Pitstop i SCHEIDEGG och feelgood till Kanarieöarna?

Vi kom in i hamnen kl 06 imorse, somnade med killarna efter en god middag i båtrestaurangen.

Polenbåten UNITY från Ystad var ren, fräsch, gullig med fin resturang, taxfree, bar, disco och SUPERFINA RUM

Bättre standard än på Viking, stora, rymliga och rena!

Under 2000 kr för en bil, en stor hytt för 4 personer, frukost och deluxrum till Polen

(En weekend till Berlin?) BARA ett norrländsk stenkast från den polska färjeterminalen (kan inte stava på rak arm) Smidig och trevlig utflykt,

MINUS? Oerhört otrevlig personal. Alla var ovilliga, sura och gick omöjligt att tvinga ur ett leende eller ett vänligt svar. Trötta och allt annat än serviceminded. Självklart behöver ingen slicka röv. Men när folk suckar och himlar med ögonen när man beställer en dyrare middag. TRIST!

Hade man fått en ”totalt positiv upplevelse och bild av resan, hade jag ABSOLUT åkt på weekend med barnen igen” för att det är kul med färjor, och Polen, Gdansk är både vackert och trevligt.

Vi köpte lego på båten, tillochmed det var MYCKET billigare än i Sverige

Det blev en MYSIG start på våran semester till alperna.

Kl 07 började vi bila neråt Tyskland imorse.

McDonalds, några toastopp, annars har vi kör i nästan 10 timmar utan ett gnäll

Fuktmask och raggardusch

Två timmar innan Andermatt, stannade vi i Tyskland och tog in på hotell. Lång dag, och vi vill se de Schweiziska bergen tona upp sig i dagsljus imorgon.

Ang alla kommentarer och obehagliga länkar på bloggen igår. Samma människa, 10 alias. Allt från bantningstabletter till olagliga länkningar till mord. GIVETVIS har INTE jag varit inne och kommenterat under något. En enstaka idiot som skriver i mitt namn, OCH I många andra.

Det KOMMER polisanmälas, och TAILSWEEP har lovat att hålla ett öga på fältet, och ta de åtgärder som behövs. MONA har varit FANTASTISK!! Mailat, raderat och bråkat på plattformen åt mig

Kaffe på rummet, lek, sträck på benen.

Ps EN FEELGOOD-VECKA till Kanarieöarna med mig och MONA i maj? Hade det varit kul? Mona frågade mig igår. Vill ni, vill jag såklart.

Tyska barnprogram, spjälsäng och napp

Kl 20 ska vi äta middag, ta en promenad och lägga oss i tid. Det riktiga ÄVENTYRET börjar imorgon.

Jag firade jul med de stora killarna mm, nyår får de små. Magnus bor i vårt hus med hundarna. Lance flyger till Thailand imorgon, och Tristan ville vara kvar i Stockholm med kompisar

 1. Magda. Varför blundar ni för verkligheten. Filmen finns där ute och media rapporterade det som knivskada mot nacken när de i självaste verket hugg av huvudet. Media offrar oss för att vi ska vara ovetandes. Sluta med att skylla på andra och försvara mördare.

  1. Jag blundar inte för något. Men jag vill inte ha sådana länkar på min blogg. Den som vill se avrättningar får googla på annat håll.
   Försvara mördare? Är du inte klok i huvudet.

    1. @majahellskell det verkar som att Magdalena raderat din kommentar där du påstår att jag är samma person som säljer illegala bantningsmedel och jag sprider olagliga vidriga filmer.
     Hur fan är det fatt med dig egentligen?

     1. @Py, Det är bara fint, tackar som frågar! Jag är a working class hero och kom från jobbet för ett tag sen!

      Namnet på det illegala preparatet har flera efterfrågat att bli av med i kommentarsfältet liksom jag själv och det tror jag är fixat nu.

      Att det finns de som hatar på både Magdalena och Mona står ju klart och man behöver inte vara Einstein eller dataspecialist för att fatta att det knappast handlar om en plötslig armé av plenty folks som hittat hit utan handlar om väldigt få eller en person som skriver under flera alias.

      Bra att du sprider kärlek ljus och acceptans för bloggägarens arbete person vänner och familj då?

      Att tacka nej till en resa som ingen tvingar dig att vare sig joina eller betala som din kommentar uttryckte nedan

      Py skriver: december 28, 2018 kl. 8:34 e m
      Betala 12.000 kr för att hänga med Mona, nej tack”

      slut citat dig

      —är ju något överkurs. Sen om/när/hur just du säljer illegala preparat är i sammanhanget inte jätteintressant. Det snarstuckna nedvärderande kring Mona som ju är Magdalenas kompis är inte annat är elakt och menat att göra illa.

      Du ”säljer” skit. Så hoppa du ner från din dramaqueenpiedestal och prova vara snäll =)

     2. @Majaskellhell
      Hur orkar du människa? Du kommer med förtal och förvirrande uttalande om personer på bloggen om vad de gör och inte gjort.

      Det kan i princip vara vem som helst och flera som skriver samtidigt även om det skulle komma från samma ip adress. Tex om personen/personerna befinner sig på ett bibliotek, studentnätverk eller i ett privat nätverk med samma ipnr.
      Det viktigaste är att spärra av personerna och inte ge dem uppmärksamhet och gratis reklam om bantningsmedel. Det kan tom vara b vitaminer som säljs eller inget alls.

      Du är på farlig väg min vän. Ta det lugnt och gå vidare med ditt liv och låt de ansvariga på sidan sköta kommentarsfältet och få bort onödiga kommentarer och reklam. Annars kan du bli anmäld för förtal. Må väl

   1. Till Magdalenagraaf. Först av allt ber jag om ursäkt. Du har helt rätt i att man får googla fram själv.
    När jag fick syn på videon så blev jag chockad samtidigt som media gick ut med ”knivskada” på nacken. Det gjorde så man blev förbannad och ville dela med sig om hur det ligger till och hedra familjen genom att visa sanningen som media mörkar, vilket nu i efterhand var fel sätt att göra det på utan att tänka till. Var inte riktigt påläst om hur det kunde uppfattas i efterhand.

    Jag tar bestämt avstånd från videoklippet. Det fanns inget uppsåt i att sprida länken vidare eller att få folk må dåligt via din blogg. De flesta visste redan vad det handlade om och gjorde rätt i att kritisera och inte titta.

    Det är bra att inläggen togs bort och att inga fler länkar publiceras via nätet. Man ska respektera de anhöriga oavsett och kunna fördöma det fruktansvärda brottet som kriminella gjort sig skyldiga till. Det får vi aldrig glömma.

     1. Magdalena, var detta ett meddelande till dig om en ursäkt där vederbörande gjort bort sig om ett starkt uttalande ang flickorna vi/de/som det pratades om här på bloggen tidigare? OM det vore så så är du inte riktigt klok som du godtar ursäkten..

      Finns ingenting i världen som skriver gång på gång okväden om saker. Sen att skriva om dessa tjejer, urk mår riktigt jävla illa.

     2. @Charlotte Det är väl bra att vederbörande kommit till insikt om att det var fel att länka och starkt gjort av Magdalena att godta ursäkten och förklaringen. Det viktigaste är att ta lärdom av sina misstag och gå vidare.
      De flesta verkar ha gjort det förut om du, eftersom det som hände var för 3 dagar sedan. Gå vidare du också

     3. Till Magdalenagraaf. Du är bäst 💖 Har vidtagit åtgärder och förklarat för din vän M om vad som hade hänt i övrigt. Kram

  2. Ingsn blundar, men var sak har sin tid och plats. Vill du ha trovärdighet? Var inte anonym, sköt ditt på din blogg eller facebook. Men här blir dina kommentarer inte trovärdiga.

  3. Om du har en hjärna att tänka med så kanske du kan tänka dig varför media rapporterar det som.en knivskars. Det är idioter som har gjort något hemsk och det är DEM som inte ska få uppmärksamhet. Det är ju vad dem vill!!

   Har du stannat upp en sekund och tänkt på dem drabbades familjer och hur det känns för DEM att det finns en film när deras barn mördas?! Hade du velat att en sådan film spreds och cirkulerade runt?

   Du verkar inte må riktigt bra om du går in på en blogg och ber personen att uppmärksamma detta!

   Magdalena gör HELT RÄTT SOM tar bort sådana länkar! Och jag hoppas den som har varit på bloggen och spridit detta åker dit så det smäller om det! Vilken HEMSK människa har ett hjärta att sprida något så hemskt!

   Vill du rädda världen, så hjälp alla människor i nöd istället för att sitta vid en skärm!

   1. Jag blev inspirerad av Bianca murat på Facebook som skrev så bra om varför media ljuger och döljer det som en knivskada.
    De vill inte att vi ska få veta detta. Därför tycker hin att spridningen är okej

    Emma du tror detta e på skoj och att vi tjejer inte ska få veta hur farligt det är där ute. Du är en rättshaverist. Vakna och sluta ljuga för dig själv. Vi har idag tack vare medias lögner Isis bland oss. Skulle du vilja bo bland b
    mördare pedofiler våldtäktsmän utan straff? Just det, du vill hellre straffa de som informerar dig. Kram

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=721221154929500&id=100011248654126&anchor_composer=false&ref=content_filter

    1. Kia lägg bara ner. Media tystar ner det för att IS inte ska få den spridning de hoppas på. Såna här slakter sker varje dag om du trodde det var unikt. IS är i princip utrotade men galna människor finns det gott om.

   2. Emma snäll sluta skriva med stora bokstäver och sluta använda dem när du uppenbarligen inte vet hur det används. Pinsamt när du försöker framstå seriöst.

  4. Alltså du ”Kia” kan verkligen inte vara riktigt klok i huvudet nä. Så fruktansvärt skrivit. Är du 10 år? Sådana som dig borde inte få skriva på sociala medier. ”försvara mördare” ser du inte hur sjukt skrivet de är. Mår riktigt jäkla illa!!

  5. Fast nu är ju detta en blogg tillhörande en person, inte nån sorts nyhetskanal, eller hur. Vill man sprida nåt till andra gör man det på på sina egna sociala medier eller nåt forum som finns för det ändamålet. Fast det är klart, då är man ju inte anonym på samma sätt….

 2. Vad bra att nu delar upp er och gör så att det passar er! Mysig tripp!
  En fråga om du vill svara, har du fasat ut medicinen och i sådana fall hur gick det?
  Önskar dig och dina killar ett fint nyår.
  Kram

 3. Härligt med lite semester! Det är du värd ❤️ Jag och min svägerska brukar lämna man och barn nån gång om året, tänk om vi kunde åkt med er till kanarieholmarna 👏🏻 jag gillar din blogg, den är ärlig, verklighetsförankrad och dråpligt rolig 😂 jag är alltså PÅ!! 👍🏻

 4. Men ja! Kommenterar aldrig annars…. Men jag skulle behöva åka iväg och finns nog inte med någon annan än dig (som man ej känner men ändå avgudar….) som jag skulle kunna tänka mig att åka med.
  Herregud så kul. Kör!

    1. Det handlar inte att man inte kan tycka som man vill. Men varför behovet att skriva negativa kommentarer? Då är det väl ändå bättre att vara tyst. Skriver man negativt får man väl ändå räkna med att det också kan slå tillbaka 🙂 Så vad är ditt problem?

 5. Jag började följa din blogg december 2015 när jag låg inlagd( stomi pga endometrios)
  Skrev ett inlägg från sjukan då:)
  Jag var i min djupaste svacka i livet, där sjukvården trodde jag skulle dö pga. komplikationer jag fått..det gick vägen…
  Jag blev så imponerad av dig ursnygga kvinna som fått känna på livets motgångar, rest dig tagit modet till dig att ge oss andra en inblick i den storm av känslor du behövt hantera,ta dig igenom. Jag sörjer så att jag är steril men har den underbaraste unge på sex… jag har stundvis känt avundsjuka på det äckligaste sätt mot nära och kära..men så läste jag om din kamp att behöva hantera sorgen av ett älskat barn…utan du vet det här du räddat min självbild och min syn på livets svårigheter.

  Jag är tacksam för denna blogg finns. Låter klyschigt men den räddade mig för tre år sen…
  Tack för att du vågar vill och kan vara en inspiratör!!!!

 6. Att resa med dig och Mona hade nog blivit ett jäkla håll igång. Ett kul resa som säkert ingen kom hem utvilad ifrån. Men däremot väldigt sönderskrattad och glad 👍😁

  1. En störig wannabekärring från Bromma som ägnar dagarna åt diverse skönhetsbehandlingar samt sladdar runt i sin bil och fikar med de få vänner hon lyckats behålla

   1. Har man inget snällt att säga så ska man vara tyst! Du känner mest troligt inte Mona, gjorde du det så skulle du inte vräka ur dig sånt! Det du ser i bloggen är en bråkdel av hennes liv, du har ingen aning om hur hon mår, är som person, sliter med dagligen osv. Hennes blogg, hennes liv, hon väljer vad hon vill dela med sig av.

    1. Känner till henne mycket väl och inte bara genom hennes tillkrystade blogg. Jag har bott i Bromma lika länge som hon gjort. Hon är inte så poppis här heller.

 7. Hej, var inte nån av dina pojkar åksjuka? Har det vuxit bort eller hur gör ni för att åka bil sålänge? Bara nyfiken för egen del med åktsjukt barn. Med vänlig hälsning,
  Maria

 8. Vart står det att Kanarieöarna kostar 12.000 kr? Om även om det vore så, tycker vissa det är mycket för en resa? 🙊 Tror vissa resor är gratis, eller? /❤️

 9. Man kan inte kidnappa andras bloggar ,utan att tåla korrigering.Är vi aningslösa? nej, jag är som” hemmatant ”me fem ungdomar jättepåläst.Vill ni engagera er , arbeta politiskt .Där är de högt i taket.Men, kidnappa en blogg hos en traumatiserad kvinna, inte okej.Vi är gäster här många oxå svårt traumatiserade .mvh.

 10. Så skönt det låter med er resa … blir så avundsjuk! Vill också till Schweiz, så otroligt vackert land.
  Och klart du ska ta en tjejresa till Kanarieöarna … 🙂

  Må väl och fortsatt trevlig resa. 🙂

 11. @godis
  Avslutningsvis; Hoppsan, ”Py” försvann och in kommer du =)

  Njaa, mitt inlägg var riktat till den det berör, dvs troll. Inklippt var sign ”Py”s elaka inlägg men det missade du.

  Förtalsanmälan? från vem då mot vem då?

  Kan du inte snälla anmäla mig som du hotar om?

  brott 1 = ger info om ett illegalt preparat och att det är illegalt sedan 2010 i bl a EU
  brott 2 = konstaterar att troll finns i kommentarsfältet
  brott 3 = ger troll svar på tal och ber det vara ett snällare troll

  F. ö intressant att ta del av din beskrivning om vem/vilka var och varifrån troll utför trollformler. Du verkar insatt i dess modus operandi.

  Gott slut och ett riktigt Gott Nytt År!

  Nu- mot Sherwoodskogen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..