Summering och dunder lyx

Charlie och Filip är uppe i backarna, Louie är på kidsclub. Han älskar det, och pluset i kanten är att en av tjejerna som jobbar där är svensk

På riktig?

Är det här sant? Jag måste nypa mig i armen. Filip har fixat. Filip fick helt bestämma vad vi skulle göra (borde låta honom göra det lite oftare hoho) jag personligen är för snål

Badat kallt

Och nu ligger jag bara här och njuter av ensamtid, ljudbok och en god clubsandwich

De mest besökta bilderna på INSTAGRAM

Hundar, barn, glädje, fääshion och familj….

Ett VÄLDIGT fint år!

Mitt bästa år efter att Isak lämnade oss. Jag värderar nya saker i livet. Det som tidigare var oviktiga blev plötsligt viktigt.

Lycklig är ett bra och sammanfattande ord!

Det går så bra för barnen.

Tristan har landat, Lance har utvecklats och hittat fokus och lugn.

Underbara hundar och flyttat till hus. Fantastiska vänner omkring mig.

Jag älskar Filip mer än någonsin.

Jag har utvecklats, ”hittat mig själv en smula” Sörjt, skrattat, rest, bytt jobb.

Blivit nöjd med min kropp ”vi har slutit fred”

Tycker för första gången om mig själv. Känner mig vacker på riktigt. Har aldrig varit ”smal” och lycklig. Bara smal när jag varit olycklig.

Obetydligt kanske, men ändå en ytlig summering.

Avslutat och påbörjat skissa på de nya oskrivna sidorna i livets förhoppningsvis långa bok (med ett trevligt happy ending)

Glad som får vara frisk, känna kärlek, få ge kärlek.

Jag har er?!

Bara en sån sak!! Tänk vad NI ger mig kraft och luft under vingarna.

Ni peppar och hejar! Ni förmanar ibland, och ger mig så mycket kärlek.

TACK FÖR ATT NI FINNS!!

Tack för ett fint år. Ikväll börjar vi om på nytt! Hoppas du får en fridfull kväll. Ensam, på jobbet eller med familj och vänner.

Glöm inte att du är värdefull! Det finns bara en av dig. Du är unik❤️

 1. Gott nytt år till er me!🎊🥂 Ser fram emot att vända blad från ett stressigt å tufft 2018 till ett oskrivet 2019 som bara ska bli bättre😃 Beställde nyss detoxkapslarna från better you för en liten extra bra start👌 Kram Jenny

  1. Du är inte riktigt klok, nedan skriver du att du fick eftertanke för att du anklagade folk. Nu gör du det igen, har printscreenat allt, även det som raderas.

   Vet inte du att Magdalena arbetar för Better You?
   Nu slutar du genast att anklaga mig för all skit som sker på denna blogg bara för att jag inte vill resa med Mona.

  2. Va,nu fattar jag inte?? Smygreklam för bantning? Skrev bara att jag beställt en kur för en bra start på året,alltså att jag vill rensa kroppen på lite skräp å då beställt från företaget som Magdalena jobbar för. Jag heter Jenny precis som jag skrev,herregud va e det me folk🙈

 2. Gott nytt år till dig och din familj!
  Jag har också fått nya värderingar i livet och har bestämt mig för att jag ska tro mer på mig själv och göra det jag vill, känna efter i hjärtat vad som känns bäst för mig, och inte bekymra mig om vad andra ska säga, livet är för kort för något annat!
  Du är en förebild!
  Kram Jessica❤

 3. Gott nytt år Magdalena!
  Tack för de fina stunderna du ger – uppskattar att få följa dig!
  Ikväll firar jag nyår i mysdress tillsammans med man och två barn hemma. Finmiddag och mys, precis som vi vill ha det.
  2018 har varit ett oerhört tungt år för oss, så jag kommer gå all in 2019 för att vända denna hemska trenden. Hoppas finna lugnet – precis som du!
  Kramar

 4. Fick rysningar och blev tårögd, du är värd allt gott och bra i livet, tillsammans med din familj. Tack för att du är du, så brutalt ärlig, rolig och fantastisk. Gott nytt år, mot ett hälsosammare positivare roligare och ärligare år!

  1. Och HUR ver du att maggan är så himla ärlig? Haha så naiva en del är alltså. Däremot har ju maggan en väldigt rolig och varierande blogg. Ofta inne här o får mig ett ”flabb” 😘

   1. Läs hennes böcker!! Där är ärlighet mer än du & jag vågar visa!! Brutalt naket & ärligt! Starka modiga kvinna!!❤❤😍🙏

 5. Gott nytt år Maggan. Må ditt 2019 bli lyckligt, fridfullt och med massa kärlek, rikedom och skratt.
  Kram och tack för du finns.

 6. Gott Nytt År! Jag håller med dig, det här året har givit mig innebörden av lycka, och det är verkligen inte det jag tänkt förut. Nu ser vi fram emot ett gott 2019. Kram från Björklinge

  1. 😆 jag, anklagat dig om ”att resa med Mona”

   Typ så här då:

   – ”hörru du Py, nu slutar du resa med Mona!”

   Det är nog mer i din egen fantasi du ”rest” öht.

   ”Attackerat folk”?
   Inget vanligt folk som skriver i andras namn varken under Maggans eller mitt. De kallas troll och även om jag vet att de inte ska matas får du här en dentastix och en pepparkaka 😍

   Hoppas adm kollar IP och kan plocka bort de falska inläggen

 7. God fortsättning på det nya året. Tack för att jag får följa på livets resa. Tänkte att du skulle vara superkul att podda. Vad hände med ditt tidigare poddande med David. E. E ni vänner fortfarande. Iallafall var det superkul att lyssna till. Kramar till din familj 👪.

 8. Ivanhoe på tv3 nu kl 15:00. En familjetradition som hållt i sig sedan 80 talet. Inte en enda gång har jag missat den. Min man är utslängd i kylan och vill in men han får vänta tills efter 18:00 för då kommer han få sina bollar avklippta med häcksaxen efter nattens bravader.

  1. Det är ju nån trevlig typ som gillar att kommentera extremt olämpliga grejer under andras namn. Läs gärna nåt tidigare blogginlägg så skriver hon om det. Kanske gårdagens inlägg, minns inte.

   1. @Jojo vad yrar du om. Hade någon gjort det så hade inlägget tagits bort. Låt modsen sköta sidan istället för att du ska lägga näsan i blöt.

 9. DU som skriver i magdalenas namn, tror du att du är anonym? Hon vet vem du är, det får man lätt fram via ip-adressen.
  Det är dags att lägga av nu! Omoget är ordet! Visa nu dig själv och andra att du är vuxen nog att bete dig som folk!

  1. Jag vet inte varför du tänder till på alla cylindrar Emma? Kände du dig utpekad? Läs inlägget från 28 dec 19.12 så kanske du förstår bättre vad jag menade. Obegripligt att man måste använda sig av sån där ton i en kommentar? Lycka till nu!

   1. @Jojo alltså för du dagboksanteckningar? Nej du får förklara här och nu vad du menade med känna sug utpekad.

    Jag har lagt förra året bakom mig och blickar inför nya året här och nu. Varför bråkar du alltid med mig?

 10. God fortsättning. Verkar som om ni har en underbar resa. ❤️ Det förtjänar du/ni. Har varit på ett liknade hotell, och det kan man verkligen kalla semester och avslappning. Allt gott. Kram ❤️ Tack för bästa blogg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..