Hemma

Klockan 02.29 satte vi nyckeln i låset i Ystad. Nesbo’s Harry Hole som ljudbok i öronen. Ungarna har typ inte klagat en gång, 14.30 timma med bara färjan till Danmark och bensinmackar som bensträckare.

Det gick som en dröm. Nu sängen. Imorgon flyger vi upp till Stockholm

Sov gott vänner, det kommer VI göra med stor lättnad

 1. Vilken jäkla kämpe du är! ♥️
  Krya på dig 🌺

 2. Mia skriver:

  ” Helen” så korkat att be om att få köpa saker av Magdalena, töntigt !!

  1. Karin skriver:

   Denna planeten kräver att vi börjar återvinna saker istället för att slänga sånt vi inte använder… Så nej, Helenes kommentar var inte korkad, en vänlig och smart fråga var vad det var. Din kommentar däremot var både korkad, onödig och väldigt dum!
   Helene, jag hoppas att du får napp på din fråga av någon här på bloggen… Sopp-måndagar låter trevligt😃🌸

  1. Andrea skriver:

   Mia ! Tänk att du är på ” varenda” blogg och visar hur eländigt du mår , bara negativitet , elakheter och oförskämdheter 🙁 Vad är korkat med att Helen frågar Maggan om nåt sådant ? hon frågar ju även bloggläsarna .. Du Kurt-Maria Mia och allt vad du kallar dej på bloggarna , prova lite vänlighet och positivt tänkande ska du se att du kommer att må bättre 🙂

  1. Helene skriver:

   Inte korkat att fråga om någons hyllvärmare kan få nytt liv hos mig, kom på idag när min visade sig vara trasig att hon köpt en sån.

   Vänlig fråga som förtjänade en vänlig kommentar.

 3. Helene skriver:

  Skönt att komma hem efter en så lång resa!

  En helt annan fråga till dig Magdalena, jag minns att du skrivit för länge sedan att du hade en Philips soppmaskin? som ser ut som en stor termos? och som jag minns det använde du den inte? kan ha fel? jag har en sån och älskar den, vi har sopp-måndagar hemma och nu är vår trasig och de säljs inte längre. Så om du har en liggandes och vill sälja hör av dig! jag bor inte långt ifrån dig. Eller om någon annan läsare har en sådan och vill sälja hör av er till mig med att svara på min kommentar! Tusen tack!

  1. Det finns en Philips soppkokare till salu för 250:- på letgo.

   1. Helene skriver:

    Tack för tips men hittar den inte? Tror Letgo söker nära där man bor.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..