanske kan försöka montera stolen längre ifrån ryggstödet, dvs närmre bilens sätes kant, så att det blir mer plats för benen. Vår son är lång till växten, honom vände vi när han var 4 år, då var han över 110 cm lång.

 7. Att du håller på att köra in i något stillastående är väl snarare ett tecken på att du inte har koll på trafiken framför dig när du kör. DET är läskigt tycker jag.

  1. Ja du har rätt i det. Jag var INTE fokuserad. Bråkade med ungarna i baksätet. Nu fick jag mig en bra tankeställare och läxa

 8. Om du ska läsa en författare eller två så ska du börja med att läsa
  Dan Buthler och Dag Öhrlund. Den är i tror det är 9 avsnitt med början på En nästan vanlig man. och fortsätter en riktig psykopat mördare. Sedan Jussi Adler Olsen, jonas Moström, Sofie Sarenbrant och Carin Gerhardsen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..