London

Kl är 05, sitter redo i köket och väntar på min druga

Filip ska sminks sig, föna hår. Så jäkla omständig och om och till sig på morgnarna.

Har mått illa i två dagar nu. försöker få i mig lite vätska och socker. Gravid kan jag ju inte vara (tror jag?!?) det vore ju fruktansvärt!! Kan ha druckit för lite vatten? Inser att det kan gå dagar och jag har bara druckit kaffe. Måste bli bättre på att påminna mig själv. En klunk när man bortstar tänderna är ju inte tillräckligt

Ska äts något gått på Arlanda innan vi lyfter.

Filip har möten under dagen. Det har jag med. Vi ska luncha och träffas på Harolds så det blir mysigt.

Idol, Mumin, Sophie och hennes lilla bäbismage (snart 7 månader) och den syns knappt.

Pill i hår, hundar och Idol

Såg Magnus och Karin i publiken. Charlie tyckte det var coolt

Nu är han klar! Nu kör vi så det ryker mot Arlanda

skinnbyxor och en stickad tröja. Måste googla och kolla vädret.

LOADING..