Pass och Sibylla

Vilar och tittar på tv, Filip har åkt för att handla Sibylla. ÄLSKAR Sibylla! Slår all snabbmat med hästlängder.

Sovit i ett par timmar nu på dagen.

Resan igår gick toppen. Tittade på film och drack vin. Såg någon b-rulle-skräck med Sandra Bullock som hette ”Bird något”

Hann med pöööuga töuget mot Ystad, promenerade hem från stationen

Funderar på om jag har bihåleinflammation. Sååå jäkla svullen i ögonen. Tar nästan ont att öppna dem, täppt i näsan och nyser

La ut på Instagram. Glömde mitt pass i Stockholm. Grrrr! Vi ska ju till Schweiz och där är de stenhårda.

Försökt boks tid hos polisen här i Ystad. Första tid? Den 3 januari. I värsta fall får jag åks till Sturup. Trist att kasta ytterligare en tusenlapp i sjön

Maten är här!! Filip vägrar vara med på bild

Och kl. 18 börjar HOLLIDAY och kl 21 BRAVEHEART! Vilken göddig kväll, som Filip hade sagt

 1. Holliday är bäst , jag har även den på DVD😍😄jag kollar på välkommen till familjen på 3:an nu, så bra👍Älskar amerikanska filmer , när familjer samlas för att fira jul . 😘

 2. ”Sverige och Schweiz är med i Schengensamarbetet och man måste medföra en giltig resehandling t.ex. ett pass eller ett nationellt ID-kort. Du kan resa till Schweiz under passets/ID-kortets hela giltighetstid. Som EU-medborgare har man rätt att uppehålla sig i Schweiz upp till 90 dagar inom en sexmånadersperiod.”

 3. Hoppas ni får en fin resa och en härlig kväll med god mat och film.
  Tänkte fråga dig om du tror de kommer ngn mellandagsrea på den sköna träningskläderna på betteryou?
  Ska köpa nya.

   1. Karin, vilken trist, orelevant och onödig kommentar. Hur kan du utifrån den korta texten utläsa att frågeställaren inte oroar sig för något annat?
    //Brukar sällan kommentera men nu blev jag irriterad…

    1. Therese ! Det har du rätt i , vet verkligen inte alls vad frågeställaren oroar sig för , men ibland blir det bara för mycket av dessa piller , och det skall vara billigt och erbjudande , Usch !

   1. Vilket allmänintresse ligger det i att se en kvinna mördas? Hur mår hennes anhöriga av att folk sitter och tittar på när hon dör. Det handlar inte alls om att dölja någon sanning. Vi vet att männen som mördade henne hade terroristkopplingar. Vi vet att hon dog på ett fruktansvärt sett. Vad mer vinner vi på att visa hennes lidande?

   2. För att många av oss har läst om
    det fruktansvärda mordet och vet vad som hänt! Men för det ska man väl för fan inte behöva se mordet med egna ögon?! Respektlöst mot både anhöriga och offrena att sitta och kolla på.

  1. Snälla ta bort viden Magdalena…det här vill ingen se, ingen ska behöva få detta på sin näthinna som jag precis fick. TA BORT! Agera för i helvete. Har du ingen koll alls människa?!

   1. Det är borttaget Åsa. Ledsen om jag missat. Firar jul med barn och gäster. Har inte varit uppkopplad eller haft tid att vara här inne.

    1. Hej Magdalena
     Ligger tyvärr en länk i denna tråden också. Hoppas du tar bort den snart också. Ledsen att du ska behöva syssla med sånt. Kram på dig.

    2. Tack ❤❤❤ förlåt min ton m jag var inte beredd på det jag gick se och fick en chock..hemskt att sånt sprids. Kram å fortsatt gin ledighet till dig.

    3. Jag tror inte att det är Magdalena själv som kommenterar under hennes namn. Har svårt att tro att hon själv skulle posta den där hemka bilden i sin egna kommentar. När hon kommenterar vill jag minnas att hennes namn är i rosa och i form av en länk hit till hennes blogg. Kan dock minnas fel i just det. Men som sagt, tror inte det är hon själv som kommenterar.

 4. Snälla rensa/stäng tråden. Ligger fortfarande film på när de halshuggs och bilder av deras huvuden.tänk om nått barn ser detta. Följde själv länken som ligger under ett av dina svar trodde det var nått kul eftersom länken låg precis under ditt svar där du säger att du tagit bort länken.inte en bild jag ville se.

 5. Jag tycker att alla borde ta ett studiebesök till Kista skattekontor/försäkringskassa. Där får man en tydlig uppfattning om hur långt allt har gått. Att stå som ensam ljushårig svensk utan skynke på huvudet i den kilometerlånga kön ger helt nya perspektiv, det kan jag lova er!

 6. 1. Som både Krabat och Camping skriver så finns det kanske ett behov bland oss Svenskar att faktiskt sluta blunda och SE VERKLIGHETEN och inte försköna den hela tiden som media gör med ”knivskador”. Ehh? Det var inga knivskador. Det var ett slakt, med kniv. Brutalt och hänsynslöst.

  2. Sen kan jag hålla med om att det är kränkande och respektlöst att filmen sprids, för tjejerna och deras drabbade familjers skull. Kanske borde vi börja få upp ögonen utan att behöva bevittna tortyr? Kanske borde vi i Sverige börja agera och skärpa till lagarna kring kriminalitet i allmänhet och kvinnovåld och terrorism i synnerhet. Vi måste börja förstå allvaret i dessa dåd och NU ÄR DET DAGS att bli lite heligt förbannad.

  Vidrigt, avskyvärt och oerhört tragiskt, är det som har hänt. Mitt hjärta blöder för dessa tjejer och deras familjer. :'(

  Btw. lycka till med passet, Magdalena! <3

  / Z

 7. Jag tror inte att det är Magdalena själv som kommenterar under hennes namn. Har svårt att tro att hon själv skulle posta den där hemka bilden i sin egna kommentar. När hon kommenterar vill jag minnas att hennes namn är i rosa och i form av en länk hit till hennes blogg. Kan dock minnas fel i just det. Men som sagt, tror inte det är hon själv som kommenterar.

 8. Med det sagt vill jag tala om hur illa jag mått idag med ständiga diareeattacker och smärtsamma gaser likt en kulspruta, efter det ständigt ätande av god julmat. Har fått byta trosor 3ggr idag. Det pinsammaste var när man man tog hand om tvätten och såg det bruna på stringen. Så se upp med pruttandet tjejer och torka er ordentligt särskilt vid juletider.

  1. Jag har inte sett den och tänker inte göra det. Jag skulle må så illa och inte få bort synen från näthinnan och dessutom bli såå förb. och frustrerad. Ja hur kan man vara så ond att göra något sånt!!?? Jag kan inte kalla dem människor ens utan..vad?? Varelser? Helt empatilösa och kalla!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..