ANNONS

Olja som är bra för nästan ALLT!! Plus en burk BOOST

/

Innehåller grym reklam och ett samarbete med mig själv!

När jag skrev om min lilla vurpa så skickade grabbarna från Better You ner mer Oregano & Moringa olja till mig.

Mitt lager av boosten är oxå SLUT! har gett bort alla burkar av de 3 olika boost-sorterna och oljan till människor jag träffat här på resortet (borde ha tagit med mig mer)

Ljudbok, egen-designad-meditation. Träning blev på bräda. Någon km längst strandbrynet söder längst kustremsan

Tacksam!! Riktigt jäkla tacksam för oljan jag fått testa och numera faktiskt INTE kan leva utan!!

Jag blandade den med lite coccosolja (oliv funkar lika bra) och smörjde in kroppen på de ställena jag har ont. (Inte i såren så klart:)

Under fötterna??? Massera in fotsulorna. Träningsvärk!! Leder, växtvärk… listan går att göra lång.

Jag lovar att det inte tar mer än en timme innan jag reflekterade över att mycket av mina smärtor faktiskt är borta!

Tro va du vill?! Låter kanske hokus, pokus. Testa innan du skakar på huvudet och sågar det. Promise! Du kommer INTE bli besviken

När jag hade lite ont i halsen, eller ungarna tog jag en matsked olivolja med 6 droppar och vips, borta.

Tristan får på kropp efter fotbollstacklingar eller sträckingar, Lance efter spö….

Den kan inhaleras via doftspridare eller genom att hälla några droppar på en bit papper och sedan andas in.

Att inhalera oljan kan vara hjälpsamt vid allergier, influensa, förkylning, astma, hosta och för att ALLMÄNT stötta immunsystemet.

Man kan även som jag gjorde späda ut oljan med valfri olja t.ex. olivolja och använda lokalt på kroppen vid exempelvis artrit, led- och muskelsmärta, magproblem, nagelsvamp, herpes, hudinfektioner mm.

Oljan kan också droppas i schampo för behandling av mjäll.

Här kommer lite mer noggrann nörd-info om den:

Oregano:

Oregano olja är en av naturens mest kraftfulla antioxidanter med antiseptiska, antibakteriella, antivirala och antifungala egenskaper. Den stärker dessutom immunförsvaret och kan lindra muskel- och ledvärk.

Oregano olja beskrivs ha antibiotikaliknande egenskaper och forskas flitigt på då vi får mer och mer problem med antibiotikaresistens och behöver andra alternativ. Karvakrol, och även thymol som finns i oregano, har visat sig ha effekt på en rad olika bakteriestammar, virus- och svampar.

Man kan använda den på BARN såsom vuxna! Olika slags värk och mycket effektiv för er som lider av fibromyalgi REKOMMENDERAR varmt och hjärtligt.

Moringa:

Moringa är ett träd, även kallat ”Mirakelträd” som härstammar från sydvästra Indien. Moringaträdets blad har blivit allt vanligare som Superfood där man torkar och pulveriserar bladen som sedan kan användas som ett näringsrikt tillskott i exempelvis smoothies mm. Moringa olja kommer från trädets frön och används som lyxig hudolja med återfuktande, antibakteriella, antioxidativa, antiinflammatoriska, närande och anti-åldrande egenskaper. På grund av sitt höga innehåll av antioxidanter och antiseptiska ämnen är det en mycket stabil olja som inte härsknar lika lätt som många andra vegetabiliska oljor.

Den är också rik på nyttiga omega-fettsyror, klorofyll, mineraler och vitaminer.  Dess höga innehåll av antioxidanter gör Moringa olja till en vanlig ingrediens i ansiktskräm, tvål, schampo, kroppskrubbar och andra skönhetsprodukter och rekommenderas ofta som ansiktsolja för acne, torr hud, rynkor mm. Med Moringa olja som basolja till den kraftfulla Oregano oljan blir detta en riktig superduo!

Kan varmt rekommendera dig att testa En lyxig olja med många användningsområden och ett MÅSTE i husapoteket!

Med tanke på att min All In One Boost är framtagen för immunförsvaret och att verka mot stress så tyckte jag kombon var perfekt.

ALL IN ONE BOOSTEN behöver nog ingen närmare beskrivning. Vi som vet, vi vet! Och vi vet att vi INTE kan vara utan den…

Jag lyckades förhandla till mig ett paketpris så bra rabatt får vi också:) Ordinarie pris är 598 kr och vi får SPECIAL PAKETET för 499kr

Här hittar du special paketet HÄR!

Nu ska jag duscha av mig all sand och salt. Lägga en hårinpackning, smörja in mig med olja, OCH dutta på lite färsk aloe vera jag fick av ”Erik som äger Sverige restaurangen” nere på LAMAI.

Han säger att det är bra mot skrapsårsärr?!

Vilken underbar gubbe! Älskar Erik haha

Dagens samvetes fråga. Ska jag äta svampsoppan på mitt hotell ELLER ska jag följa köttet och frestelsens lustar och åka ner på stan och äta en Caesarsallad? Kroppen skriker efter bacon och dressing

Hur härligt?

Min solstol, och till höger min skugg-stol..

Ps: Paketet finns bara i begränsad lager. Så det är först till kvarn som gäller.

KLICKA OCH LÄS MER HÄR!

Ps insåg imorse att jag plötsligt fått en midja!!!!!??? Haha!!! Kul, det har jag inte haft på hela den njutbara ”vin och onyttig mat sommaren” utan motion och hälsosamt levande.

Haha!!!!

Och en hållning…. 🤣🤣🤣

Ingen behöver skrika någon jävla kroppshets. Jag är mer förundrad över hur mycket ett par veckors OMSORG för det inre kan göra för det yttre!

Kram på er! Så längre lägret räcker.. just saying länk HÄR!

44

Följ mig på Instagram!

@graafmagdalena
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00