Missa inte höstens första DEAL

Reklam för mina egna produkter
God kväll mina vänner! Hoppas att ni haft en strålande dag!!
Jag har varit på produktionsbolaget och sett tre avsnitt av LANCE VS LIVET eller kanske mer ”välkommen hem till familjen udda, annorlunda Graaf-Hedman-Larsson”
Skratt och grät! Blev rörd OCH generad om vartannat.
Tror att NI kommer gilla det! Nästan helt övertygad OM att det kommer bli succé
Snygg kläder har jag till dagens ära! Man måste ju vara fräsig när man är på stan och flänger.
Fransar och cowboy’are kläder är ju de senaste modet! Och man måste ju hänga med i svängarna när man är en fääshion-influäncer
En mycket trevlig dag och eftermiddag med Drago som sällskap. Vi han förbi Maxine på vägen hem och fixade hans fransar och höst stil!
Ni vill ha härliga deal’s
Nu får ni det FÖRSTA (av tre innan nästa år)
Håll i hatten!
Den här kombon är som är som klippt och skuren för denna årstid
Jag fixar för er så de morras på BY kontoret haha!
Min tjejer på bloggen går FÖRST! Resten av alla bulkpulver och drickor kommer sen hehe
Börjar bli mörkare och kallare…
Helst vill man ju ha kvar den där solbrännan, fuktiga friska huden och glada humöret:)
Jag satte ihop ett litet paket för inre och yttre skönhet som jag tycker kan vara en  boost för att behålla solsken i sinnet tills sommaren är här igen
Beautyn:

Refererar till att kvinnor känner sig ”glåmiga” under vintern. Man vill behålla sommar-glow, känna sig fräsch, snygg ha starkt hår och fin hud året om!

Hitta den inre skönhet – KOLLAGEN för huden, betakaroten ger en fin nyans på huden året om.


Vitamin D3+K2, varför?

 • Vitamin D3+ Vitamin K2 + Kokosfett + Blåbärspulver förpackade i en vegetabilisk kapsel.
 • Eftersom ca 15% av Sveriges landyta består av blåbärsris, finns en direktsignal på naturen till oss.
 • Blåbär är i sin natur rikt på Vitamin K2!

 • K2 bör kombineras med D-vitamin eftersom D-vitaminet hjälper kroppen att absorbera (ta upp) D-vitaminet i kroppen. Vitamin K2 funktion är främst att flytta kalciumet till vårt skelett och tänder där kalciumet ska vara.
Vitamin D3 bildas främst med hjälp av sol och med tanke på att solen lyser med sin frånvaro stora delar av året i norden och under höst/vinter inte är så stark är det viktigt att få i oss D-vitamin på annat sätt.

Hade inte fattat hur viktig d-vitamin är ÄVEN för oss vuxna! För mig har det tidigare bara varit bäbis-droppar till barnen
Gå in och läs på livsmedelsverket om just d-3 så ser du själv.
Paket hittar du HÄR!
OCH DET RÄCKER BARA TILLS LAGRET ÄR TOMT, så först till kvarn babes
Resten av dagen?
Så jäkla typiskt!
Får börja en penicillinkur idag. Skulle gena och klättra över barngrinden i trappan, halkade med två glas smoothie i handen, och landade på punanin!! Resten får räkna ut själv.
Ont, bara förnamnet.
Var uppe hos doktorn i eftermiddags Vi ska vänta och ser om ”det ger sig av sig själv” Annars måste jag sjukhuset på fredag och tråcklas om SNYFT! Vilken jäkla otur i mitt eget slarv
Nu vänner ska jag fixa det sista här hemma. Har vilat en liten stund. Spelar ingen roll om jag så ska ut på stan med Louis blöja.
SHOWEN IKVÄLL MISSAR JAG INTE!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️
Läs mer och produkterna ovan kan du göra HÄR!
   1. Läser din blogg mest på Ipad och håller på att bli tokig på bilderna som alla är sneda och helt förvrängda, avlånga och konstiga.

   1. Läser man på IPad är de tyvärr felvända hela tiden. Liggande bilder upp och ned och stående bilder liggande. Hoppas det går att fixa🌸

   1. Men kan inte ni med rättvända bilder bara hålla käften.
    Det är ju ett stort antal människor som INTE har rättvända bilder. Tex jag. Har en Iphone 7s

    1. ….eller så kan ni som har felvända bilder sluta tjata (och bli lite trevligare). Jag är övertygad om att Magdalena och hennes datafolk är fullt medvetna om problemet….

  1. Satan vad jag hatar uttrycket ”gör om gör rätt”, översitteri!

   Hos mig är bilderna rättvända sedan en liten tid tillbaka. Du kanske har missat någon uppdatering eller behöver rensa cookies eller liknande. Det kanske är du som ska göra om och göra rätt?

 1. Jag har iPhone telefon, Samsung Ipad och Samsung PC och bilderna har aldrig varit felvända på nån av dom utan alltid rättvända och tydliga.

  Tack för en bra blogg med ”Gott och blandat”
  Hälsningar Skåne.

 2. Tjenare Maggan,
  Har läst din blogg i flera år utan att kommentera nåt.
  Jag älskar sin blogg, den är fantastisk.
  När det häller ekollon så är de väldigt giftiga för hundar, även kastanjer är det.
  Det är när de tuggar på de som tanninet kommer fram och vad jag förstår är det giftigt.
  Vi har en hundvalp så jag har precis läst på vad som är giftigt och så.

  Tack för mig och ha det så bra.

 3. Känner igen mig i det att kliva över. .vara snabbt på nåt ställe. ..
  Flera trappsteg samtidigt. .ha.ha.
  Hoppas det läker fint utan antibiotika. .
  Annars skära sig på glas…är inte kul.
  Ta hand om dej.♥♥♥♥♥
  .

 4. Underbara Maggan, jag ÄLSKAR din klädstil, alltså det syns att du gillar dig själv och är säker… Det är väl härligt att bli 40 år och köra sin stil! Är snart där själv… WOW. Kram Maria E

 5. Får mig alltid ett gott skratt när jag tar mig tid och läser. Tack för ditt bjussiga sätt. Men alltså höjden av otur att landa precis där. Vilket skit!

 6. Jag vill svara dig M ang ett inlägg tidigare. Jag skrev att du säkert vistats på en resort där jag tror att du ville gå ner i vikt o inget annat. Jag skrev oxå att ”det är en ren o skär viktresa”.

  Det svar jag fick tillbaks att jag inte mist nåt barn så jag skulle inte veta. Det är bara så jävla fel och fult. Urk säger jag bara!!

  1. Ja, men å andra sidan ska du kanske inte yttra dig när du inte vet vad hon egentligen skulle dit för. Och även om det så skulle ha varit för att komma i form både inre och yttre? So what? Den som kan, kan. Bra och kul för henne. Vad f-n har du med saken att göra?

   Och sen förstår jag inte hur man kan ta sig tiden att följa någon när man inte gillar den?
   Varför väljer inte du att göra något vettigare med din tid? Istället för att sitta bakom din lilla skärm och skriva skit?

   Sedan att M svarar med att du inte har mist ett barn, och därav inte skulle förstå… det är ju sant. Vad glad för det och tyck mindre om andra istället.

   Hur svårt ska det vara att sprida bra energi och att bli glad för andra bland oss kvinnor? Det ständiga jämförandet, missnöje och allmännt missundsanna?
   Det är så mkt enklare att vara glad! Än att sitta och störa sig på någon annan. Om det så ens är någon på sociala medier.

   Tänk om vi alla hade möjligheten att ge oss själva ett break från familjelivet när det är som mest hektiskt. Tänk om vi fick chansen i ett par veckor att hitta tillbaka till den drömmande unga och fria kvinnan inom
   Oss som vi alla glömmer att underhålla. Tönk om vi alla fick chansen att tömma och bearbeta våra sorger och missöden i livet och börja från noll igen, rent mentalt och känslomässigt. Förstår du hur mycket mer positiva alla skulle vara. Mer glada och lättsamma än stela och bittra. Bittra över det vi inte blev eller det vi vill ha? Det händer när vi slutar växa som personer, när vi slutar ha huvudrollen i våra egna liv.

   Charlott, vill önska dig en fin helg med många skratt och kanske får du chansen nån gång att hitta tillbaka till ditt unga jag som vi alla har så svårt att hålla kvar i våra nuvarande liv.

   /C

 7. Så snygga jeans! Letar och letar men hittar inga som passar mina taxben 😂
  Har ett par som köptes i USA på barnavdelning år 2012, aning slitna nu 😂😂😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..