ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED re:member

Mitt bästa tips

/

Kreditkortsdjungeln är enorm, och det är lätt att tappa bort sig i vad som är bäst för både dig och mig. MEN om du väljer rätt kreditkort finns det t.ex. massor av rabatter för dig som shoppar online.

Därför kommer jag nu med mitt bästa tips till er.

 

IMG_1650 2

 

 

Skaffar du kreditkortet re:member flex får du upp till 25 % rabatt i över 300 webbutiker. Som ni kanske har sett vi det här laget så ÄLSKAR jag vår nya mixer vi har införskaffat.

Den köpte jag på Cervera.se och köper du den via re:members reward-portal får du upp till 10% på ditt köp, även på REA-varor. HUR BRA??

 

 

FullSizeRender-1

 

Sen mina vänner är det ju snart dags för BLACK Friday, då får du dessutom rabatt på rabatten i de butiker som redan har REA.

Kan det bli bättre? Nu lägligt till kylan som kryper allt närmre oss, har jag oxå via re:members portal besökt Lindex hemsida och klickat hem några varmare plagg till killarna.

Se på denna underbara overall… Louie kommer både vara cool och varm i vinter.

ME LIKE. Och tack vare att jag köpte via portalen och betalade med mitt re:member flex, fick jag 8% på detta köp. WIN WIN!!

 

IMG_1512

 

Så mina vänner, det ni behöver göra för att ta del av dessa förmåner är följande:

  1. Ha ett re:member flex kreditkort
  2. Gå in till butikerna via reward-portalen och betala med re:member flex

https://www.remember.se/reward/

”Rabatten gäller inte moms- och fraktkostnader.”

 

FullSizeRender-2

 

 

Det jag gillar mest med re:member är att dom har varumärken inom flera kategorier. Så behöver jag införskaffa kläder till barnen, köksmaskiner eller nya koppel till hundarna, så köper jag dom sakerna via re:mebers portal. PERFEKT. Allt samlat på ett och samma ställe, precis det mitt överfulla huvud behöver. Jag går bara in i portalen och letar fram den kategorin som jag letar efter, sen får jag upp butikerna jag kan välja mellan. Blir ju inte bättre.

Älskar onlineshopping! Du bestämmer även själv om du vill delbetala dina köp. Betalar du hela beloppet på en gång tillkommer ingen ränta.

Till sist får ni lite info om vad kortet innehåller:

  • Ingen årsavgift
  • Upp till 100 00 kr i kredit
  • Upp till 25 % rabatt i över 300 webbutiker
  • Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd ingår (när du betalar över 50% av resan med ditt re:member flex). https://www.remember.se/kreditkort/forsakringar/reseforsakring/
  • Möjlighet att addera Trygghetspaketet för 129kr per år som bland annat innehåller evenemangsskydd om du tillexempel tvingas ställa in ett sportevenemang. https://www.remember.se/trygghetspaketet/
  • Vid godkänd ansökan får man hem sitt kort efter 3-5 bankdagar.

Se alla butiker som ingår och ansök på: remember.se/blackfriday

re:member flex: Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2018-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller.

 

34
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00