Snälla hjälp cancersjuka Oscar!

Till att börja med vill vi på Tailsweep be om ursäkt. Vi har av misstag gett ut fel nummer till Magdalena. Vi har pratat med personen som fått swisharna och denne person har swishat tillbaka alla kronor som donerades fel. Vi har säkerställt att alla pengarna går till Oscar och ingen annan. Vi ber om ursäkt för detta!

____________________________________________________

Jag fick precis ett hjärtkrossande mail ifrån en kärleksfull pappa. Oscar, hans son, har diagnostiserats med en aggressiv och snabbväxande hjärntumör. Oscar som är 13 år har fått en dödsdom och har bara 9 månader kvar att leva. Oscars pappa har letat och letat efter en behandling och hittat EN behandling i Mexico. Denna behandling har Oscar gått på i 10 månader och det har varit framgångsrikt.

Screen Shot 2018-12-12 at 09.32.19

Nu vädjar hans pappa om hjälp med att folk ska uppmärksamma Oscars situation. Dom vill kunna driva den donationskampanj dom har till förmån för hans behandlingar. Behandlingarna kostar familjen 150 000 kronor var 3e vecka!! Hemskt att ett barns liv ska värderas i pengar!

Swisha till Oscars pappa så att Oscar kan få en chans att fortsätta sin behandling och bli frisk! Familjen vill inte förlora sin son för att dom inte hade råd att hjälpa honom.

Jag fick fel nummer tidigare! Den personen som mottog er swish har och kommer att skicka tillbaka de pengar ni swishat så att ni kan swisha till rätt nummer. Förlåt för detta, var inte avsiktligt utan fick helt enkelt fel nummer! Här nedanför har ni rätt nummer:

Oscars pappas telefonnummer är: 0706 26 54 78

HÄR kan ni läsa om Oscars kamp

Skippa den kaffen eller klädesplagget du tänkt köpa och swisha för Oscars liv. Ingen kan göra allt men alla kan göra något  🙏🏻

 

  1. Telefonnumret jag fick var felaktigt. Nu har jag uppdaterat inlägget och det står rätt telefonnummer! Personen ska ha swishat tillbaka pengarna till dig som swishat!

 1. Om inte Sverige kan tillgodose hans behandling och om den inte finns här är Försäkringskassan/Landstinget skyldiga att betala behandling utomlands. Finns många som åker utomlands för åkommor som inte finns behandling för i Sverige.

  1. Tyvärr inte den här. Det finns massor av båda svenska och internationella källor som pekar ut Kliniken i Monterrey och deras behandling av DIPG som kvacksalveri och direkt profitering på desperata föräldrar.

 2. Det är jätte för jävligt att du lägger upp saker som antingen har fel kod eller som nu fel mobilnr. Det är en annan person som får pengarna inte oscars pappa😖du måste dubbelkolla allt innan du lägger ut

  1. Telefonnumret jag fick var felaktigt. Nu har jag uppdaterat inlägget och det står rätt telefonnummer! Personen ska ha swishat tillbaka de pengar som ni har swishat!

  1. Jag pratatde med personen och hon var en ängel som swishade tillbaka! Tyvärr är det lätt hänt om man får fel nummer! Skönt att det löste sig!

 3. 😀😂…jag dör ..Magdalena du är inte bra på siffror…och länkar..Du har haft det för bra aldrig behövt tänka siffror…fasiken jag skulle ha klätt av mig mer..eller not ? Skämt å sido…hoppas det är en snäll person jag swishat till.

  1. Telefonnumret jag fick var felaktigt. Nu har jag uppdaterat inlägget och det står rätt telefonnummer i det uppdaterade inlägget! Personen ska ha swishat tillbaka de pengar som ni har swishat!

 4. TACK Magdalena för att du är en fin människa och uppmärksammar Oscar! Jag har självklart swishat och hoppas att fler gör det också!! 💕

 5. Fint intiativ! Fattar inte varför folk är så hatiska. Magdalena skriver ju att hon fick fel nummer? Mindre hat skulle göra den här världen ett trevligare ställe att vara på. GO MAGDALENA!! 🙏🏻

  1. Men ingen har väl skrivit något hatiskt? Magdalena har förklarat vad som hände, Tailsweep har bett om ursäkt och efter det har ingen klagat? Maggan fick fel nummer, folk swishade fel, inte konstigt att de blev upprörda tycker jag. Bra att M förklarade vad som hänt, ingen har varit hatisk efter det, väl?

 6. Så bra och viktigt initiativ! Bästa bloggen har du. Ärlig, rolig, äkta och framför allt genomgenuint vänlig, snäll och tolerant. Finns tyvärr bloggare som inte borde blogga…

 7. Om du fick ett hjärtekrossande mail från Oscars pappa så borde väl swishnumret stått där? Inte i ngt du fått utgett fr Tailsweep?
  Ändrar de i mailen till dig?
  Hur gick det här till egentligen?
  (swishat har jag självklart gjort, men till ett nr från en annan blogg, som var rätt från början)

 8. Men du vet väl var dina mail kommer ifrån? Inget viktigt alls i sammanhanget så klart, men det kändes sjukt konstigt att du hade fått ett hjärtekrossande mail som det var ändrat i?
  Aja, så kan det va….

 9. Alla ni svinrika kändisar som läst detta inlägg på någons blogg borde fan ta maj ställa upp och donera en del stora pengar!!
  Det hade kunnat hjälpa honom mycket fortare än att alla vi svenssons lägger småpengar.
  Fruktansvärt är detta men jag tycker ändå att ni som har dem summorna på era konton isåfall kan skippa alla onödiga märkesinköp ni lever för.

  1. Det gör dem kanske redan vad vet du.
   Och du anar inte hur många som kanske kontaktar dem dagligen och ber om pengar, finns inte en chans för dem att hjälpa alla.
   Klart vi ska bidra med det vi kan kan! Du kan dra ner på dina julklappar och skänk en summa istället till Oscar.

 10. Skänk inte!! Vill bara upplysa om att behandlingen inte fungerar, det är ett bedrägeri mot desperata människor. Min vän var där med familjemedlem och denna är nu död, liksom alla de barn från hela världen som var där före och samtidigt med dem. Behandlingen förlänger livet på sin höjd några månader. Finns ingen forskning som visar att den fungerar och läkarna vägrar att släppa några resultat. De har hållit på länge men vägrar släppa in några utomstående läkare. Detta är lurendrejeri!!

 11. Jag förstår hur desperata föräldrar blir som vil prova absolut allt, men tyvärr så hjälper inte den behandlingen i Mexico. Den lilla tid den sjuka evt får att leva längre används upp i Mexico, långt bort från resten av familjen än den som är tillsammans med den sjuka. Och behandlingen gör ofta att barnen blir så dåliga av alla biverkningar. Men det är, förklarligt nog, svårt för föräldrarna att ge upp och acceptera och låta barnet få tillbringa sin sista tid i hemmet i lugn och ro. Så därför stödjer jag inte denna behandling för jag tvivlar starkt på att der är till barnets bästa.

 12. Detta inlägg känns så fruktansvärt oseriöst, ärligt talat. Magdalena skriver att hon fick ett mail direkt från Oscars pappa, så vad har Tailsweep med det hela att göra? På vilket sätt har de gett henne fel nummer? Sen står det också i inlägget att Oscar har 9 månader kvar att leva men att han redan genomgått behandlingen i 10 månader, och att den funkar! Känns väldigt motsägelsefull, enligt mig. Viktigt att kolla källa och uppgifter ordentligt innan man börjar be folk skicka pengar till okända personer!

  1. Hur fanken har du mage att skriva och spekulera här inne, när Oscars mamma eller pappa med stor sannolikhet läser? Det är deras barn du skriver om. Deras son! Om behandlingen ger honom en extra månad?? Så betyder det nog massor för hans familj.
   Annars???? Väljer du att skrolla förbi. INGEN tvingar dig att skänka NÅGOT!!

   1. Nu var det ju inte till Oscars föräldrar jag vände mig utan till dig. Det är ju DU som skrev inlägget, inte de… DU skrev att du fått ett mail från pappan men sedan hänvisar du till Tailsweep. Självklart ska man göra en research innan man betalar pengar till okända människor, det borde väl du också förstå? Men som vanligt blir du fly f-n förbannad så snart man ifrågasätter det minsta lilla på din blogg. Suck….

 13. Maria i Norge. Håller helt med dig. Tänker likadant. Har arbetat inom cancervården o vet vad som gäller. Tror barnet har det bättre i hemmet med nära o kära, än att skickas i timmar på ett plan till Mexico. Vad händer om barnet avlider i Mexico?? Tror msn ska överväga alla eventualiteter även om jag förstår föräldrarnas desperation.

 14. Hej Oscars pappa!

  Beklagar att ni öht befinner i den mardröm som ni just nu är mitt i. Jag har också haft döden jagandes vår dotter (den jagar fortfarande men vi har hittat en behandling som funkar idag iaf) så jag kan bara ana vad ni lever i just nu. Att greppa varje uns av hopp och köpa tid är något man gör när man är förälder så är det bara. Jag skulle bara vilja veta vilka som blivit friska av deras behandling som ni skriver på er hemsida. Hur många är det som blivit hjälpta av dem och har ni själva fått följa upp deras resultat av säkra källor? Något som dock är säkert det är att immunterapi är något helt fantastiskt och som vi bara sett början på. Vår dotters doktor säger själv att nu går det fort fram med forskningen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..