Hemma

Klockan 02.29 satte vi nyckeln i låset i Ystad. Nesbo’s Harry Hole som ljudbok i öronen. Ungarna har typ inte klagat en gång, 14.30 timma med bara färjan till Danmark och bensinmackar som bensträckare.

Det gick som en dröm. Nu sängen. Imorgon flyger vi upp till Stockholm

Sov gott vänner, det kommer VI göra med stor lättnad

 1. @kladdkaka

  Jag antar att du gått i skolan? och hänger här? och då också borde uppfattat att EFTER att jag kritiserat uppenbara troll på kommentarsfältet, har utsatts för samma troll som fortsätter skriva skit men nu också i min signatur.

  Jag har bett adm att fimpa trollkontot alternativt sudda kommentarerna med könsord och annat ovidkommande trams. Till skillnad från trollet ser adm och behörig vem jag är därför att jag har en riktig mailadress kopplad till min signatur/alias. Pilutta dig lilla tragiska troll.

  Till @Magdalenagraaf Välkommen hem!

  1. Vad har du egentligen emot Py? Hon har ju sagt att hon inte ville resa med Mona
   fatta!! Det är du som svär och betett dig illa. Admin och Magdalena kan se att det är du som skrivit tramsinläggen i sherwoodskogen mupp..

 2. Skönt att komma hem efter en så lång resa!

  En helt annan fråga till dig Magdalena, jag minns att du skrivit för länge sedan att du hade en Philips soppmaskin? som ser ut som en stor termos? och som jag minns det använde du den inte? kan ha fel? jag har en sån och älskar den, vi har sopp-måndagar hemma och nu är vår trasig och de säljs inte längre. Så om du har en liggandes och vill sälja hör av dig! jag bor inte långt ifrån dig. Eller om någon annan läsare har en sådan och vill sälja hör av er till mig med att svara på min kommentar! Tusen tack!

  1. Denna planeten kräver att vi börjar återvinna saker istället för att slänga sånt vi inte använder… Så nej, Helenes kommentar var inte korkad, en vänlig och smart fråga var vad det var. Din kommentar däremot var både korkad, onödig och väldigt dum!
   Helene, jag hoppas att du får napp på din fråga av någon här på bloggen… Sopp-måndagar låter trevligt😃🌸

  2. Mia ! Tänk att du är på ” varenda” blogg och visar hur eländigt du mår , bara negativitet , elakheter och oförskämdheter 🙁 Vad är korkat med att Helen frågar Maggan om nåt sådant ? hon frågar ju även bloggläsarna .. Du Kurt-Maria Mia och allt vad du kallar dej på bloggarna , prova lite vänlighet och positivt tänkande ska du se att du kommer att må bättre 🙂

  3. Inte korkat att fråga om någons hyllvärmare kan få nytt liv hos mig, kom på idag när min visade sig vara trasig att hon köpt en sån.

   Vänlig fråga som förtjänade en vänlig kommentar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..