Brev från Oscars pappa Göran

Till Magdalena och alla hennes läsare

Tiden för min son rinner iväg, därför ställde jag frågan till Magdalena om hon skulle kunna tänka sig att visa sin empatiska och godhjärtade sida genom att uppmärksamma Oscars sjukdom och resa i sina medier så att vi kan samla in pengar till fortsatta behandlingar för vår sons tillfrisknande. Tala om glädje och tacksamhet när hon gjorde det här på sin sida!

Magdalena bad mig berätta för er med mina egna ord vad som hänt med min son, Oscar. Kort sagt så vändes livet upp och ner och blev fullständig mardröm för oss alla. Vi fick beskedet att vår Oscar, 13 år, hade ungefär 9 månader kvar att leva när han diagnostiserades den 15 december 2017 med en aggressiv snabbväxande hjärntumör DIPG (DIPG – Diffust Pons Gliom). Denna fruktansvärda sjukdom som bara drabbar en handfull barn i Sverige varje år. Det finns inte några behandlingsmetoder i Sverige eller Europa. För att rädda Oscar sökte vi med ljus och lykta efter alternativa behandlingar runt om i världen. Vi fann den i México. Under ett år har han behandlats framgångsrikt med erkända medicinska metoder och godkända preparat. Vi är inte i mål ännu.

Oscar 5 2016-10-30 006

Problemet är att vi behöver mer hjälp till vår donationskampanj vi har till förmån för Oscars behandlingar som kostar oss ca 150 000 kr var 3:e vecka. Det är en enorm summa för vilken familj som helst.

Oscars liv är handlar alltså om pengar, och det ska inget barns liv värderas i. Tyvärr har vi inga ekonomiska stöd via de svenska myndigheterna, utan Oscars liv hänger på vår envishet och engagemang och alla andra fantastiska människor i vår omgivning som funnit kärlek och tro till vår sjuka son.

Det behövs så mycket mer. Oscar är fortfarande sjuk och behöver så mycket mer hjälp. Vår familj är otroligt tacksamma för all hjälp vi kan få och har fått med att uppmärksamma Oscar så vi kan fortsätta att behandla honom. Vi har full respekt om inte alla har möjlighet att hjälpa, men jag gör allt i min värld för min sons skull.

Tack för att Du Magdalena velat hjälpa oss i vår kärleksfulla kamp för vår son. Och tack till Dig som läsare som också valt att stötta vår Oscar. Det finns inte ord som kan bekräfta hur tacksamma vi är. Om ni hade sett det jag ser i Oscars ögon varenda gång jag berättar att vi får fler chanser till behandling tack vare donationer, då hade du också fortsatt att kämpa, dygnet runt.

Med all kärlek och tacksamhet
Pappa Göran

Du når mig på goran.sajland@outlook.com eller 070 62 65478.

Swish 070 62 65478

Se mer:
https://www.gofundme.com/save-oscar-sajland
www.saveoscarsajland.com
Facebook: Sök #saveoscarsajland

 1. Maria L skriver:

  Har swishat! Lycka till Oscar, detta grejar du! 💪

 2. Marika skriver:

  God Jul Maggan🎄
  Hoppas allt är okay med dej och din familj ✨

 3. Annie skriver:

  Inga inlägg på hur många dagar som hellst???
  Har det hänt nåt?

 4. Annika skriver:

  Hej Magdalena!
  Vart har du tagit vägen? Hoppas verkligen INTE att du är sjuk eller har råkat ut för något trist….
  ÖNSKAR DIG OCH DIN FAMILJ EN RIKTIGT GOD JUL. Kram från en av dina gamla korvar ❤️

 5. Annika skriver:

  Hej Magdalena!
  Vart har du tagit vägen? Hoppas verkligen INTE att du är sjuk eller har råkat ut för något trist….
  ÖNSKAR DIG OCH DIN FAMILJ EN RIKTIGT GOD JUL. Kram från en av dina gamla korvar ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..