Mamma fyller år

Pust!

Inte hunnit titta in här förrens nu. Strax före 00

Vi flög hem till Stockholm från Ystad igår.

Vilken vacker himmel vi lämnade bakom oss

I god tid till flyget. Jag ljög och sa att planet gick en timma tidigare än vad det gjorde till Filip, för att slippa stressa.

Filip är ALLTID sen, siste man på planet röd i nyllet och med håret åt alla håll. Jag HATAR att vara sen och stressa

inte ens incheckningen hade öppnat haha

Vi hann med flyget. Lugnt och fint. Mina små ungar är för roliga. De sätter sig på golvet och leker. Spelar ingen roll vart vi är. Bilar, gubbar eller tv-spel

Tar av sig skorna och känner sig som hemma. Lite ohygieniskt. Men skit’de’samma. Man kan väl tvätta sig när man kommer hem?

Ljudnivån och tempot var högt igår. Glada hundar! Våta nosar, trötta barn, 7 väskor smutstvätt. Ingen mat förutom ruttna prylar och geggig sallad i kylen.

SOM TUR var hade jag fryst in vällingen som fanns kvar innan vi åkte. Wihooo! Då Louie sover hopplöst dåligt utan en flaska till kvällen och morgonen

Hittade en ”mjölk” gjord på ärtor i kylen. Typ det enda med ett EJ utgått datum.

Fick den randiga förpackningen ”gratis, på köpet” när jag beställde mat.se sist.

”Varför inte? Vi kan väl testa?” Inte många andra val till kaffet eller flingorna.

Den var RIKTIGT god!! Godare än havremjölk. ETT SUPER ALTERNATIV till smoothie om man inte vill ha ko eller havremjölk

Hur mysigt?

Sten har dock fått en fistel, analsäcksinflammation…

Skit! Verkligen i ordets bemärkelse

Packa in ungarna i bilen (skola stäng tills på torsdag) och bege mig till veterinären mm

En trött kille fick sitta och slumra i ett hörn med Findus och nappen

Tömma säckar, och medicin.

GIULIA är en god vän sedan flera år tillbaks. Hon har sin lilla mottagning ett stenkast från Birger Jarlsgatan… Hemtrevligt! Och familjärt. Hon är FANTASTISK. (Gör inga operationer, men vaccinationer och allt annat)

Hämta mina glasögon från nya favorit butiken. Köpt kläder till Sigge och Sten

GUCCI OCH GLITTER! Älsk på dessa

För att sen köpa en present till mamma och skynda ut till Kungsängen

LOUIE somnade på köksgolvet, och alla hundar var med på middag.

Gunnars kinamat och glass

Lite skillnad att ha tre hundar hemma (Kommer hjälpa Hannah när det är som värst nu) Allt löser sig, allt kommer bli bra! Det blir det alltid. Nu FÖRST måste vi först hitta ett akut/tillfälligt boende till henne och pojkarna i Sigtuna eller Stockholm (tills radhuset är klart) Hon pendlar som en galning mellan länderna för att kunna finnas där för alla fyra barnen. Ingen lätt situation, då en mamma inte kan välja. Två barn här och två i Spanien. Jag beundrar hennes styrka och oövervinnliga kärlek

❤️Mamma FYLLER ÅR!!! Världens BÄSTA MAMMA❤️

Louie vägrar vakna

Och världens bästa syrra i bakgrunden

Efter det! In mot nattöppna apoteket vi TC.

Opps glömde säga att jag varit hos läkaren oxå. Njurbotten inflammation (tror jag det hette)

Tyckte väl att det måste ha varit något allvarligare. Har haft så JÄKLA ont i dagar… Ryggvärk och luktat gammal gubb-pissoar i över en vecka kanske två

Penicillin och värktabletter!

DAGENS PLUS: Magnus kom förbi här igår med en låda kostillskott till alla i familjen. KOMMER BEHÖVAS!

Soppa, och kvällsmat

Nu äter både jag och Sten en dunderkur mot sveds och värk.

Min matleverans har kommit, jag har krypa ner bredvid ungarna. Nu ska jag sova.

Imorgon en sväng till Barbro, och banken. Tänkte lämna småhundarna där i någon timma, så hon får gosa lite. Barbro Älskar Sten (lite svårt att gå ut med honom såklart) men få lite TLC, närhet och päls! Det gör vem som helst lycklig.

Vi syns imorgon❤️

 1. Älskar o titta in här varje dag. Tycker du verkar vara en alldeles underbar människa,som bryr dig om absolut alla😊Glöm bara inte dig själv nu❤️
  Många kramar!

 2. Kom att tänka på en gammal insändare:

  ”Min hund, som är en tik, har kliat sig i baken. Hon ”åker kana” på mattorna. Jag pratade med hennes uppfödare och hon sa att hunden förmodligen hade analsex-inflammation och jag måste ta henne till veterinären. Det låter förfärligt. Min tik är faktiskt oskuld på alla sätt, och har hundar analsex?? Det har jag aldrig hört talas om.
  Melissa P, Norrtälje”

  /Kram Mona (från Norrtälje!!!!)

 3. Min hund har haft det två ggr. En vän som kan mkt om hundar sa att man kunde ta hand om det själv genom att spola ”säckarna” med vatten flera ggr om dagen (der var som ett liten öppning). Jag använde duschen, och båda gångerna gick det över av sig själv utan dyrt veterinärbesök. Men det finns säkert fall när man måste uppsöka veterinär också 🙂

 4. Så härligt att dina barn är så trygga att de kan se varje litet ställe i världen som sin egen lekhörna. Ett fint tecken på att du gjort ett jätte bra jobb som mamma ❤️ Krya på sig och voffsingen. Ta inte fel medecin bara. Så du käkar analsäcksmedecin i stället 😂. Stor kram. Du är värdefull

 5. Peppa syrran din att fajtas så flickorna får ha sin bas i Sverige och far deras kan pendla . Trodde det var mer stake i den karln än att utsätta syrran din för den sits hon är i.

  1. Är ni säkra på att flickorna vill de? Sverige är inte alltid bäst på allt. De har sin skola och sina intressen där. De kanske har rotat sig där? Jag är säker på att både Hannah och Peter gör det som är rätt för flickorna. Stöd i denna svåra tid. Ta inte parti. Ta hand om dem som behöver stöd i stället. ❤️

   1. Bäst på allt? Dom är inte gamla nog att ta ett sånt beslut. Och dom har även bara bott där ett år. Dom har sina brosor i Sverige. Och minns även att Hannah skrev att dom skulle testa och funka det inte så skulle dom flytta hem.
    Så Jo jag tar parti, Hannahs parti!!!

     1. Vet ni att han vill bo kvar?? Allt tar väl lite tid även för hans del tänker jag.. de har ju gemensamt bestämt sig för att flytta dit och då är det väl inte så att han tvingar henne att pendla. Personligen hade jag aldrig vågat flytta, tyckte det var så modigt av dem, men samtidigt konstigt med tanke pojkarna.. Nu avundas jag ingen av dem, fy va jobbigt alltihop! Inser att de trista vardagslivet som man gärna vill fly från ibland är rätt bra ändå!

     2. Har förstått det så, han behöll huset och hans föräldrar har flyttat till Spanien och sålt allt i Sverige.

   2. Ja exakt, vad vet vi?! Uttala sig om hur dom resonerar osv; vi har ingen aning. Skriva kommentarer här på bloggen om deras separation och spekulera i vem som ska bo var, pendla mm 😳😂folk är för roliga…,

    1. Exakt. Hur fn kan folk uttala sig eller ge ”råd”om hur människor de varken känner eller någonsin har träffat skall/ bör göra?! Varför kan inte människor bara sköta sig själva och inte lägga sig i andras livsval, har de inga egna liv att styra upp eller?! Helt otroligt.

 6. Skitsnygga brillor! Berätta gärna var din favoritoptiker/glasögonbutik heter och ligger. Behöver inspiration. Tusen tack!

 7. Vad skönt att du och din syster har varandra!! När jag separerade från mitt ex och mådde dåligt fick jag mycket stöd från min ett Oryngre syster. Har nära vänner men ingen jag ville visa hur svår separationen var.
  Ens syster som känner en var absolut bästa stödet sov hos henne när jag inte ville orkade vara ensam. Så skönt slippa vara ensam just då.

 8. Krya på er! ❤️
  Usch njurbäckeninflammation är inget kul. Har haft det två gånger. Andra gången fick jag rådet att inte äta mejeriprodukter eller socker för att det kunde göra mer ont om jag åt det. Och det hjälpte verkligen för mig. Särskilt att undvika socker. Om du har haft det ett bra tag så kan jag rekommendera dig att åka till läkaren och testa dig igen en månad efter att penicillinkuren är slut. Ibland kan det behövas ytterligare en kur för att bli av med det och det är ingen idé att vänta tills det gör ont i njurarna igen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..