Avsnitt 3

Här har ni avsnitt 3

Kom gärna med feedback, men snälla fina vänner, skrädda era ord så ni inte gör någon ledsen❤️
Avsnitt 3:

 1. Lika bra som föregående avsnitt. Lance o hans vän är underbara söner precis så som de kan va utifrån 2018 års tidsanda och kul följa för alla åldrar. De kommer gå långt

 2. Tycker ni är mysiga att se på hela högen ❤
  Grabbarna är så himla mycket typiska tonåringar men verkar ändå ha hjärtat på rätt ställe.
  Och varje gång du dyker upp i rutan blir jag genuint glad.
  Kram och tack för en bra blogg ❤

 3. Serien är jätterolig o se på 😀 både jag o min son som snart fyller 18 sitter bänkade. Det är en jättefin son du har o härligt o se er alla o få en liten inblick i ert liv. Tack för att ni delar med er <3

 4. Har precis sträckkollat alla 4 avsnitt o längtar tills nästa släpps!! Underbara Lance o Linton!❤️ vilket underbart radarpar!!

 5. Jättebra…! Kul att se killarna ute på ”sin resa i livet”….. har 3 killar själv.. kung på dagen kung på natten.. härligt , njut o ha kul säger jag!!

 6. Fantastisk serie. Såg även anis don deminas youtube med lance och dom va så roliga båda två. Tycker du som mamma verkar helt fantastisk. Rolig, lagom sträng och kärleksull <3. Du har uppfostrat fina barn

 7. Hej Maggan.
  Jag är en 48 årig trebarnsmorsa, varav en är utflyttad men två av mina grabbar på 17 och 18 år bor kvar hemma.

  Jag har nu strecktittat på Lance serie och kan känna igen mina grabbar i mkt och hur galen dem kan göra en som morsa ibland.
  MEN jag bara säger ÄLSK på denna serie och så jäkla underbart att se vänskapen mellan Lance och Linton, den går rakt in i hjärtat och gör mig alldeles varm i kroppen, så genuin och så kärleksfull.
  Ser redan framemot nästa avsnitt, Heja L&L <3

 8. Snälla Maggan låt han stå på egna ben. Hans målgrupp är väl ändå inte dina bloggläsare. Vi kan inte göra så han blir en välbetald influencer, för vi kommer inte börja följa han på Instagram etc.
  Han kanske får höga tittarsiffror pga dina damer här men sen blir det platt fall om det inte lockar andra.

  1. Vilken tur att vi har en expert ibland oss!

   Jag läser bloggen OCH följer Lance. Tycker han verkar stå hyfsat duktigt på sina egna två ben och är dessutom skitrolig och varm.

  2. Eller så är det helt enkelt så att man väljer att stötta sina barn både i framgångar och motgångar och är det då inte självklart att vilja promota en sån stor grej som detta med egen serie?!!
   Självklarhet för mig iaf och dessutom är ju din kommentar här ovan exempel på vad som uttryckligen vänligt undanbedes!

   Jag ser serien och hade det varit mitt barn hade jag velat hela världen att följa den!!!
   Fortsätt som du gör Magdalena, du har ju uppenbarligen uppfostrat och format en helt fantastisk människa till son så var stolt!

   Mvh
   Alexandra

   1. Jag har inte kommenterat Lance negativt. Min uppfattning av honom från bloggen är att han är en helt normal tonåring . Men Maggans blogg blir lite mycket att promota Lance rätt mycket.
    Och jaaaa det är hennes blogg hon bestämmer jada jada. Jag kan avfölja om jag inte står ut.

    1. Om du vet svaret så kanske du förslagsvis ska tänka efter innan du skriver? Kommentarer med otrevlig ton är trist att läsa för alla.

     Jag följer Maggans blogg och har börjat titta på Lances serie tack vare att hon promotat honom här. Jag är 30 år och tycker att hans målgrupp inte bara innefattar ungdomar i hans egna ålder. Jag tycker serien var bra. Förstår att Maggan vill stötta sina barn till tusen procent och promota allt dom gör, jag skulle ha gjort exakt likadant, säkert du med.

 9. Vilka goa och fina ungar dem är! Lance och Linton. Kul att se och många skratt! Härligt att få se en skymt av er familj och det glädjer mig vilken fin relation du och din exman har. Blir glad i hjärtat.
  Kram ♡

 10. Lilla Tusse, han är inte så stor ändå. Man vill liksom bara krama honom lite och säga att allt kommer bli bra. Så som du säkert gör <3

 11. Visst är det väl skönt när man förstår att det man vill lära sina barn går in 👍 kung på natten – kung på dagen! Bra i ställning 😘
  Så fina killar både Lance och Linton och det är så roligt att även få se dig och de andra. PS älskade din håruppsättning och stil, fina sköna Maggan! Du visar att man är en fin människa även utan smink och styling, det ÄR fäääschon 🙌💖

 12. Följt dig och din systers bloggar länge ( de enda jag följer) , tack för att ni bjuder på er själva trots all skit som tyvärr finns idag😍 Roligt att se grabbarnas serie, har själv 2 st grabbar som är några år äldre nu 😊 Känner igen många av deras funderingar 😍 Tyckte dock lite synd om dem när ingen kom på DJ kvällen😥🕺 Ha det bra !

 13. Förstår att det inte är så kul att läsa alla kommentarer.. men du lever ju på din blogg, Instagram mm … utan den ingen försäljning av piller, kläder och annat.
  Så antingen får du gilla läget eller lägga ner blogg, Instagram och annat.
  Med tanke på hur du upplever vissa kommentarer är det märkligt hur du så gärna vill få in Lance i samma värld..

  1. Jag kan faktiskt hålla med dig lite i det du skriver.
   Magdalena skriver också att vi ska vara försiktiga med orden gällande Lance/och hans serie.
   Varför ?
   Man ska inte vara rent elak av bara jävulskap, men nog ska man vara ärlig.
   Jag har inga som helst åsikter om just programmet för det har jag inte sett och kommer aldrig att se
   Men
   Om man ger sig in i öppna medievärlden då får man nog (tyvärr ) stå sitt kast och stå ut med kommentarer. Eller så stänger man helt sina kommentarsfält.
   Jag tycker att man kan tänka både en och två gånger innan man skriver.
   Elak? Nej!
   Ärlig? Ja!

 14. Tyvärr har Viafree för mycket reklam föri att jag ska orka vänta 1,5 min innan programmet börjar. Jag vet att den är reklamfinansierad men ändå….

 15. Så härlig serie, och roligt att se hela familjen : hundar, ungar, ex , sambon , ni ör underbara ! Jag har sett alla avsnitt , såå underhållande !😄😂Kramar💞

 16. Tycker att alla ni som måste fälla en massa onödiga och elaka kommentarer om Magdalena, hennes städning . Era otroligt dumma rer och negativa kommentarer, kan ni nog använda till något bättre. Hon är en småbarns mamma och fullt upp med sin karriär samt hemma liv med barn och hushåll. Hon är precis som 85 % av resten av befolkningen.
  Magdalena! Du är en hårt arbetande och kreativ person som har så mycket mer än dessa människor som så gärna skulle vilja vara dig. Du har en framgångsrik blogg, vilket ingen av dem har. Tyvärr så följer jag inte dig, men läste om hur elaka vuxna människor kan vara. Du verkar vara en stark, självständig, vacker och otroligt driftig och kreativ människa.
  Fortsätt och göra precis det du vill göra, och fortsätt att vara den starka du. Ska faktiskt börja följa dig lite och steppa in då människor beter sig så dåligt,
  Kram Stefan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..