Missat flyg

Hur typiskt Graafis kan min dag bli hehe?

Reklam för min kompis produkter: Bästa frukosten!! OTTO sockerfri yoghurt!

Inte bara för små babbar! Jag äter den alltid, eller använder den som bas i en smoothie

En sådan lugn och fin dag. Långlunch med Hannah, mamma och Lance på lyxrestaurang. Småprat och flera koppar kaffe i timmar. JAG VAR HELT säker på att flyget gick 18.45 från Bromma. Syrran och mamma släppte av mig vid 18… MISSAT flygtiden med en timma grrrrr Hur kan jag vara så tankspridd?

Slängde mig in i en taxi!

Kasta pengar i sjön. Elda för kråkor. MEN jag lyckades hinna med 18.23 tåget från t-centralen. Vilken gullig taxichaufför, och människor som lät mig smita förbi vid hissarna

Film och snark i 4-5 timmar.

Rätt skönt ändå! Jag älskar att åka tåg, och väljer oftast det framför flyg. Tåg är rogivande, miljövänligare, och trevligare.

Trist att barnen hinner lägga sig och sova i Ystad. Ja,ja, vi vaknar iallafall upp tillsammans imorgon. (Filip är nog rätt glad att jag kommer, både Charlie och Louie är snoriga och gnälliga)

Hur söta är inte dessa bröder? Kramas när de sover

Och hur vacker är inte min älskade Drago? (bild skickad från Sundsvall)

Alla har det bra….

Alla får sina behov uppfyllda… ❤️

Hur har du haft det? Berätta något kul, nu när jag har det så trist på tåget

 1. Krabat skriver:

  Jag tycker att alla borde ta ett studiebesök till Kista skattekontor/försäkringskassa. Där får man en tydlig uppfattning om hur långt allt har gått. Att stå som ensam ljushårig svensk utan skynke på huvudet i den kilometerlånga kön ger helt nya perspektiv, det kan jag lova er!

 2. Då var det dig jag såg på centralen igår kväll😃 tänkte först att jag måste ha tagit fel för du skulle ju ta flyget 😘😘

 3. Eva skriver:

  Hej Magdalena.
  Dom skorna med dom vita sulorna som du har på dig i köket. Vad är det för några?

 4. Har aldrig missat ett flyg…, än 😁 Däremot e vi på väg till färjan mot Sverige nu. Hoppas vi hinner i tid! Bilen gick sönder igår kväll på vägen hem från svärföräldrarna, så det va bara att hyra bil! Lite sent ute om man säger så, så det fanns bara en VW Caddy 😂 Ja ja, vi har ju mycket packning, så en skåpbil e ju inte fy skam. Radion funkar inte, inte heller bluetooth 😌

  Ovanpå allt detta fick vi igår reda på att jag e gravid!! 😱😳 Jag måste ha blivit det på allra första försöket!?!! Vi e ganska chockade och har inte fattat det än.. 😌😂 Första barnet.., om allt går vägen.

  Håll tummarna att vi hinner med färjan 😄 God jul och gott nytt till er alla! 😘😘

 5. Maria skriver:

  ”Inte bara för små babbar”. 😂. Du menade ”inte bara för små bebbar”,,,, Babbar är nåt helt annat. 🙊. Sorry kunde inte hålla mig. Tack för underbar blogg. /❤️

  1. Mona skriver:

   😂👍

  1. Blöjan skriver:

   Jag såg också att hon skrev babbar. Till Magda Ta bort babbar. Alla människor lika värde måste gälla även på denna blogg?

   1. Mia skriver:

    Äsch då, bara skoj. Inte behöver hon ta bort.

   1. Varför? Babbar är bäbisar? Vad antyder du nu?

    1. Mikaela skriver:

     Babbe = blatte = invandrare
     Kram ❤️❤️❤️

    1. Agneta skriver:

     Ja du Maggan inte lätt att vara människa numera alltid kränker man nån eller trampar nån på tårna.
     Kapa fingrarna och äta lite superlim 🤐är nog enda sättet att komma tillrätta med problemet så inget kränkande råkar slinta iväg. (OBS! skämt ifall nån råkar tro nåt annat)
     Måste va inne att känna sig kränkt numera.
     Fortsätt bara vara dig själv Maggan!!! Naturlighet vinner alltid i längden.
     DU väljer vad du skriver och läsarna väljer OM dom vill läsa.
     Enkelt eller hur?
     Bamsekramar till dig Maggan med bästa bloggen!!!
     ❤❤❤❤❤❤❤

     1. Va? Vi har alltid kallat våra barn för babbar! Menar ni vi har sagt fel i hela vårt liv? De är iförsig 25% babbar. Går det säga så?

     1. Magdalena!! haha åh.. nä jag visste inte heller att babbar skulle betyda blatte. Men nu för tiden kan ju vad som helst betyda vad som helst.

      Du vet vad du menar och vad ni menar och ni menar inte blattar och då behöver ni inte heller sluta säga det tycker jag. Är ju helt sinnes vad folk är lättkränkta och rädda idag. I min värld är babbar också bebisar. Och bebisar tycker vi om. Klart vi får kalla dem vad vi vill, med kärlek! <3

      Vad jag försökte få sagt: Magdalena, skit i alla ordpoliser nu och säg precis vad du vill för vi vet alla att du har ett gott hjärta och använder ord med kärlek. DET RÄCKER.

      Kram och God jul!! <3 <3

      / Z

      http://fondofhome.blogg.se – från kråkbo till husdröm

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..