Att tjäna pengar, retas med barn och hästar

American expresskortet jag trilskats med att behålla i alla år. Har äntligen gett/givit /inbringat frukt/återbäring!!

”Lounge”

Nu har jag fanken mig ätit gratismat i 10 timmar, oavbrutet. Jag har tjänat in alla årsavgifter på att tvångsmata/tvångsdricka mig själv som en gås

PLUS att jag inte heller blivit frestad att shoppa i butikerna. TJÄNAT ytterligare pengar!

(Hade jag irrat runt i hangaren så hade jag trösthandlat massa onödigt krafs) tjing-tjing-ding-ding!

Jag har med andra ord TJÄNAT pengar idag!! Faan va jag är bra!

Jag är VERKLIGEN. en riktigt vass affärskvinna!! 🤣

Alla tjatar om skorna!

Måste tyvärr meddela att skorna är köpta i en liten rysk-turk-butik i Marbella hamnen. 47 euro kostade dem. 500 kr?? Kommer inte ihåg vad butiken hette. Men tänk dig glitter, mycket glitter och billiga plastiga tyger som luktade lite sur gammal svett.

Skorna var ett kul kap, och klänningarna oxå säkert. (Om man är med i Lets dance eller är show-artist-transvestit)

En liten macka och bubbel for the road!

HAR VI TUR?? Så kanske vi lyfter innan 22.00

Mina hästar dimper det in massor av frågor om

Du hittar dem på PONNYSTALLET eller kan följa dem på @ponycycle (instagram)

Inget spons! MEN gör gärna gratisreklam för något jag gillar….

Skojade lite med Tristan som surade över att jag la ut en film på insta när han ”red”

(Frågan om varför det står Isak kommer säkert komma: Tristan har Isaks gamla nr, vill inte ”lämna tillbaks nr” och vill inte byta namn heller)

hehe ÄLSKAR att retas med med min tåliga son..

Den andra lite slöare kniven i köslådan. (Lance) Har ni hunnit se hans program? Vad tycker ni hittills? Hälften kvar.

Hitt/anus/kul/fånigt?

 1. Sitter bänkade varje Måndag. Jag ur ett mammaperspektiv (älskar din humor!!) och döttrarna ur ett helt annat! 😂 Bäst ihop med Wahlgrens värld just nu! Önskar Lance och Linton lycka till med musiken! Be dem vara rädda om sig i den branschen bara. 💪🏼

 2. Sååå kul, ÄLSKAR det😇 Bra blandning med er alla också. Kände inte till Så mycket om Magnus så kul att se honom👍🏻 Ni verkar väldigt kärleksfulla alla❤️

 3. Maggan du är ju roligaste mamman en tonåring kan önska 😂 Med tanke på hur dryga (vill ha det, vill ha en sån, vill ha…), sega (tröga som seg kola…) och bekväma (tvätten hoppar själv in i maskinen…) tonåringar kan vara så är det helt rätt att bjuda igen. Så klart ska Tristan få en ponny hahaha… Och när det gäller Lance vs Livet så gillar jag verkligen serien. Att våga bjuda på sig själv med ironi och stort hjärta är vågligt i hans ålder. Och ni som föräldrar har skön självdistans och fostrar med kärlek. Bra jobbat allihop 🙂 Skönast är nog ändå Filip som älskar er alla. Och så är han Skåning så klart…. 😉

 4. Tycker programmet är riktigt kul! Bara kommit till avsnitt 5 ännu dock, de brukar vara mitt lunchsällskap på jobbet! 🙂 Älskar deras vänskap, Lance och Linton! De verkar kunna säga och göra allt i varandras sällskap! Underbart! Hoppas de är rädda om varandra! <3

 5. Men gud vad härlig Tristan verkar! Världens tålamod när du babblar på om ponnysarna! Jättekul konversation, jag skrattade ihjäl mig 😊

 6. Jag är 37år!! gammal och tittar på Lances program☺️ Mycket för att förbereda mig inför min sons tonår men oxå för att jag tycker han är en härlig och snäll pöjk. Jag hoppas att min son hittar en vän som Linton för dom två tillsammans är underbara.
  Såg avsnittet med Lances fördelsedag idag, vilka härliga relationer ni alla har❤️ Och jag förlorade min storebror för 16år sedan och som jag grät när de besökte graven😔 Men Du har gjort ett fantastiskt jobb med alla dina barn så ge dig själv en stor klapp på axlen och tvivla aldrig på det. Må väl☺️

 7. Jättekul serie men hade varit roligt om det handlat mer om hela familjen! 🤩🤩🤩 älskar när du är med Maggan så jäkla rolig!!!!

 8. Jag gillar serien, kul att se era fina relationer.
  Har själv tonårs-söner, och en 12 årig dotter.
  Hon kollar också på serien och gillar den😊👍😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..