Julbord med vänninor

Hela november och december är ju nästan alltid uppbokade med julbord, aktiviteter, skolgrejer och fix.

Så syrrans kompisgäng bestämde i år, att de skulle köra ”julbord” i god tid.

En väldigt kul idé! Julmat har nog aldrig smakat så bra.

Marlene var värdinna, och hade verkligen lagt både kärlek och tid på kvällen

Fördrinken var SUPERGOD!!

Årets Blossa glögg med mousserat vin/bubbel

Nej! Vi behöver inte anmärka eller haka upp oss på att ”alla är blonda”

Så trött på dessa kommentarerna. Alla ”ser likadana ut bla bla

Skulle man någonsin få för sig att säga samma kommentarer till en grupp kineser, eller araber?

Alltså HUR GOTT??

Och den fina bordsplaceringen. Första bokstaven i våra namn

Många skratt MYCKET flams!

Hade svårt att välja julfest outfit…

Det blev den randiga tillslut

Det blev verkligen en fin kväll!!

Söndagkväll! Bästa dagen på veckan. Slappardag

Ligger med min svarta kille och myser

Imorgon är det inte vilken dag som helst! Det är Charlie, Tristan och Mios födelsedag

 1. Ser väldigt gott ut allting. För mig räcker ett julbord och det var ingen dum idé att äta de så här långt innan jul då det måste smaka himmelskt oxå hinner man bli sugen igen sen till själva julen igen 😛

 2. Så många snygga outfits du har 🙂

  ”Nej! Vi behöver inte anmärka eller haka upp oss på att ”alla är blonda”
  Skulle man någonsin få för sig att säga samma kommentarer till en grupp kineser, eller araber?” Riktigt bra skrivet! Ibland är det bra att tänka ett steg längre.

  Kram 🙂

  1. Tror folk som kommenterar så menar att ”alla ser likadana ut” pga botox, fillers, frisyrer/extensions, mm. Ansikten formas på ett visst sätt av fillers eftersom de sprutas in på samma ställen för att fylla kinder, läppar, etc samt att ögonen får ett speciellt utseende av botox. Så kan nog hålla med om att mångas ansikten liknar varandra (så även mitt…). Sen behöver man givetvis inte kommentera alls ang detta…

   1. Det ligger faktiskt nånting i de där med att många idag ser lite likadana ut pga olika saker man gör med ditt utseende o hår. Nu menar jag ju inte att just de kvinnorna på bilden har använt sig av fillers o annat men vi får ju lite lika utseenden med allt de som finns idag. Extensions o blont, mörkt, orangefärgade whatever hår förstärker ju allt. Såg på malous ”efter tio” häromdagen o där pratades de om tänder. Hur viktigt det har blivit för oss. Då sa man ändå det att det är lite synd att så många vill ha en rak tandrad för de blir ju just det att många ser likadana ut. Jag personligen tycker inte alls att de är snyggt med sådana tänder, däremot vita fräscha är fint tycker jag. Bleka sina tänder o ändå ha kvar charmen o sitt perdo liga yttre. Med detta sagt säger jag inte att jag tycker det är galet o fel i att göra justeringar, bara jag som tycker de är synd på många människor som inte blir till de bättre o tappar totalt charmen.

 3. En förklaring till varför folk stör sig på att ni alla ser liladana ut är nog för att ingen är naturligt blonda utan ni färgar håret, bleker tänder och gör allt för att passa in i den ”snygga blondin-mallen”. Varför ingen skulle säga det samma om ett gäng kineser är väl att dessa är naturligt mörkhåriga å snedöga som folkslag. Vi svenskar är inte alltid naturligt blonda men vi fejkar oss dit. Tack för ordet.

 4. Haha klockrent Magdalena!! Som om att alla är blonda skulle vara nåt negativt och hon skulle haft en rödhårig och färgad med i bild för att riktigt befästa mångfald som blivit så jätteviktigt?! Pk hysterin härjar här inne bland kommentaterna, suck.
  Just att du Magdalena vågar retas lite i din blogg med alla skitnödiga kärringar är en av de största anledningarna att jag älskar bloggen!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..