Frukost i sängen

Varför gör ni så här tjejer? Ni läskar mig något oerhört! Haha

Så många helt ljuvligt goda cravingstips jag fick under gårdagens inlägg. Tack!

Morgonen är viktig för mig. Den enda stunden vi alla är riktigt samlade. Jobb, fotboll, kompisar och resor.

Filip bär in de små killarna i våran säng. Sen myser vi i en halvtimma, innan vi startar dagen och klär på oss. En viktig stund. En morgonstund alla killarna uppskattar. Vi pratar om dagen, vad vi drömt mm

Idag är det curling-torsdag. Frukost i sängen. Bara Lance som saknas.

Lance säger att han skaffat tjej. Intressant! Hehe Hon verkade väldigt söt på bild. Jag ska korsförhöra henne lite när de vaknat.

Två bananer, 2dl kvarg, frysts exotiska gula frukter, nyponpulver, en handfull hallon och havremjölk

Ungarna är i skolan. Tristan försökte in i det sista med ett litet hundöga och darrande underläpp ”halsont”

Den går jag inte på! Mig lurar ni inte Orkar man köra fyrhjuling och blänga på film hela kvällarna? Då kan man ta en alvedon och sitta i skolan (om man nu inte smittad)

Nu önskar jag er en fin dag! Vi syns lite senare ❤️

Magnus kommer hem på fredag. Som jag längtat efter lite tonåringsavlastning. Man är ständigt på helspänn. Ständigt uppkopplad och ständigt lite orolig. Helgerna är värst.

Jag har pratat lite med Lance om att flytta till eget. Försöka hitta en liten 1 i andra hand, eller något. Kan vara skönt för honom att kunna röra sig lite fritt.

Kommer hem hit sent, väcker man hela huset. Hundarna skäller och det är lyhört.

 1. Men det var ett väldigt tjatande om sneda bilder!! LÄS vad Maggan skrivit. Hon kan inte göra mer, inget fel från hennes sida. Eller allra helst, sluta klaga o tjata om det
  Jag har en gammal Iphone 6 och i den, och på Ipad samt Laptop, fungerar det ok.

  1. Fast vi verkar vara många som uppdaterat o det ändå inte stämmer ? Och åtminstone för mig är det endast på den här bloggen … Det borde väl vara på flera bloggar då om felet ligger i våra plattor/mobiler ?

 2. Förstår dig precis vad gäller oro för tonåringsrna,speciellt helgerna
  när dom är ute och kommer hem sent/inte alls.
  Mina är vuxna nu men tyckte den tiden var värst av alla.
  Minns tyvärr inte att andra föräldrar pratade så mycket om
  hur jobbigt det kan vara, inte lika för alla men säkert fler än
  man tror. Lycka till med allt och tur att pojkarna verkar ha
  engagerade pappor också. ☺

  1. Håller helt med dig en hemsk tid! Hur många sömnlösa nätter hade man inte när mina killar var i tonåren. Stängde av mobilerna och påstog att de hade glömt att ladda osv…helgerna var inte roliga.

 3. HallonKvarg är så gott till tinade frysta hallon smakar som pannacotta👌🏻. Med de yngsta som är 14 och 18 saknar jag småbarnstiden enormt😩 helst 14-åringen som är kille är svårflörtad nu har jag lärt mig att det är på hans villkor så jag sitter som svältfödd på kärlek och njuter av när han gosar till det ibland😜 flickan är kramgosig, myser med oss och vill vara med oss vilket jag verkligen uppskattar hon tycker att morsan är rolig att göra saker med👌🏻 Men hade ju turen att min äldsta gjorde som mig och skaffade barn tidigt så har två småkillar på 3 och 5 som är mitt ALLT tar hem dem i tid och otid när bebislängtet är för mycket❤️Har lite ångest av att de 2 yngsta ska lämna oss känns som vi bara har dem på lånad tid, gör ont i mammahjärtat man har ju servat och styrt upp i så många år blir nog rätt tomt när det bara upphör, jag älskar att ta hand om och göra saker för dem ❤️ Ähh jag bestämde mig att hitta något för mig så igår skrev jag på kontrakt på min lokal där jag ska öppna butik och webbshop så småningom en ny start och ett nytt skötebarn som ska tas om hand så helt plötsligt känns allt lite lyckligare i hjärtat nu är det min tur att hitta en ny fas där jag är mer prio inte alla andra🤩

 4. Underbart med mysfrukost i sängen. Vad otroligt söt du var på bilden i sängen med mugg i hand. Jättefin! Du har säkert fått frågan tusen ggr, men vilka bågar är dessa svarta? Supersnygga!!

 5. Har precis sträck-kollat på L vs L.
  SÅÅÅ bra!! Man blir nästan lite kär i båda killarna hehe.
  Jag tycker nästan att DU borde få en egen serie också, du är så härlig o rolig ❤
  Kram på er!!

 6. Jag tyckte det var lugnare när mina grabbar bodde hemma. Då hade man daglig kontakt med dem o såg om det var något var fel. Man hann med en massa vardagsprat som det inte alls blir lika mycket av nu för tiden.

 7. Tänkte på det där när barnen ska flytta hemifrån….. För mig blev det lugnare när de flyttade , alltså min oro. Jobbigare att ligga hemma på nätterna och vänta in dem, somnade först när de kom hem. Helt slut när det var måndag. Själv förvånad att jag skulle känna så , trodde jag skulle vara mer orolig för dem när de inte bor under samma tak. Självklart olika för alla men så blev det för mig 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..