3 för 2 plus en signerad bok

Reklam för mina egna produkter

Nu har vi kört humorbok inför black friday MITT PERFEKTA LIV

Nu inför jul och högtider blir det ett mycket allvarligare ämnen….

Köp 3 valfria burkar och betala för två, och få en signerad DET SKA BLI ETT SANT NÖJE ATT DÖDA DIG att ge bort i julklapp till någon. Eller läs själv.

Ett VIKTIGT ämne om hur man bryter sig ur ett förhållande av fysisk och psykisk misshandel.

Ge till en vän, dotter eller läs själv

BESTÄLL ELLER LÄS HÄR!

Fotografering hos Bingo, är med som förklädde. Sen ska jag med Lance på ett annat möte

Morgon i bilder… hehe

Vi syns lite senare

❤️

  1. Jag såg precis avsnitt 10 av Lance VS Livet❤️ vilken familj ni är! Jag trodde jag skulle gråta ihjäl mig när killarna var förbi Isaks grav😢❤️ det var så fint och känslosamt trots att det inte visades många minuter där. många varma kramar till dig

  2. Åh jag fattade inte att ni skulle byta bok nu, beställde nyss och fick ”mitt perfekta liv”..(som jag redan har) ville ju ha den andra 😫 Jaja nu har jag ju en signerad också 😂😘

  3. Ååå Maggan. Jag har läst båda böckerna. Så fantastiskt bra. Men oxå sorgligt att du skulle behöva gå igenom detta helvete. Jag beundrar dig som orkat, du starka underbara människa. Styrka o All kärlek till dig ❤️❤️

  4. Har nu fått dina fina produkter i brevlådan + din bok, signerad! Alltså dina ”burkar” är super tycker jag – bra jobbat! Ska avnjuta boken vid tillfälle och din bok ”det ska bli ett sant nöje att döda dig” har jag läst och gett till min dotter då hon även gjorde ett skolarbete med och blev så berörd (jag också) och fick högsta betyg för arbetet!!

    Vilken bok alltså – ni som inte läst den – gört!

  5. Har läst boken för några år sen och tycker den är bra! Så trist att många har det som du hade det då! Ni, alla är starka! 💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..