Avsitt 6

Inte ett av de roligaste avsnitten att se som mamma. Jag lämnade faktiskt kvar Lance i Marbella. Jag var SKITSUR! Han körde tonårsstil, lyssnade inte, tog inte ansvar och betedde sig som en riktig liten skit. NYTTIGT! Jag hade kunnat ”lösa” problemen. Men ibland är det viktigt att det blir konsekvenser. Ett wake up call
Avsnitt 6:

 1. Vivan skriver:

  Så här ser det ut i många familjer. Har en 18årig kille som kämpar sig igenom gymnasiet. Han är godkänd i praktiska ämnerna med kuggad i de teoretiska. Och skulle han säga Mamma jag pallar inte mer skola så skulle jag stötta honom för fy fan vad tufft han har haft det men inte gett upp. Lance har inte gått gymnasiet men han gör ju allt för att lyckas och få en karriär. Så vem e du som ifrågasätter om han har gått i gymnasiet.
  Klart Magdalena ska länka till Lances program här! Det gör man som förälder, man stöttar!
  Och ni som Ifrågasätter att Magdalena tillåter att han dricker alkohol, ni har ju knappast haft tonåringar själva.

  1. Ullis skriver:

   Bra skrivet!! Och dom kan knappast varit unga själva. Ja på stenåldern kanske.

   1. L skriver:

    Jag är född på stenåldern och då fick man lära sig att skola var viktig.
    Jag slutade själv efter 9:an för på den tiden fanns det jobb. Å fanns ända till pensionen.
    Jag har dock sett väldigt många exempel på motsatsen. Att det gått åt pipsvängen.
    Jo, Lance kanske kan skaffa sig en karriär men det funkar för han är född in i den världen. Med föräldrar som redan är lite mer eller mindre halvkändisar och kan puffa och pusha sina ungar.
    Men om han nu hade hetat Per Larsson från Härnösand utan de förutsättningar som Lance har så hade han inte lyckats.
    Jag vill att mina ungdomar ska ha andra unga förebilder, men sen vet jag inte om detta ”kändislivet” är vad jag vill de ska se upp till.
    Visst är det bra om det finns driv i ungarna men en utbildning är aldrig fel att ha i ryggen. Man kan vara skoltrött i 9:an men inte hela livet.
    Verkligheten för de flesta är inte att DJ:a på nån bar, dricka ”alkoholfritt” så man blir seg, eller spendera nätter på krogar och fester. Verkligheten för de allra flesta är att livet är en kamp för att få det att gå ihop. Oftast betyder det ett jobb hemifrån på 8 timmar om dan. Då orkar man inte glassa omkring resterande tid.
    Jag tycker Magdalenas blogg är ganska underhållande och visst, pusha på sonen du, men då är det ju inte av egen kraft han kommer framåt.
    Förstår om småtjejer gillar honom och tittar på hans program för han ser ju onekligen bra ut.
    Jag missunnar ingen vare sig det ena eller det andra.
    Men jag vill bara tillägga att jag är glad jag är född på stenåldern för det har gett mig erfarenheter som många av er som skriver och läser inte har.
    Jag har sett den här ”öppna” media världen växa fram och tro mig, det kommer att bli en kamp om att lyckas ( eller hålla sig kvar) där också. När det gäller alkoholen så har jag haft tonåringar så jag vet vad det vill säga också, men de kallade det inte för alkoholfritt. Har även upplevt vad alkoholen kan ställa till med både för unga och för äldre, så det går inte att knäppa mig på näsan där heller.

    1. Vivan skriver:

     Nu vet ju både jag och min grabb att utbildning är viktig, det handlar inte om att han är skoltrött. Precis som Lance så brottas han med en diagnos. Även om Lances karriär inte håller i så finns det väl inget som säger att killarna kanske är mer mogna i 25års åldern för att läsa in gymnasiet. Jag kan förstå om Lance hade vart 15år och drack så, då hade jag också höjt på ögonbrynen men nu är han 18år. Tror inte att det är nån här som vill knäppa dig på näsan. Ha en trevlig kväll!

    1. Ullis skriver:

     För det första får vi inte glömma att det är reality tv han är med i och där vinklas det väl knappast till någon fördel för dom inblandade. Sen tror jag att både Maggan o Magnus håller ögonen på honom med tanke på vad som hände Isak😏 Försvarar inte Lance festande, men jag tror nog det är under kontrollerande former. Alla har vi någon gång i livet testat på att leva lite utanför gränserna. Vad det beträffar hans ”karriär” är väl inte han den enda kändis ungen som åker ”gratis” pga föräldrar. Hellre det än att göra en karriär i förnedrings tv o ligga runt med allt o alla.

 2. Annika skriver:

  Jag skulle få gråa hår!!

  Kommer säkert få det körigt också framledes. Har en 11-åring som inte verkar bli nån tam hemmasittarkatt inte..

 3. Ullis skriver:

  Ni som skriver att ni blir oroliga och ditten datten kan ju inte själva haft/har ungdomar!!
  Min son är nu 23 år. Steget från 16 till 17 är ett stort steg i utvecklingen. Men min son var nog värre som 18 åring, mycket fester och brudar😊 Dom måste få känna på livet och göra sina misstag, med ett vakande öga från oss föräldrar givetvis. Tillslut tröttnar även dom och tar ansvar för sitt liv. Flyttade hemifrån som 21 åring och är så ordentlig och skötsam idag.
  Tycker att Lance är en underbar kille. Och du gjorde helt rätt Magdalena när han slarvade bort sitt pass. Du kan med all heder vara en stolt mor över din fina son.
  All kärlek!!

  1. Precis så! Oroliga? Så här ser de ut i många många familjer. Skillnaden är att vi får ”se” det på film av en familj tagit ifrån verkligheten. Varför man vill vara med på så t hör förstår jag inte riktigt men de är andra tider o bara att hänga med eller inte.

  1. Agnes skriver:

   Jag instämmer med ovanstående. Jag känner också en oro över vad som serveras hej vilt.

  1. Stackare. Ta en kopp te, lägg dig ner och andas. Det brukar hjälpa❤️🙏🏻

  1. Hur kan magdalena och Magnus tillåta dett festande liv?Lance har ju nyss fyllt 18. Ingen utbildning playboy stil. Skall hans väg bli lik Isaks.För Guds SKULL SÄTT STOPP IDAG.DU pratar om dina barn som ditt allt ,men verkar inte mogen din uppgift. Vad säger Mamma Linda som är pastor i församlingen ARKEN KUNGSÄNGEN? NI DU blir en skamfläck hos hela församlingen-

   1. Vivan skriver:

    Birgitta! Vad är det för kommentar? Skäms på dig! Du måste ju vara rejält skitnödig!

 4. T skriver:

  Vad är anledningen till att du lägger ut avsnitten i ditt bloggflöde? Artikeln som någon lade i ditt flöde om att exponera sina barn eller”utnyttja”ungdomar för realityserier var tänkvärd🤔

  1. Bjussan skriver:

   Tydligen tänkvärt för dig men ren och skär smörja för mig. Tur att det inte är vi som väljer

  1. L skriver:

   Håller med. Varför ska hon lägga ut serien här.
   Jag tror på mer eller mindre hybris för alla.
   ”Se på mig” och tittar du inte på mig så titta på mina ungar.
   FÖRSÖKTE kolla lite på avsnittet men spyr redan vid det upprepade tjatet om alkoholfria drinkar, spy eller skratta! Njae, det är inte precis de känslor jag vill ha när jag tittar på nåt.
   Har ungen ens gått gymnasiet ? Ska han försörja sig som ”slåss”artist eller vad ska han göra när han blir STOR?

  1. Sluta kolls på youtube, idol, talang, instagram och Facebook om du känner att ungdomar blir utnyttjade ❤️
   Klart jag lägger ut det!! Kommer bomba mitt flöde så fört det kommer mer❤️😍🤣🤣👍👍

   1. Lill skriver:

    Behöver du inte reklammarkera det? Är ju reklam för viafree`

    1. Reklam behöver du väl reklammärka om du har ett samarbete med dem Lill, eller får betalt?? Jag får var sig betalt eller har ett samarbete med dem👍
     Jag skriver om något jag gillar och tipsar om..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..