Poolkillar, lövbiff, fotboll och körv

Lövbiff med wok till middag

Klockan är mycket, läxorna gjorda. Louie sover. JAG måste sova… hehe

Nallen Tom ”har fått sina öron uppätna av hundarn” heter uppsatsen

Skrivkramp och ont i arslet. Lagerkillarna tog nästan kål på mig! Jag sattes i hårt arbete idag.

Lite fick jag gjort! Nya tag imorgon!

Jag ska inte avslöja julklappen helt

Fotbollsträning, och några vänner till Charlie på kvällsmats-lek

Körv och kyligt regn. Kall rumpa och en kommande urinvägsinflammation

Århundradets bästa glögg! Med en skvätt bubbel

Det är man värd framför tv en kväll som denna. Vältränad och skötsam tant! Vad kan gå fel. 50/50 så har du årets drink!!

Hos Ortens pool och bygg hittar ni dessa killar!

De jobbar bara i shorts under sommaren. OM du e nyfiken på dem. Säg då till snåljåpen Pelle (ägaren) att han ska ge mig rabatt för att jag rekommenderar honom till er. Skäll på honom! Haha han är så snål att han skriker när han skiter🤣

OM ni ringer för att ni vill ha pumpade, kompetenta, ärliga, trevliga, DUKTIGA killar?

Säg: MAGGAN GRAAF HAR SKICKAT OSS!!

Jäklar va duktiga de e grabbarna!! Oerhört duktiga på allt som har med hus att göra… rekommenderar varmt (ingen reklam. Kan bli reklam i framtiden om snål-pelle ger mig rabatt. Återkommer)

Julklapp? Någon som har? Är de roliga för barnen. Jag tycker de verkar fantastiska när man ser alla video på instagram…. En hårig springar-cykel. Louie kommer bli helt till sig❤️

Nu vänner har glöggen gjort sitt. Upp tidigt. Fredag! Allt kan hända

 1. Therese skriver:

  Har båda dina böcker sen lääänge. Dem är precis som din blogg. Öppna och ärliga. Och som du säger tar upp ett väldigt viktigt ämne. Och efter att ha läst din blogg i hundra år så kunde du kanske gjort en bok av de bästa i läggen. Har fått många goda skratt men även tårar och igenkänningsfaktor på singelmamma livet bla.
  Kram och trevlig helg

 2. Piaf skriver:

  Köpte en ponycycle till mitt barnbarn i våras. Hon älskar sin häst. Riktigt bra kvalite stabil och rullar lätt framåt.

 3. Sophie skriver:

  Skulle älska att få en sådan häst i julklapp!!! Även i vuxen ålder.
  Och *gulp* vilken hunk i gul t-shirt! 😲

 4. Malin skriver:

  Skulle vilja veta om glöggen värms innan🙈

  1. ira skriver:

   Denna glögg kan med fördel drickas kall, gärna med isbit i.
   Och i synnerhet om du ska hälla prosesco (ok stavning..) i!

 5. T skriver:

  Kunde inte motstå att titta på några avsnitt av Lance realityserie och blev ganska bestört framförallt av Marbella/Rhodosavsnittet. San Juan i Spanien är ingen familjefyllefest, i alla fall inte hos spanjorer. Svenskar tar sina alkoholtradiotioner till högre höjder när de kommer utomlands och det är tragiskt att se. Filip såg inte roligt ut i bildhörent. En anna reflektion är att barn med adhd etc måste ha en betydligt tydligare vardag med rutiner och inte så mycket röra runt sig. En som verkar vara en klippa i tillvaron är Magnus, en eloge till hans sunda tankat. Och NEJ, dina Grrrrr och troschocker är inte charmiga. Välkomna Maggan mobben att attackera men man måste få vädra sina tankar

  1. Maria skriver:

   Du är medveten om Magnus tidigare drogproblematik? Flera år av frånvarande pappa! Magdalena är den som alltid varit barnens trygghet och funnits där. Jag blir så otroligt jävla trött och förbannad på hur man dömer mammor och höjer pappor till skyarna. Han hade bränt sina broar hos både barn och Magdalena men ändock får han en chans att försöka göra rätt för sig. Men att höja honom som någon klippa i tillvaron efter ett par minuter på tv är ett jävla skämt! Är det någon som ska höjas är det Magdalena som trots en vardag med stoj och stim ALLTID har stått där med öppna armar beredd att fånga sina barn när de börjar stå på egna ben och utforska världen!

    1. Ann skriver:

     Tycker nog inte man kan tänka på det sättet. Tror Magnus ändå ställt upp för sina barn på bästa sätt.Självklart är Magdalena värd en eloge.Men tror att pappan hela tiden funnits där för dom.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..