Tom tits och kalkonhals

Stan och möten!

Tänkte gå upp till Sophie och kolla om de har en lucka för en ansiktsbehandling efter mina möten. Min hud är torr och det känns som om ansiktet fallit ner till axlarna.

Halsen ser ut som ett underliv

Tejpa upp fejan. Silvertejp och klämmor i nacken hoho

Planer för helgen? Ska du göra något kul

Tom tits kanske, är det kul för de mindre killarna?

 1. Haha du får ha silvertejp😜
  Skönt att det snart är helg! Jag stänger alla fredagar på jobbet men det är helt ok så länge jag mest är föräldraledig och bara jobbar torsdagar o fredagar haha.
  lotte4.blogspot se

 2. Tror att tom tits kan passa Charlie men att Louie kan vara lite liten för att förstå experimenten inte sagt att han inte kan ha kul iaf. Men tror er lilla professor kan uppskatta det 😊 Var där senast förra året med barnen som då var 9,8 och 5 och alla hade kul ❤

 3. Tom tits är nog roligare för äldre barn. Inte så mycket leka, mer experiment och de är svåra att göra när man är liten..
  Jag har en Charlie i eran Louies ålder och vi var på Tekniska museet härom helgen, det var sååå uppskattat!! Fick släpa en grinande unge därifrån efter vi varit där i hela 5 timmar hahahaha, han vägrade åka hem! Hade även med mig min systerson på 10 år som också tyckte det var superkul!
  Finns 2 stora rum de kan leka och härja i också. Fick däremot bära Charlie genom gruvan då han tyckte det var läskigt.
  Och bredvid tekniska museet ligger Polismuseet, där har vi dock inte varit ännu men tror det passar den åldern med.

 4. Bra maggan att du satt fast hunden där fick du ett plus i kanten 😉 för vi vill ju inte att vovven ska göra sig illa om du måste tvärnita, Jag röstar för silvertejp och klädnypor eller nåt annat hembygge än botox 😉

 5. Fina Magdalena, har nu sett avsnitt 3 och 4 av Lance och Lintons serie och måste faktiskt säga att Lance inte alls är verkar dryg som jag skrev förra gången. Är själv mamma till en 21 åring och måste säga att både Lance och Linton är riktigt väluppfostrade, roliga, härliga och jordnära killar. Verkligen! Tycker att det är ett riktigt fin och kul program! Sedan så gillar vi ju dig och resten av din familj också! När det gäller Tom Tits så kommer Charlie verkligen att gilla det och Louie kanske är för liten för det men det kommer vara kul för honom och springa runt där. Rekommenderar Tom Tits starkt att åka till. Har varit där flera gånger eftersom man själv är Södertäljebo.

 6. Hahaha … underliv, 😀 😀 😀
  Kalkonhals har jag inte fått ännu, tror jag *hjälp* … Men kan se att den är inte långt ifrån … använder halsduk 😉 Kanske man ska köra väldigt hög polokrage i vinter? Kanske till och med finns för sommarbruk?

  Ha en härlig helg. 🙂

 7. Du är så fin ! Tur man själv är lite överviktig så halsen spänns ut hahaha..eller inte :/ Ja ja värdsliga problem 😉

  Kramen

 8. tyvärr plaska på fuktkrämer på hals och uringningen 2ggr dagl. Hjälper när den huden inte har egen fukt. Särskilt massera i där de är skadat blir bättre (men kanske inte perfekt.)litet tips från 60 + are.:)

 9. Jag har en bekymmersrynka mellan ögonbrynen som jag så gärna skulle vilja släta ut, på ett eller annat sätt 🤪 Hatar den verkligen. Får skylla på min ilskna tonårsdotter att den uppkommit 😂 Fast den har varit där längre än så 🙈 Snart ska hela familjen iväg på 9-årskalas! Fast nu ljög jag, tonårsdottern ska ju inte med såklart – går ju inte att umgås med familjen 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..