Böcker, luftmadrass och SKIT I ALLA DESS FORME

Trött men lycklig…

Tristan har varit HELT fantastisk den här helgen. Inte en minut försenad på utsatta tider.

Louie är förödelse!

Charlie revisor!

Filip, en klapp på baken

Drago älskar mat, på ett sjukligt sätt

Sten har kalasat på sopor. 5 blöjor (två med skit)

Jävla hundjävel! Hade kunnat skänka bort honom till första bästa? (Han HAR INTE lämnat en klutt skit åt slumpen)

Tre ungar i garderoben. Helvetesungar!!!

Kl 01 somnade de efter kilovis av socker och kickar…

Mina barn vaknar i regel senare, när de varit uppe sent. Charlie- banan, Gotte-räv och Mad-Max vaknade 05.30….

Klarvakna!! -NURF WAR!!!!!!

Jag har typ sovit två timmar inatt. Efter att alla odågor somnat igårkväll så självmedicinerade jag mig själv med en flaska vin. UNDERBART! Stress och nerver bara rann av mig.

Trött idag?? Skiter björnen i skogen, sover systrarna Graaf på rygg?

Lance har varit tonårs-otrevlig HELA DAGEN…

Jag verkligen hatar blicken man får då man försöker ”föra ett vänskapligt samtal”

”Vem är du? Du luktar? Vad vill du? Allt du säger är meningslöst? Allt du åstadkommit är prutt? Varför andas du ens, pinsamma vuxna människa”

(Med en frågande och mycket äcklad blick)

Jag lackar! Fuck you otrevliga skitkörv. Jag KOMMER skicka en faktura på 18-års kost och logi. Ingen väntetid. Direkt till kronofogden

Hundarna är de enda som INTE vill ha swish, eller tjänster som ALDRIG gengäldas

Drago är min stora skedar’kompis. Första tidningarna jag köpt på ett år. Jag köper aldrig tidningar längre. Lite sorgligt faktiskt

Sten kan sova i lekstugan!! Han rapar skit! Han luktar skit! Han är en äcklig liten bajs-ätar-äckel-skit

Mitt första ZARA plagg i XS (jag är en 70-talist. Älskar bokstaven S OCH vågen

Ny filtar från Albano! Två för 100kr, hundarn älskar.

Hur fint?? Från FAVORITBOKEN

Charlies julklapp kom i fredags… JAG ÄLSKAR hela upplägget. (INGET SPONS) hjärtlig rekommendation.

Boken kommer han ha med sig för resten av sitt liv. Alla ”personer” i boken är hans favoritmänniskor.

Jag tycker nog att det här är den finaste present man kan ge någon. Vad tycker du?

Beställde och gjorde en bok till min svåger Daniels lilla Noah

JIIIIPI!!!

Inte rätt färg!! Min dröm ÄR den chock-rosa…

Denna är mer orange-rosa! Helt ok…

Bästa investeringen i vinter. TACK Norr!

Charlies favo present var fighting robots

SUNE VS SUNE!!

Underbar!!! Älsk!! Se! Njut!! Missa ej!

Slående lik min familj. Charlie är Sune, och Louie är HÅKAN

LITE HÄRLIG och ÄKTA KÄRLEK!!

Jag kan nog ha världens finaste man i världen. He rock my world!!?

Min STORA KÄRLEK i livet

Två nya avsnitt av Lallas program

program 2

Jag är Sååååå sugen på TYROL! Bästa julbordet i stan. FÖRUTOM Friiberghs

Mysdräkten från CREAM (många som frågar)

Svärmor 88 år. Rapp, rolig och oerhört pigg.

Carin spelar tennis två dagar i veckan i kort-kort tenniskjol. HUR COOLT??

Fredagen i härligt myslunk

Hela skalade tomater på burk

Purjo

Kryddor och fiskbuljong

(Fisk och räkor alla dess former)

Grädde

Massor av SAFFRAN

LANCE blir mer och mer lik Isak. Kan knappt titta på honom utan hugg i hjärtat.

Hur fin?????? TACK Maja

Jag suger när det kommer till att vara konsekvent! Värdelös! I know!

Älskar att pussa hundnos, snusa öra, och skeda mr KILLERDOG Drago from Russia. Jag är urusel på att följa regler. Får skylla mig själv

Nu älskade vänner kastar jag in handduken! Imorgon är det måndag! ÄLSKAR måndagar!!

Mysdag med mamma! Jag är nästan ledig! Ett möte, sen bara myyyyzzzzz

 1. Tack för härligt inlägg att läsa mitt i natten då jag är ofrivilligt vaken! Låter som ett härligt kaos, lite avundsjuk kan jag bli på ditt liv, men någonstans är jag ändå nöjd att jag valde ett liv utan barn och firar nu 15 år med min man och vi står inför en nystart med flytt och nya härliga jobb. Kanske lever jag ditt härliga familjeliv nästa gång?! 💕

 2. Hej. Maggan. Var lägger du bajs-bjöjor?????? Ingen bra förebild det med att dricka vin för att bli trött mkt farligt. Min åsikt

    1. Skoja inte om detta mina vänner. Ni har liksom jag ingen aning om hur det är att dricka vin för att få sova. Håll bara eran lilla lilla trut ihop så blir de bra…

     1. Det är allvarligt och illa att dricka en flaska vin när man har ett hus fullt med barn i olika åldrar. Man skall inte vara tyst och bara titta på när det handlar om barn, deras bästa är det viktigaste.

 3. Härligt med lite kaos överallt och ändå finns det en älskad familj. Själv fasar jag för vår första jul utan vår äldsta son som gick bort i mars, grunnar mycket hur jag kommer att klara den här julen, får sådan ångest, mina andra 2 söner kommer med familjerna och mitt älskade barnbarn, älskar att vara farmor, läser om dig varje dag och vilka härliga ungar du har, och din skånska man, ibland är det lite synd om honom 😀är själv skånska och bor i Örnsköldsvik, så vår dialekt får hänga med från Helsingborg, hoppas ni får en riktig fin jul 🌹.

 4. Haha, visst kan ljuvliga hundar bli världrns äckel på en sekund ! Blä… men kanske dax att sluta med blöjor snart. Killar brukar vara lite senare med det än tjejer vad jag förstår av vänner med söner. Mina flickor var torra vid två års ålder, visst kunde det hända en olycka ibland, men för det mesta klarade dom sig fram till toa/potta.

  Du får skaffa ett lås till din walk in closet så det kan vara ett rum bara för dig ( och kanske Filip förstås). Åh vad jag önskar mig en sån också. Lycko dig !
  Ha det järrefint nu i advent-
  Kram

  1. Alltså himmel vad jag blir irriterad på din kommentar ang ”dax att sluta med blöja” vem får för sig att bara säga det till en 5 barns mamma? Om du läser igenom din kommentar igen, tycker du att den låter vettig?

   1. Ja jag blir tokig på kommentarer och folk som lägger sig i så förbannat 👹precis som om man läser det och slutar med blöja för att någon skriver det😂tack för tipset liksom, hade aldrig kommit på det själv annars

 5. Jag älskar dig Maggan och det är underbart att du älskar din Filip så starkt! Ni är ett vackert par. Jag har också blöjpojke, ingen hund dock, lik förbannat hittar jag blöjor på konstiga ställen.

 6. Tack Magdalena för att du lyser upp den gråaste måndagsmorgonen. Jag gapskrattade högt i morse åt sitt inlägg. You made my day😁

 7. Haha. Min forra hund alskade att ata hastskit. Har aldrig sett en lyckligare hund an nar han hittade hastbajs nar vi var ute i naturen, han mulade i sig allt och ville sen pussas… tror inte det va.

   1. Är hästskiten så farlig borde väl hästägarna ha plastpåse med sig och plocka upp efter dom, eller ??
    Skit som skit tycker jag, hundägarna måste ju plocka upp så vad är orsaken att inte hästägare behöver göra det?

 8. Åh ditt underbara liv. Fullt med kaos och vardagsbekymmer. Men samtidigt. Fullt med kärlek, hopp och tro. Du är en fajter och en riktig vardagshjälte. Skäggongen behöver lite uppläxning och klara regler. Stor nog att festa och leva livet? Då är han stor nog att jobba ihop pengarna själv. Mina stora får inte ett öre. Men de har å andra sidan sommarjobbat sen de var 15. Lite andra preferenser i det här sabla fattighuset med handikappad mor på pension. Ibland har det nog varit lite för mycket åt andra hållet här. Att de aldrig kunnat få det de velat ha. Jag har en känsla av att hur man än gör som förälder så gör man fel. Eller egentligen så gör man egentligen bara så j…. gott man kan. Stor kram i vardagsslitet. ❤️

 9. Hallå härliga människa med en blogg jag aldrig missar att läsa. Funderar på att gå och se Sune vs Sune så jag undrar vad tyckte Louie och Charlie om den? Har själv två barn som är 5 och 7 och undrar om filmen är något för dem eller bara för lite större barn.

 10. Googla på personliga barnböcker så kommer de fram olika företag som gör dessa böcker 🙂 Jätte roligt att både få och ge bort. Du väljer själv vilka som ska ha huvudrollen. Där jag beställt väljer man en saga och sen vem som ska vara med.

 11. Bästa du😍känner igen mig så 😂dock utan hund då hade jag blivit ännu knäppare😬 älskar ditt kaos o vardagsliv jag är inte ensam🙏🏻❤️

 12. Aldrig får du en lugn stund! Så mkt skit som händer hela tiden 😂😂
  Fattar inte hur du håller ihop!
  Hundar är inte min favorit sedan tidigare och med allt man läser att de hittar på hos dig blir jag ännu mera säker på att det aldrig flyttar in en hos oss 😂 Fy så mkt merjobb du får hels tiden pga deras incidenter. Äta skit var verkligen det äckligaste jag hört! Fy…

  Sen lite omogna skäggungar på det. Skärpning till dem alltså.. 😬Du är på tok för snäll!! Förstör man ett par skor på det sätter får man faktiskt köpa nya tycker jag!

  Ja din spegling av vardagen är väldigt underhållande för oss läsare i alla fall 😂

  Känner dessutom en tacksamhet över det lugn jag faktiskt har i min familj. Med en utmattning i bagaget hade jag aldrig orkat annat!

  Visst har man det lite stressigt och rörigt ibland men inget i jämförelse med ditt liv!

 13. Magdalena, läser mer än jag skriver.. lite förskräckt när du skriver så obehindrat om att du dricker en flaska vin när du har huset fullt med barn i olika åldrar,,, det är inte bra. /Det handlar inte om dig, det handlar om barnen och yngre läsare som följer dig.

 14. Vilken vardag du har 🙂

  måste få veta vart du köpt overall ifrån? bor i Luleå och letar mig vild.. jag är bara 151 cm lång med massor av kurvor.. så de är jättesvårt..

  kram på dig.. <3

 15. Knyt ihop blöjan i en påse å ställ den utanför ytterdörren direkt så den åker i soptunnan när ni går.
  Så gjorde jag när mina va små och hade hundar som också hittade på sådant galenskap som att äta bajs😧
  Tycker det är bra att du lägger ut så mysiga bilder på din Drago, som en kontrast mot såna som sprider okunskap och skräck kring stora hundar.
  För övrigt så vill jag avsluta med att säga att jag brukar inte fastna så speciellt mycket för självbiografier, men din är helt klart den mest intressanta jag har läst. Den va mycket sorglig men fasen vilken kvinna du är, det är inte utan att jag beundrar dig. Tänkte jag ska köpa din andra bok också framöver.

 16. Du är så jäkla störthärlig!!! Älska din humor, ironi, ärlighet och hur du bjuder på dig själv!! Fortsätt vara den du är trots att ”Katt Ewor” där ute!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..