Skägg, reklam och älskade vänner

Två dagar som bara rusat iväg.

Sov hos Anna när jag landade. Hannah hämtade upp mig och vi njöt av en go frukost i solen med lite vänner

Birgitta Annas svärmor mötte vi upp för en senare lunch

Ridlektion för Vida och Liv på Villacana

Hemkörning från Italienaren. Anna kom över och vi satt och pratade till långt efter midnatt

Fick låna snygga jeans och tröja av Anna

Vi hämtade upp Hannahs hund Sigge,

Som bott hos Suzanna (PYRET gamla uppfödare från Sverige) som flyttat till Spanien och startat business

Vill du ha skjuts till flyget/Malaga, hjälp med jycken, hästtips, skötsel av hus/lägenhet, städning? Då ringer du och hälsar från mig! 46 73 529 57 02

Hon kan allt om arabhästar, hundar och är en riktig SPINDEL i nätet här i Marbella. Hon är en fixare!! FANTASTISK

Liv har varit fotograf idag. Vi har tagit MASSOR av fina bilder tills på BLACK FRIDAY

LIV ÄR VERKLIGEN DUKTIG för att vara 9 år. Oerhört händelserik dag haha! Jag föll ner i en iskall pool. Liv dokumenterade allt. Glasögon, outfits i olika vinklar och vrår

Du får se resten av alla bilder på fredag

Amalgam har jag oxå 🤣

MEN VET DU? Cant care less. Usch vad jag har tappat det på gamla dagar.

Jag är oftast inte känslig. Men kommentaren från den här katt tanten sårade mig. Jag blev ledsen faktiskt

Solen sken i dag. Jippi!!

Så härligt att få solen i ansiktet! Wow

Mina favoriter!!

Imorgon ska vi lyxa! Fotvård, massage och lite fönstershopping

På RIKTIGT!! Funderar på att vaxa mig!! Har fått svart gummiskägg!

Sjukt mysigt att pilla på de små hårda och stickig skäggstråna.

Jag pullar, smeker, pickar. På något skönt och konstigt sätt älskar jag mitt svarta skäggstrå. Jag har ETT som är extra tjockt och frodigt

Jag ska njuta av våran vänskap/bekantskap tills på fredag. Sen rycker jag nog bort det innan Filip och barnen kommer.

Sushi, soffa? Tv, spel, tjatter, bråk, kärlek och kramar..

Mina älskade extraungar. Skönt att göra nytta! Avlasta Hannah nu när hon mår lite dåligt. Thats what friends/familj are for

Kärlek❤️frid och godnatt

 1. Hej!! Gick till en tandläkare för några år sedan och bytte ut mitt amalgam mitt plast. Bästa beslutet!! Du och din blogg är bara BÄST❤ bästa power boosten som finns!!!!! Kram Lotte

 2. Hej Magdalena!

  Jag har följt din blogg i några år. Tycker du är så rolig och härlig. Bjuder på dig själv -underbart. 💕

  Har funderat lite på sistone. Jag har aldrig själv varit särskilt miljömedveten tidigare i mitt liv. Har flugit över hela jorden flera gånger.
  Men sista åren har verkligheten kommit i kapp mig och jag har börjat tänka på vad jag gjort med naturen och den framtid jag ger till mina barn. Vad ger mig rätt att leva att förbruka jordens resurser på det sättet? Så jag har sedan 1,5 år tillbaka helt beslutat mig för totalt flygstopp. Ibland sjukt trist men känner liksom att jag inte har något val.

  Hur tänker du om det att du flyger så mycket och konsumerar så mycket kläder/grejer mm?
  Allt gott till dig och tack för en rolig blogg. Mvh Jos

  1. Varje person lever sitt liv som den vill. Vad spelar det för roll om du slutar att flyga, det gör ingen skillnad om du avstår.
   Industrierna i Asien spyr ut mer skit i atmosfären än vad flygen gör.

    1. Dessa ”vi måste sluta flyga”-moralister från den svenska vita medelklassen är väldigt bra på att projicera sina egna tillkortakommanden på personer i sociala medier. Det är väldigt mycket mästrande som pågår i alla kommentarfält – 95% tycks.vara kvinnor som mästrar/anklagar/leker Prossiluskor/tar sig friheten att kommentera andra kvinnprs utseenden negativt. För varje kvinna så står det en kvinna bakom som är redo att hugga henne i ryggen.

     Tillbaka till spörsmålet kring flygandets vara eller icke-vara:

     Hör och häpna men det ligger även i flygbolagens intressen att utveckla alternativa bränslen, eftersom det skulle bli otroligt mycket billigare för dem som företag på sikt. Så inkomsten från biljetten du köper är en del.av investeringen de största flygbolagen.lägger på att utveckla detta. Om folk slutar flyga så skulle den lilla vinsten som flygbolagen skulle hamna på inte räcka till något extra utöver drift, löner och skatter.

     Men anti-flygnissar ser kanske hellre massarbetslöshet bland arbetare i flygbranschen i både Sverige och utomlands. Läggs flyglinjer till Sverige ner så tappar vi som land stora summpr i turistintäkter.

     Om någon tänker ”varför skulle flygbolagen bry sig, de tjänar multum nu” så får jag väl påminna om att bolag vill gå med vinst – ju fetare vinst, desto bättre. Framtida energisnåla flygplan som flygs med alternativa bränslen – vem vet, man kanske till och med lyckas flyga med hjälp av solcellsenerg – det är mycket vi inte vet idag om vad framtidens teknik har att i sitt sköte.
     En annan ekonomisk morot för flygbranschen är att slippa extrakostnader i form av av klimatskatter.
     Framtidens bränslen och nya innovationer rörande flygplanens nydesign kan mycket väl ge flygbolagen möjlighet att kunna åka längre distanser utan att behöva mellanlanda (dyrt, tidsödande och omständigt). De skulle även kunna satsa på direktlinjer till attraktiva resemål som Stockholm-Australien.

     Men det VIKTIGASTE argumentet för att fortsätta flyga är att massarbetslösheten skulle breda ut sig på orter, länder och öar som är beroende av inkomsterna från turistnäringen. Utan omsättning och vinst så skulle Även välmående städer (t ex New York) som visserligen skulle överleva ändå, skulle förlora enorma summor utan sina turister.

     Ett land som Thailand skulle gå under utan turism från välbeställda länder..

     Att sluta flyga ger säkert en tillfällig rush för västvärldens medelklass som gärna samlar kortsiktiga ”godhetspoäng”, men sett ur ett långsiktigt framtida internationellt perspektiv så är det en urbota korkad idé.

     1. Hej, bra skrivet !
      Varför inte lägga energi på de varor som transporteras in till Sverige med flyget istället? All denna webb handel, grönsaker från när o fjärran, nu senast äpplen som vi hade ett överflöd av i Sverige nyss. Bara hålla oss till närproducerade varor. Sluta köpa billiga kläder från när o fjärran. Så tänker jag o min familj.

 3. Hoppas du har det riktigt skönt i solen, bristvara här hemma.
  Har inga problem med att se bilderna i bloggen👍😘👍

  Kram❤️

 4. He he Sorry hjärtat.
  De små, hårda, piggiga morrhåren kommer med åldern. Då ska vi inte snacka om när de kryper fram vid bröstvårtorna. Snacka om vårt tanter😂😂😂

  Älsk på dig finaste ❤️

 5. Äntligen så ligger alla bilder åt rätt håll, underbart. Nu är det lättare
  att få sammanhang. Tack för en underbar och ärlig blogg👍🏻😊

 6. Hej
  Även jag har bilderna rätt nu👍
  Bilderna är faktiskt väldigt viktiga i din härliga blogg😀
  Ha sköna dagar i Spanien! I Skåne fick jag skrapa is igår.

 7. Jag har inga än och är gammal 🙌🏻👍🏻👌🏻😅räcker med att det är så tröttsamt att ta bort skiten mellan och på benen och under armarna🧐😩hoppas jag slipper🥳mys på hos bästa systeryster så bra när man kan ta hand om varandra när hjärtat är ledset, kärlek till er båda ❤️

 8. Hej fina du,
  Jag förstår att den kommentaren sårar, hur tänker folk egentligen! Du är jättefin precis som du är oavsett form.

  Skrattretande att annonsen från Viktväktarna hamnade precis under den texten 🤔

  Önskar dig allt gott,
  Kram Cecilia

 9. Jag har inte haft några problem men har inte heller explorer OM det nu skulle vara det. Har en gammal laptop, en mac och en ny dator på jobbet och växlar. Inte problem i någon av dem. Inte heller i mobilen eller på surfplattan.

 10. Jag undrar så vad det är för typ av människor som spekulerar i om en kvinna är gravid eller ej. Om en kvinna är gravid så kommer alla få veta det tids nog, det är ingenting man behöver fråga om överhuvudtaget. Jag förstår för mitt liv inte varför en person kan tycka sig ha rätten att fråga någonting så personligt. Det är absurt! Ta inte åt dig Maggan, du är skitsnygg, men bra att du lyfter problemet, för det är ett problem, INGEN har rätten att fråga om en kvinna är gravid, för det har ingen med att göra. Punkt slut!

 11. Jag har aldrig haft problem med bilderna, men kör bara med Chrome också. Om man har problem och sitter med gammal version av webläsare skulle jag testa att byta det i första hand 🙂

 12. Njut av livet vännen. Försök och slå bort kommentarer som är elaka.
  Vi har bara ett liv på jorden. Njut av god mat och umgås med dina nära och kära. Det är det finaste som finns. Vi ser exakt lika ut på insidan, samma skelett samma organ, ytan är ju bara köttet.

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..