Missat flyg

Hur typiskt Graafis kan min dag bli hehe?

Reklam för min kompis produkter: Bästa frukosten!! OTTO sockerfri yoghurt!

Inte bara för små babbar! Jag äter den alltid, eller använder den som bas i en smoothie

En sådan lugn och fin dag. Långlunch med Hannah, mamma och Lance på lyxrestaurang. Småprat och flera koppar kaffe i timmar. JAG VAR HELT säker på att flyget gick 18.45 från Bromma. Syrran och mamma släppte av mig vid 18… MISSAT flygtiden med en timma grrrrr Hur kan jag vara så tankspridd?

Slängde mig in i en taxi!

Kasta pengar i sjön. Elda för kråkor. MEN jag lyckades hinna med 18.23 tåget från t-centralen. Vilken gullig taxichaufför, och människor som lät mig smita förbi vid hissarna

Film och snark i 4-5 timmar.

Rätt skönt ändå! Jag älskar att åka tåg, och väljer oftast det framför flyg. Tåg är rogivande, miljövänligare, och trevligare.

Trist att barnen hinner lägga sig och sova i Ystad. Ja,ja, vi vaknar iallafall upp tillsammans imorgon. (Filip är nog rätt glad att jag kommer, både Charlie och Louie är snoriga och gnälliga)

Hur söta är inte dessa bröder? Kramas när de sover

Och hur vacker är inte min älskade Drago? (bild skickad från Sundsvall)

Alla har det bra….

Alla får sina behov uppfyllda… ❤️

Hur har du haft det? Berätta något kul, nu när jag har det så trist på tåget

 1. Voivoi! Vilken otur! Tur att du kom med tåget tillsist ändå 🙏🏻

  Nattar gnällig förkyld 7,5 månaders med öroninflammation (satt 3,5 timme på akuten igår morse för att få penicillin) och känner att jag inte ORKAR åka till nästa firande imorn trots att jag gillar att träffa familj och släkt men när det resulterar i skrikig övertrött gnällig liten bebis i bilen och hela em/kvällen som är värst och då vi ska iväg så tar det fasen emot att åka. 😑 (vi har en 2,5 åring och en 4,5 åring med så det är fler gnälliga och trötta barn med i bilden hehe) i värsta fall får pappan åka själva med dom och jag och bebbelito stanna hemma. Vi får se ❤️

  //trogen läsare sen nästintill bloggstarten tror jag. 30 bast idag, säkert 20-22 när jag började läsa din blogg 😎🥰

 2. Äsch då – sånt händer. Tycker oxå det är kul med tåg. Tågluffat mycket i min ungdom. Man hade ju inte råd med flyg då. Fanns inte på kartan. Har t o m åkt båt till England med DFDS från Göteborg. I full storm. Inget vidare, vi lång under bildäck….Mitt i natten vaknade vi av att vi hörde att att det forsade vatten, vi flög upp ur sängarna och tänkte att nu drunknar vi: slet upp dörren till hytten och där mittemot står en stackars sjösjuk kille på toa å spolade vatten i handfatet.Han flinade faktiskt mitt i all bedrövelse för vi såg väl antagligen totalt panikslagna ut hahahaha…vi trodde vi skulle drunkna ,usch….Jösses det GÅR faktiskt inga sådana transporter längre…Undrar om man ens kan ta sig till England via Calais-Dover med båt idag?Va kul det med. Det enda som fanns att äta på den båten var halvstekt hel kyckling – eh: nej tack….Allt går när man e ung hihihi….

 3. Längtar bara till alla dem här ångest fyllda dagar skall ta slut…. ännu ett år har passerat om man står kvar på samma plats med jobb, relation osv. Vet att det är upp till en själv att göra ngt åt den men om man inte har orken så är det kämpigt 💔

 4. God fortsättning! Tack för att din blogg sprider glädje , skratt , eftertänksamhet och djup😊 jag behöver ingen veckotidning📰! Inte trodde jag att du var en sådan intressant o kul person då vi i studentkorridoren spelade ”you you got what i want 🎤🎼” men nu vet jag! Ha de gott magdalena kram magdalena

 5. Ska jobba hela natten. Första passet på 3v så man ska inte klaga 😊
  Glädjs över Julklappen vi gav oss själva. En superbusig rottisvalp. Bara den stora hanen hemma som tycker det är det äckligaste vi har kommit hem med 🤪😂 Men dom ska nog bli kompisar. Gillar din blogg massor 😍

  1. Hahaha….det där känner jag igen! Fast när vi kom hem med en kattunge var det heeeelt annorlunda! Den ska skyddas från all eventuell fara, genom att alltid ha den under magen. Det puffas och grejas tills den står där omringad av fyra håriga hundben. Katten ifråga fattade ingenting av allt rabalder 😂

 6. Ligger bugasprängd i soffan hemma efter julfirande hos mina svärisar i min nya gosiga morgonrock. Och tänker med hur tacksam jag är för mina nära och önskar med att min gosse snart blir frisk från sin envisa feber ♡
  Ha det så mysigt i Skåne ❤ / My

 7. Idag vaknade jag av magproblem deluxe efter all skit jag stoppade i mig igår. Sa till mig själv att äta en nyttig frukost så jag fick en bra start. Fil med banan och en clementin senare får jag syn på konsumpåsen full med godis som min exman var förbi med. Var nog tänkt till ungarna, men dom var ju inte uppe. Ett halvt kilo godis senare så var jag ju inte så nöjd med mig själv så att säga. Fortsatte med dagliga bestyr, såsom tvättstugan när dottern vrålar ”- MAMMA, har du ätit upp halva burken salta pingviner? Den var full igår” Ja, det minns jag nu, att handen åkte ner i burken rätt ofta. Sedan så var det dags för middag, som jag nu inte orkade laga gör att jag var helt off utav allt socker. Så barnen gick och handlade kebabtallrikar. Efter den var jag så mätt att jag knappt kunde resa mig. Reste mig dock efter någon timme och såg till min fasa det jag egentligen skulle ha ätit, som jag handlade när jag var till affären, det låg ju kvar där i kylen. Så jag började göra iordning avokado med räkor, gräddfil, hackad gravad lax och rödlök. Hann äta två munnar när jag fick ett enormt illamående och sprang till toaletten. Det är 1timme och 15 minuter sedan, och jag sitter fortfarande kvar. Tror jag får sova här i natt. Är mer än lovligt trött på mig själv!
  God fortsättning kära du 💕

  1. Bajsar du diarré? Ta på dig en vuxenblöjs och bajsa på dig hur mycket du vill när du kollar på tv. Att se ut som ett babianarsle vid jul e inget att skämmas över.

   1. Ja du Petra, humor är individuellt. Tråkigt att du inte gillade min, men du måste ju inte läsa och kommentera heller. Du skulle ju faktiskt bara kunna gå vidare i livet och skratta åt dina egna skämt.
    Du skulle ju också kunnat skriva något eget, det var ju trots allt det Magdalena efterfrågade.
    Gott nytt humor-år på dig 😘

    1. Var det humor också? Trodde bara det var en berättelse om dina magproblem. Sådana berättelser verkar trigga besökare på sidan som är ohälsosamt intresserade av bajs, se kommentaren från ”Blöjan” ovan. Fast den tyckte du var kul förstås. Själv slipper jag gärna läsa äckliga kommentarer i kommentarsfältet, det finns speciella forum för sånt.
     Och, jo jag vill läsa kommentarer. Och ibland kommentera.

     1. Jösses! Tur man inte är känd och har en blogg, man blir så jävla nedtryckt i sandalerna så det finns inte. Gå på folk som har taskiga kommentarer istället, jag skrev ju för fan bara att jag blev sittande på toaletten, inte ett enda bajsord använde jag. Om man idag inte ens får säga att man sitter på toaletten 😱

 8. Det allra roligaste precis just nu är att du åker igenom den lilla byn jag bor i, strax norr om Alvesta! I Mohedatoffel-land 🙂

  Ha en fortsatt bra resa!

 9. Nu var det ett tag sen som jag skrev till dig här. Önskar dig och din familj en God fortsättning ❤️ Imorgon ska jag fixa fake naglar 💅 Det blir glitter ombre. Får aldrig nog av glitter o glamour ✨ Stor kram finis! 💫

 10. Inte min jul med barnen. Är med sambos släkt i en stuga. Håller på vara så less på det här sociala-prata och spela spel hela tiden. Prata gammla minnen som är roliga bara för den som var med. Satt mig i soffan med ett glas vin framför tvn och bara tog det lungt nu. Så trött. De tycker säkert jag är otrevlig och har ropat på mig att jag ska vara med men efter flera dygn att umgås med hans släktingar och barn så måste jag få pausa lite. Hatar julen utan mina barn.

 11. Du är tankspridd för att du har för mycket att hålla reda på. Hjärnas sätt att skydda sig på då, att glömma vissa delar. Jag är EXAKT likadan. Tusen järn i elden. Ensamstående sen flera år (valfritt, spyless på alla egoist män) finns säkert någon bra där ute men orkar inte/har ej tid att leta), jobbar heltid, två småbarn, villa. Men skulle inte byta mitt liv mot något annat i världen. ❤️ Kram alla❤️

 12. ”Inte bara för små babbar”. 😂. Du menade ”inte bara för små bebbar”,,,, Babbar är nåt helt annat. 🙊. Sorry kunde inte hålla mig. Tack för underbar blogg. /❤️

    1. Ja du Maggan inte lätt att vara människa numera alltid kränker man nån eller trampar nån på tårna.
     Kapa fingrarna och äta lite superlim 🤐är nog enda sättet att komma tillrätta med problemet så inget kränkande råkar slinta iväg. (OBS! skämt ifall nån råkar tro nåt annat)
     Måste va inne att känna sig kränkt numera.
     Fortsätt bara vara dig själv Maggan!!! Naturlighet vinner alltid i längden.
     DU väljer vad du skriver och läsarna väljer OM dom vill läsa.
     Enkelt eller hur?
     Bamsekramar till dig Maggan med bästa bloggen!!!
     ❤❤❤❤❤❤❤

     1. Va? Vi har alltid kallat våra barn för babbar! Menar ni vi har sagt fel i hela vårt liv? De är iförsig 25% babbar. Går det säga så?

     2. Magdalena!! haha åh.. nä jag visste inte heller att babbar skulle betyda blatte. Men nu för tiden kan ju vad som helst betyda vad som helst.

      Du vet vad du menar och vad ni menar och ni menar inte blattar och då behöver ni inte heller sluta säga det tycker jag. Är ju helt sinnes vad folk är lättkränkta och rädda idag. I min värld är babbar också bebisar. Och bebisar tycker vi om. Klart vi får kalla dem vad vi vill, med kärlek! <3

      Vad jag försökte få sagt: Magdalena, skit i alla ordpoliser nu och säg precis vad du vill för vi vet alla att du har ett gott hjärta och använder ord med kärlek. DET RÄCKER.

      Kram och God jul!! <3 <3

      / Z

      http://fondofhome.blogg.se – från kråkbo till husdröm

 13. Har aldrig missat ett flyg…, än 😁 Däremot e vi på väg till färjan mot Sverige nu. Hoppas vi hinner i tid! Bilen gick sönder igår kväll på vägen hem från svärföräldrarna, så det va bara att hyra bil! Lite sent ute om man säger så, så det fanns bara en VW Caddy 😂 Ja ja, vi har ju mycket packning, så en skåpbil e ju inte fy skam. Radion funkar inte, inte heller bluetooth 😌

  Ovanpå allt detta fick vi igår reda på att jag e gravid!! 😱😳 Jag måste ha blivit det på allra första försöket!?!! Vi e ganska chockade och har inte fattat det än.. 😌😂 Första barnet.., om allt går vägen.

  Håll tummarna att vi hinner med färjan 😄 God jul och gott nytt till er alla! 😘😘

 14. Då var det dig jag såg på centralen igår kväll😃 tänkte först att jag måste ha tagit fel för du skulle ju ta flyget 😘😘

 15. Jag tycker att alla borde ta ett studiebesök till Kista skattekontor/försäkringskassa. Där får man en tydlig uppfattning om hur långt allt har gått. Att stå som ensam ljushårig svensk utan skynke på huvudet i den kilometerlånga kön ger helt nya perspektiv, det kan jag lova er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..