KARMA, kinesisk underrättelsetjänst, frukost, kalkonhals och regn

Frukost och mys med tjejerna. Sovmorgon och en god natts sömn.

Köttbullar, färskt bröd och massor av god mackgarnityr

Serier vad ska vi se??

Vi började med Netflix BODYGUARD igårkväll. Är han en dålig skådis? Vad retar jag mig på, så där tyst och stereotypskadad av Mellanösternkriget, med en sammanbiten mun och emliga tyck-synd-om-mig ögon.

Kallt! Iskallt hehe vill inte flytta mig från golvvärmen.

Vi stannade hemma hela kvällen och dagen igår. Tog en promis med Sigge, vilade och lyssnade på ljudbok

Fick dessa bilder skickade till mig av Filip….

Köpte ju ponny-cykel-hästar till killarna i hjulklapp. Filip visste inte att de var julklappar, och killarna hann se dem (när de kom med dhl)

Snyft!! Hehe

Men killarna blev överlyckliga! Av en liiiiiite förtidig julafton…

Tänk va sjukt kul!! Alla i vår familj har varsin. Vi rider upp till centrum, och binder fast dem på rad medans vi går in på Monrads och äter söndagsbrunch.

Den svarta springaren vill jag ha, Filip ska ha fuxen

Min halsvagina har försvunnit helt (nästan) haha!!!! HELT, jag måste ner till ryskan imorgonbitti innan jag flyger och fråga vad hon gjorde med mig…?

Om jag får reda på knepet så ska jag behålla hemligheten för mig själv 🤣

EX-mannen ringde precis..

Han står nere på lagret och packar kosttillskott och böcker.

Tänk vänner vad härligt!!!

KARMA 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

-Maggan!!! Shit va kul det här är… (not) står på lagret och packar! Stressen gör mig gråhårig

Kan du blogga och tala om för tjejerna att det finns ett gäng kvar, men INTE supermassor signerat…

OM de vill ha signerad bok och 3 för 2 så måste de nog slå till. I veckan när vi kör ”BY-nyhetsbrev” så kommer de ta slut

HÄR! Kan du BESTÄLLA eller LÄSA mer

-GRÅHÅRIG Magnus??? Haha, kan det bli värre än vad det redan är hoho

Now, you are working for me mwoohaaaa! Efter alla åt jag tvättat dina kallingar och gjort marktjänst.

Karma is da shit!!!

Mitt perfekta liv, ELLER det ska bli ett samt nöje…

Båda böckerna kommer slumpmässigt med i paketet. En bok per 3 burk…. 6 burkar två böcker

Jag ÄLSKAR boken mitt perfekta liv. Inte speciellt tjock, men mycket ärlig och sanningsenlig. Den var befriande att skriva

Det ska bli ett sant nöje, den boken ger mig självklart en klump i magen. Svårt att tänka på de åren, speciellt nu när Isak inte finns med oss på jorden längre.

Läste i morgontidningen om säkerhetskamerorna i Kina. Är JAG dum i huvudet? Jag TYCKER det är en fantastiskt ide!!

Tänk va trygg man skulle känna sig. Och?? Och, om de har full kontroll på om jag petar mig i näsan eller fiser? Jag har inget att dölja. Filma mig så gott ni vill… men möjligheten att lösa brott, våldtäkter och stölder måste ju höjas 100%

Vad tycker du? Är jag ute och cyklar. Självklart kan ju allt missbrukas och utnyttjas. Älskar kameror och poliser. Vill känna mig trygg och säker..

Brunch idag. Du som har koll på Marbella. Vad rekommenderar du?

Något för barnen (dåligt väder) men ändå god brunch och mysigt för oss vuxna.

Mys!

Ha nu en fin dag! Vi syns i Sverige imorgon.

Paketen beställer ni HÄR!

Och tips om serier och restauranger får ni gärna tipsa om i kommentarerna

 1. Emilia skriver:

  Hell yes till kameraövervakning. Har man inget att dölja så är väl inte det ett problem. Tänk bara alla tex våldtäktsmän som slipper undan straff hela tiden. Och kvinnan får leva med det hemska resten av hennes liv.

 2. Ulrika skriver:

  Så himla bra tajmat med erbjudandet har klickat hem beatuyn IGEN då förrådet börjar ta slut och boken den behåller jag själv. EGOboost kram

 3. Hmmm….Kinamodellen handlar om att styra folks konsumtion, straffa och hänga ut ex en som går mot rött ljus. Poäng på gott uppförande Koll på vilka du umgås med och total koll på var du är och vad du gör.

  Vilken jävla fasa

  1. Ja du har säkert rätt❤️… men kan det hindra otrygghet och brott. Då e jag rätt ok med att Löfven vet men jag hänger med ❤️❤️

   1. systemet Kina har-handlar inte om att förhindra brott i första hand utan om att kontrollera vad människor gör när och hur? ”fel” beteende – ”fel” vänner och fel konsumtion gör att du som medborgare får restriktioner och försämringar medans om du gör vad staten vill- du får lättnader. Riktigt läbbigt tycker jag. Sen kameraövervakning i brottsutredande syfte har löst mycket, ja. Inte minst i UK.

    Men all sorts övervakning där man har staten ända upp i krysset i sitt privatliv är av ondo tycker jag.

    Gränskontroll, riktiga straff för brott och inget tjoller ( för att skydda medborgarna) DET är önskvärt!

    Tjingeling du sköna kvinn!

 4. Rekommenderar följande serier på netflix: Love, Easy, Please like me, Grace and Frankie,Master of none

 5. Michela skriver:

  Jag gillade inte heller ”Bodyguard” men tror att jag själv retade mig bland annat på att han kallade sin arbetsgivare och älskarinna för ”ma´m” hela tiden. Tittade på 3 avsnitt och gav upp men med tanke på dina tankar kring kameraövervakning så skulle jag rekommendera dig att titta på den verkliga baserade filmen ”Snowden”, om visselblåsaren som ansåg den övervakning som underrättelsetjänsten gör vara helt emot människors integritet. Titta på den, bra då den är verklighetsbaserad och för att man ställer sig inför frågan om ”vad tycker jag om detta?”. Rekommenderar sedan även ”Manhunt, Unabomber” sann historia på 8 avsnitt på en av USA:s mest kända seriemördare (ingen direkt obehaglig serie) men som mest handlar om hur de jobbade i närmare 20 decennier för att finna vem han var. Kram på dig …

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..