Indien, hundar och skräpmat

Körde Hannah och mamma till Arlanda ikväll. SNYFT! Kommer sakna dom så! Funderade på att ”skita i allt” på vägen dit, och bara följa med. Köpa en flygbiljett, parkera bilen och låna kläder av Hannah i Indien.

Hannah och mamma ska besöka barnhemmet och buffelfarmen i Nepal. De blir borta i 10 dagar.

Vilken fantastisk resa dom har framför sig. En riktig Thelma Louise trip

Hundar i knät och ungarna uppkrupna i soffan. Glad att jag stannade hemma ändå 🤣

Middagen blev ett nyttigt och hemlagat alternativ ! Liggandes med fötterna på bänken

Jag åt något av det bästa jag vet. Snabbmakaroner med mycket smör, örtsalt och ketchup.

Har du något skräpmats favorit?

Nuggets till hundarna.

Imorgon har jag möten i stan. Jag ska ta en promis på lunchen med Madelene och hundarna

Tristan har kört 4-hjulningen med Charlie hela kvällen.

Charlie skiner av lycka när Tristan ger honom tid och beröm!

Charlies födelsedagspresent önskan var att få köpa en ryggsäck och några konstiga mynt på Fornite för 200 kr

Vi har fixat med det ikväll, tittat på barnprogram och läst en bok

Det här ska jag laga imorgon…

Jag har PRECIS hittat kategorin med ”färdiga rätter på Mat.se

Hur gott?

Återkommer med recept-recension imorgonkväll. Jag är löjligt förtjust i messmör i mat. Till fisk och i grytor.

(VARNAR för en felvänd bild)

Om någon där ute kan lösa mysterium med varför ”selfies” lägger sig fel i wordpress. Berätta gärna för oss.

Förstår att vissa av er fortfarande har problem med snedvridna bilder? Jag har förstått det som att NI måste uppdatera era enheter

Kram och godnatt

   1. Verkligen, det kan hon bestämma själv.
    Kan dock inte låta bli att undra vad hennes goda vän Katrin tycker om det som hon har gått på om alla som låter sina barn spela Fortnite 🙂

  1. Välkommen till verkligheten. Min 9 åring och varenda 8-9 åring spelar fortnite. Så Maggan son är nog inte så unik i det fallet. Jag tror säkert Maggan vet bäst gällande hennes son.

 1. Alla bilder ligger rätt hos mig , både på dator och Iphone , vad är problemet ? Bästa skräpmat , om det nu är det ? Pizza , så klart !

 2. Har aldrig fått felvända bilder och har Samsung i både telefon och platta. Bästa skräpmaten för mig är pasta och pizza. Här dock aldrig gillat pommes på pizzan!
  Gör med en svulla dag ibland ❤🐷

 3. Min guilty plesure-mat är pasta med myyycket smör, tärnade tomater, fetaost och ketchup. I know, låter skitvidrigt men är SÅ gött! (Särskilt om man är lite bakis 😬😄)

  1. Min bakis-grej är spagetti kokad i buljong med rå lök på. Ingen som nappade på den rätten på IG. Förstår inte varför, hehe..

 4. Fick mail från vår leverantör häromveckan att det var nåt med PHP och bl.a. WordPress som trädde i kraft 1 november? Om man inte uppdaterade PHP:n i WordPress så skulle det bli problem med bl.a. WordPress, exakt vad vet jag inte. Kanske är jag helt ute och cyklar ang. begreppen. 🙂 Men det har nog ingenting med användarnas enheter att göra.

 5. Jajamensan! Min grymt goda pasta med djävulskt mycket riven ost, en skvätt ketchup och lite svartpeppar. Brukar kalla den för min fjortispasta eftersom jag älskat den ungefär ända sedan jag var just en liten fjortis. Får ibland brutala cravings efter den förmodligen eftersom jag inte äter det så ofta nu för tiden. Det blir mest när jag vid sällsynta tillfällen blir helt ensam hemma en hel dag eller kväll. Då svullar jag som en tok med minst två portioner helst sittandes i soffan med benen i kors och någon skön serie att kolla på. Har tokälskat pasta ända sedan jag som fyraåring för första gången fick smaka på snabbmakaroner. Nu är jag 45 och älskar alltså fortfarande pasta. Går inte att leva utan enligt mig. Mer pasta åt folket!!! 🙂

 6. Bra att du jobbar med att få bilderna rätt för det är skitjobbigt. Har ny iPad Pro med senaste uppdateringen och de flesta bilderna här inne är på fel håll.

 7. Ngr bilder är sneda men va fan gör det
  Jag är i en ålder då jag fortfarande kan vrida lite på nacken, verkar vara sämre med det för vissa andra här inne😂😂🙈

 8. Pasta med mycket bregott och massor med riven ost som blandas in i pastan så den smälter ordentligt. Jag kan ätadet som det är, annars tex med Felix små delikatessköttbullar eller rökt skinka 🙈

 9. Hej och tack för en ärlig & härlig blogg! Inga krusiduller utan raka rör. Precis som jag gillar.

  Till din snabbmatsfråga så är det samma som du fast utan örterna. Det är så gott. När jag gick på högstadiet-för 100 år sedan-då stekte jag kokta, kalla makaroner. Gott det med 🙂
  Ha en fin kväll med din familj.
  Kram från Skåne Maria

 10. Du är ju bara för härlig❤️❤️❤️du gör min morgon varje dag, har nog aldrig skrattat så mycket åt dina egenheter som jag själv har. Känner igen mig så mkt i det du gör. Men visst är det fantastiskt att alla är olika. Tycker folk ska sluta döma dig hela tiden vad och hur du gör. Passa på och gör du det du tycker om, njut av livet med och utsn barnen. Man vet aldrig vad som händer, här ligger jag med kronisk cancer. Jag kommer aldrig bli frisk och kommer att dö av detta. 43år, med tre barn. Känn på den alla bittra som traggar på Magdalena!!! Det finns väl större världsproblem än att spy av sig ren avundsjuka osv. All kärlek till dig Maggan❤️❤️❤️/jessika

 11. Har nya enheter och alla är uppdaterade men bilderna är fortfarande snea och små..😫🤪. Tyvärr blir det inte lika kul att kolla då. Hoppas någon kan hjälpa dig att få ordning på det. HA EN TOPPEN DAG o

 12. Hej ! Har också uppdaterat men bilderna är fortfarande på fel håll , kan vara både liggande och upp och ner , dessutom väldigt smala . Tycker bara att det är märkligt att dom andra bloggarna jag följer inte är så ? Hannas kan vara det ibland men inte så ofta . Jättetråkigt faktiskt !
  Hoppas det snart blir bättre ! Kram på dig !

 13. Yupp snea bilder men I fix it har fortfarande en limber body(har IphoneX)) 💪🏻 MEN jag undrar ens om jag kan kommentera för ser aldrig man kommentarer så ser nån det här please 👋🏻 När jag kommer hem efter en blöt kväll finns det en sak jag inte kan vara utan snabbmakaroner, massor av Bregott, grillkrydda och ketchup bred på en hårdmacka med Bregott och grillkrydda sen ploppar jag ner den och på med varma makaroner så det smälter på mackan så gott när man är susig i kolan🍾🎉 Annars är jag tokförjust i mackor👌🏻Hårdmacka med spenatblad massor av keso, hackade tomater, gurka och purjolök toppad med örtkrydda kan äta hur många som helst 😋ha en bra dag världens bästa Maggan😘

 14. Det är också problem att läsa inläggen via Feedly. Det kommer bara med en bild och lite text och sen måste man klicka in på inläggen. Det hände samtidigt på några olika bloggar ungefär i samband med problemen med bilderna började.

 15. Guilty pleasure för mig är tjocka pommes i ugn. Dippa pommes i en skål där du blandat grillmarinadolja (vitlök) med lite creme fraiche. Mums!

 16. Det är så härligt med din blogg, där du visar hur det på riktigt ser ut i ett hushåll med barn. Ibland står det McDonalds på bordet inte bara dukat med linneservetter och tända ljus som många verkar ha. Och det är stökigt ibland. Tack från en ensamstående småbarns mamma att du inte bara lägger upp stylade bilder!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..