Packa väskan och moppe/vespa/motorcykel/scooter

Väskan ska packas, snart bär det av hemåt. Lättare i både sinne och kropp. Laddad med verktyg och övningar.

Jag är Kamalaya evigt tacksam för den här tiden. Lugnet, personalen, den fantastiska och nyttiga maten…

Gymmet! Rummet! Min moppe…

Älskar moppe! Ska skaffa mig en när jag kommer hem. Vilken frihet❤️

Men vad får JAG köra med vanligt körkort hemma. Den jag kör här heter HONDA något 125 FUNKAR det även hemma?

En rosa med en matchande rosa hjälm!! Vill ha…

Njuter av solnedgången och äter en sallad. Inga scheman eller inbokade möten de sista dagarna

Tänk vad en liten sallad och en cola zero kan smaka så gott.

Facetimat med killarna. Saknar dem så att hjärtat värker!

Det ska bli härligt att komma hem. Betala räkningar och ladda inför hösten.

Hur är vädret hemma? Bläää, kommer sakna shorts, myggspray och ett linne

Packa ner sommar kläder och rensa garderober står på schemat när jag återvänt

En typisk ryggbild..

Fuskar från träningen idag. Tycker att paddleboard är kul! Tog en extra tur efter att jag lyssnat klart på min ljudbok

VERKLIGEN att rekommendera!!

Vad jag saknar mest, förutom familjen?

Kranvatten och morgonnyheterna

Kram och på återseende ❤️

 1. Anna skriver:

  Välkommen hem ❤️❤️❤️

 2. Suzanne skriver:

  Mitt styrkedjur på ryggen, mina barns namn på ankeln, och en speciell för mig och min son på insidan av handleden – för att alltid orka gå vidare…

 3. Tatueringar är galet snyggt. En snygg kropp blir bara ännu snyggare med snygga tatueringar.Jag har själv 9 stycken och fler ska det bli. Alla har någon sorts betydelse för mig men det är inte så allvarligt alltid. Jag har ett par högklackade röda skor på höger vrist. Dessa är en symbol för att jag älskar klackeskor. Jag har också en karikatyr av mig och min man på höger underarm med ett datum inskrivet precis under.. Den är gjord efter en målning som en tjej gjorde av oss på ett torg i Havanna förra året. Vi har den båda två och vi gjorde den som en bröllopsgaddning när vi gifte oss tidigare i år. Så det är bröllopsdatumet som står under. Älskar den!

 4. Man gör som man själv vill. Men visst finns det tråkmånsar som tror att de ”vet” bättre. Bara till att ignorera sådana personer.
  Tatueringar har jag inga,men skulle vilja. Det var nära i Thailand i februari, men modet svek mig. Åker till Thailand igen i februari 2019. Kanske då😀! Skall till Kho samui och skall bo i Lamai. Skall kanske uppsöka din tatuerare? Är det i Lamai han har sin studio? Kanske vågar mig på det denna gången.

  1. Oj, min kommentar hamnade tydligen i fel inlägg hihi

 5. Tove skriver:

  Du kan inte vara särskilt smart. Du är blockad från flera bloggar på grund av ditt konstanta spammande. Du tror inte att det kan betyda att du inte är välkommen?! Du är ju helt desperat. Skrämmande.

  1. Lägger in nya blockeringar varje dag. Oerhört störande…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..