Triss i hjärter

Med favoriterna i soffan

Med halva kroppen på ryggstödet för att få plats..

De e kärlek!

Min stora älskade bäbis vill helst ligga på min mage.

Tänkte kanske se en bio någon dag. Kan du rekommendera någon bra film?

Den med Lady Gaga, sevärd?

 1. Du måååååste gå och se den med Gaga! Bästa jag har sett på länge + att jag nu är olyckligt kär i Bradley Cooper 😍

  1. Se A star is born!!! ett måste!! så bra!!
   och du Magdalena, ta bort alla elaka människor som sitter och skriver så mycket skit bakom sina datorer, jag hade ALDRIG klarat av att få så mkt skit…lägg nåt filter eller moderera kommentarerna, folk är ju vidrigt elaka..
   puss o kram
   Annette

 2. Antar att du redan sett Mamma Mia – here we go again annars tycker jag den nästan är ett måste. Eller varför inte mysiga romantiska komedin Dog days som har premiär nu till helgen.
  Ha en fortsatt varm och skön höstdag!

 3. A star is born såg jag i tisdags… Visste ingenting om den ( är över 60 och ville bara gå på bio) Efteråt googlade jag allt, kollade you tube avsnitt mm för jag ville ju veta Vem HAN var!! Å vilken härlig film… en snyftis!!

 4. Hallå ,🌸
  Du snygga , sexiga kvinna !
  Ja är hösttrött i bött & ett fint erbjudande på dina suveräna tabletter hade suttit som en smäck 😇😉❤️( mannen håller mä 🤭)
  Kram & tack för all underhållning du bjuder på 👍🏻❣️

 5. Ren och skär avundsjuka och missunnsamhet. Helt allvarligt: vem skulle inte lämna alla barn för Thailand – ensam😂👍🏻🙈 operera sig…. ha en man som Filip framgångsrik och snygg?! MEN det ni glömmer ni missunnsamma är att det som ligger bakom är förlusten av ett barn, ärr efter förlossning som gått på tok och ännu längre bak ..skilsmässa, misshandel osv…. DET är ingen missunnsam över. Det hon gått igenom är inget nån vill vara med om. Det är inte enbart pga glitter och glamour hon gör det hon gör. Hon är VÄRD att få försöka bli hel. Och att hon kan det med dessa medel som säkert också sticker i ögonen på många mindre lyckligt lottade – så är det i livet. Ju förr man accepterar att allas livsöden och ekonomi osv skiljer oss åt desto bättre mår alla. Gör ert liv så bra det går. Med era förutsättningar. Vi är många som går igenom sorg, skilsmässa, misshandel, sitter fast i dåliga relationer. Men det gör iaf inte mig till någon som missunnar andra att hitta lyckan, att plåstra om sin själ. Vi har alla olika förutsättningar, medel i livet. Och livet är KORT. Sluta slösa er energi på att avundas och störa er på andra. Lägg fokus på er själva, er lycka. Försök vara ert bästa jag varje dag. För allas skull inte minst för er själv. Du är iaf fantastisk Maggan. Isak hade den finaste och bästa omtänksammaste mamman. Det är jag övertygad om. Din kärlek lyser igenom. Och att du gör allt för att fortsätta leva livet som sig bör gör honom säkert stolt i himlen❤️ Så gör det du vill. Vad andra tycker hör inte hit. Hälsa Filip. Vilken man. Kram

  1. Elisabeth, det här gjorde du bra! Insiktsfullt, medmänskligt, ödmjukt och förhoppningsvis en tankeställare till de som behöver en. Goddag på dig!

   1. Gulliga Maggan❤️ All lycka önskar jag dig. Trevlig helg alla. En kopp kaffe i solen mot en vägg- det har alla råd med. Njut av livet! Namaste

 6. Hej Magdalena.

  Med anledning av att du häromdagen nämnde skvallerbloggar o ditt exempel på vad som skrevs om dig där – jag har haft en fundering länge, då jag som ”vanlig Svensson”, mår illa av inläggen där, som dessutom triggas upp bland kommentarerna. Kan inte du få ihop ett gäng av er, som det skrivs nedlåtande mm om o sätta åt den där Camilla? Mona diskuteras ju ofta, för att inte tala om Isabella Lövengrip – HELT SJUKT vad ”Camcam” vrider o vänder på allt o så får hon sin alldeles egna svans , som försvarar o hejar på henne..

  Tycker det är hög tid för henne att få en rejäl knäpp på näsan.

  Eller känns det som att det inte är värt besväret – antar att det är en del arbete att göra detta..

  Nåväl, kram.

  1. Har med tänkt i dina banor. Hoppades ett tag på att Camcam skulle ”bränna sig själv” en dag, du vet karma, men det verkar inte hända. Förstår inte hur en människa kan klara av att vara så nedsättande mot andra utan att åka dit själv. Önskar att Camcam bara försvann med sitt skitsnack. Tycker att ditt förslag här är super! Hoppas på att större bloggare går samman och sätter Camcam på plats!

   1. Jodå, karma kommer alltid till slut. För vissa kommer den efter 2 dagar för andra efter 20 år, men nog kommer den alltid 🙂 Finns ju en anledning till att hon aldrig tillhör eller kommer tillhöra den stora bloggeliten och aldrig blir inbjuden till något fastän hon har sveriges största blogg. Det är ju för att ingen vill ha med henne att göra. Hon har bara gjort sig ett namn på att trycka ner andra.
    Att granska felaktigheter så som smygreklam etc tycker jag är okej, men resten är bara patetiskt.

    1. Spontant tycker jag man ska skriva till hennes chef och fråga om han verkligen kan stå för att en av de anställda sitter och postar sån smörja?

     Hela den här lappgaten med Blodinbella tillexempel.. på gränsen till förtal för fan. Hon försöker medvetet smutsa ner en persons varumärke och försöker få folk att tro på henne genom att maniskt mynta ” tro mig, BARA TRO PÅ MIG”. Sure.. säker källa.. not.

     Nej, blir till att skicka iväg ett mail till nyheter24. Det räcker nu.

 7. Precis sådär älskar min stora hund att ligga oxå (blandning mellan rottweiler&dobberman) 😂😂 Men trots vissa andningsproblem är det väldigt mysigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..