Framme i Andermatt

Inte ett gnäll, stopp i Zürich. Filip hade glömt att packa kalsonger och tröjor. Typiskt karlar, som bara har sig själva att ro om (generalisering som självklart inte stämmer på alla) in an out shopping på 20 min, äldsta barnet är nöjd🤣

Vi kör mot snöklädda berg och solen

Jag blev fullständigt förälskad i sängkläderna i Tyskland. Försökte köpa loss dem. Men det gick inte!

Som att vakna i en German livmoder. Tjocka, fluffiga, nymanglat, varmt men luftigt och svalt. Du förstår

(Nej jag hade inte skor i sängen)

Vårt oerhört vackra och lyxiga alphotell. Var tvungen att gnugga mig i ögonen en smula. Nästan för bra för att vara sant

Färgbomb!

Middag och mys på hotellrummet. Rummet är så fint, så det kommer bli svårt att lämna (men sängkläderna är inte lika sköna som i Tyskland)

Glada skitungar och skjortklänning från Love and divine, skinnbraxor och LV Doktor Martins med klack

Ett glas bubbel på balkongen

(Lite filmer på det otroliga rummet)

Drago är i Vemdalen! Mumins son med familj som passar honom är där för att se ”svärsonen Hugo” tävla i UNDER THE LIGHTS (coolt)

ÄLSKAR uppdateringar om hur mina favoritkillar har det…

Lance och Linton är på väg mot Thailand…

Hitillls en riktig pangresa! Lite trötta men glada barn

Imorgon ska vi upp i backarna tidigt. Bra väder kommer vi få.

Vad gör du över nyår?

 1. God morgon. Vad underbart ni kommer få. Själv ser jag fram emot några dagar på vackra Gotland över nyår, med familj och vänner!
  Gott nytt år /Maria

 2. Generalisering eller inte,,, Alla mina 8 män under årens lopp har då bara sett till sig själva. Allt från packning till i princip allt annat. Nog är då jag som sett till att barnens kläder varit packade inför resor odyl. Och sen glömmer mannen vissa av hans kläder som skulle med. 🙊
  Hoppas ni får en underbar resa. Kram ❤️ Tack för bästa bloggen

 3. Nyår firas hos grannen tillsammans med våra barn. 3-rätters middag, sällskapsspel och vid 12-slaget går vi ut på gården och tittar på fyrverkerierna om det inte ösregnar förstås. Då kan vi titta på fyrverkerierna inomhus istället från hennes inglasade balkong. 😊

 4. Firar nyår hemma bara mannen och jag. Blir 3-rätters och lite god dryck. Så snygga ni är ihop! Ni har äktenskapstycke tycker jag. Dags att slå till med giftemål kanske😉

 5. Åh vilken härlig resa ni är på!
  Själv åker min egna familj ( man o 2 barn) upp till mannens familj i Norrland medan jag är hemma i Sthlm o jobbar 7-nätters vecka. De åker ikväll. Så jag har djup ångest då jag aldrig varit borta från barnen mer än 1 dygn hittills… men kul för barnen att få träffa familj o släkt. Får försöka tänka positivt. Och ett plus är att jag under veckan kommer hinna RENSA OCH STÄDA ordentligt här hemma, vilket behövs.

   1. Varför skulle det vara konstigt det Therese skriver? Mycket konstigare vore om man åker från sina barn och känner inget.
    Jag har varit ifrån mina barn 4 nätter på 7 år. Jag vill vara med mina barn. Jag har inte satt dom till denna värld för att sedan åka och lämna dem gång på gång. Fick barn när jag var 30 år och har hade plenty of ”me time” under dessa 30 år.

    1. Det är nog lite för djupt för dig att förstå mitt inlägg. Ingen id’e att förklara. Kan låta överlägset men jag menar verkligen att de kommer inte att gå.

   2. Ja djup ångest har jag. Har aldrig varit utan barnen mer än 24 h förut.. vad ska jag fundera på menar du?
    Jag älskar att vara nära min familj, det är väl inte så konstigt?

   3. Jag kan förstå vad du menar Tina. Klart att man kan känna en ängslan när man inte är van vid att ha sina barn borta, men att ha djup ångest är ju inte riktigt relevant. Har man en sund relation med sig själv och sina barn ska man inte få sån hemsk ångest. Då är de ju ofta något bakomliggande som triggar. Hoppas inte att föräldrar med denna åkomma överför det på barnen bara.

    Har man folk som tar hand om barnen och som man litar på så ska man normalt sett inte känna der som djup ångest. Det kan ju vara något som ligger hos en själv. En övergivskänsla man själv upplevt o inte är klar med. Så jag fattar vad du menar tina. Och som jag ser det så var ditt budskap inte att ”sätta” åt någon utan bara en reflektion som jag tycker är relevant.

    God fortsättning!

 6. Flämt på rummet ❤️.Här kommer vi fira med varma bästa vännerna och god mat och dryck. Vid tolvslaget går vi ut på balkongen och ser hela stans fyrverkerier spegla sig i Vätterns vackra nattsvarta vatten. ❤️

 7. Vi är uppe i vår lilla stuga utanför Åre och har det lugnt och skönt😊när vi kom upp regnade det men i natt har det snöat och nu är det så vackert med snö på träden. I morgon blir det längdskidor i Björnen. Vad underbart ni ser ut att ha det. Önskar dig och familjen Gott Nytt År!

 8. Firar in de nya året med influensa i familjen.
  Fira o fira ska vakta hästar o hundar så de mår så bra som möjligt under rådande omständigheter.

 9. Själva sitter vi hemma å bevakar vår 16 åring som är på fest med 40-50 st andra 16-18 åringar å är dom ända som ska åka å ”våldgästa” dom under kvällen??
  Övriga familjer har annat å göra
  Tragiskt…..
  men men vi bryr oss❤️

 10. Så mysigt det verkar vara i Schweiz! Och jag vet vad du menar med de tyska sängkläderna och täckena! Alltid perfekt fluffiga och sköna!
  Jag har i ett ögonblick av övermod bjudit hem 23 pers till vårt lilla hus. Har inte kunnat fira med kompisar på flera år pga mina hundar och tänkte att det enda sättet att få vara med är att bjuda hem dem till oss…men det är ett sjå att ragga stolar, bestick etc. till så många och min pedantiske man håller på att få sammanbrott….men skoj ska det bli. Jag har köpt en tiara bara för att.

 11. Hej Magdalena! Jag fick din bok ’Det ska bli ett sant nöje…’ och vill bara tala om att jag beundrar dig, din kärlek och ditt mod. Varmt tack för en otroligt fin bok, och gott nytt år! ♥️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..