Ö utflykt

En oerhört härlig dag går mot sitt slut.

En utflykt med färja till en av öarna

Färja och upptäcksfärd

En sallad på stranden. Spanade på människor och skrev några kapitel på en ny bokidé

Stranden på dagen. Stranden på kvällen

Träffade två trevliga tjejer som oxå reste ensamma.

Underbar dag med svårslagen utsikt från bergen

Köpte ett shorts och en ny bikini topp i en grym butik på gågatan

Tunika och vita shorts

Aldrig sett så mycket snyggt på ett ställe

Såååååmycket snygga bikinis

Dubbelpass på gymmet när jag kom tillbaks till mitt hotell

Promenad och kvällsmat på stranden

Vacker åskhimmel

https://tsbassetsprod.blob.core.windows.net/011/2018/09/img_4572.mov

Iskall cola och ett glatt humör

Längtar efter Caesarsallad. Väldigt trött på thaimat nu faktiskt

Vi syns imorgon.

Ps hur går det med politiken där hemma? Vem kommer bli stadsminister?

Godnatt vänner❤️

 1. jessika skriver:

  Maggan du är fantastisk ut och in❤️ hur länge ska du vara borta? kan du berätta lite mer om stället? pris vågar man väl knappt fråga om men du får gärna berätta vad det skulle landa på och vad som ingår. hade kännts som ngt jag behövt nu. Precis fått dom från läkaren att jag har kronisk cancer, så kommer aldrig bli frisk. Jag hejar på dig alla gånger om❤️❤️❤️

 2. Jag är nu tillbaka på sociala medier efter ett kortvarigt psykbrejk. Läs om hur jag kom tillbaka på rekordtid..

 3. Zara skriver:

  Folk förstår mig fel, jag absolut inte menar Magdalena dåligt mamma absolut inte jag bara funderar hur kan man vara så länge borta från sitt barn eftersom jag själv kan inte göra det. Plus när Isak få bort jag grät och grät för han och för Magdalena. Det värsta som kan hända att en mamma missar sitt barn. Hoppas ingen upplever det. Bara jag tycker personligen Magdalena borde vara mera fast i sina andra barn.

  1. Vera skriver:

   Men zara, pappan är ju hemma. Va menar du egentligen? Pappan är ju borta jättemycket emellanåt. Är det oxå fel då? Jag tycker nästan att jag läser in mellan raderna att du tycker kvinnan borde vara hemma och inte så farligt om pappan är iväg? Jag hoppas verkligen inte att du har en sån syn.

   1. Zara skriver:

    Nej nej för barnen pappa. Mamman betyder lika mycket. Och om Magdalena farit på resan pågrund av hon måd dåligt då förstår man

 4. Ulrica skriver:

  När jag läser kommentarerna i många olika bloggar förundras jag över hur många läsare försvarar bloggaren ifråga. Bloggaren som man inte känner över huvudtaget. Jag tolkar Zaras inlägg så som att det är HON som inte skulle vilja resa bort ifrån sin 3-åring under så lång tid. Alla har vi ju olika livserfarenheter och jag tycker det är fruktansvärt respektlöst av andra läsarna att göra påhopp på någon som skriver utifrån sig själv. Tycker nog att Magdalena är vuxen nog att försvara sig själv om hon skulle vilja det. Det är många som inte skulle vilja lämna sin 3-åring hemma och det är ju upp till var och en. Som jag förstår, gör Magdalena denna resa för sitt välmående medan andra gör saker för SITT välmående. Alla är vi olika och har olika behov och det borde respekteras!
  Du ser ut att ha det toppen Magdalena!!
  Tack för en fin blogg 🙂

  1. Monika skriver:

   Vi ser på saken olika, jag tycker det är fruktansvärt respektlöst av Zara att skriva som hon gör. Om du läser kommentaren så ser du att den inte är skriven med någon vidare god ton. Hon skriver inte om sig själv utan använder det generella ”man”.

   Jag ser heller inte att hon fått ett enda påhopp som skulle vara i värre ton än det hon skrev. Att läsare ”försvarar” Magdalena är sunt, man SKA säga ifrån när någon beter sig respektlöst. Vi vet också att Magdalena är iväg för att hon har gått igenom helvete gång på gång på gång. Jag är övertygad om att hon kan svara för sig själv men jag är inte lika övertygad om att hon orkar och då kan det vara skönt att veta att även andra reagerar på det Zara skrev.

   Jag tror inte att Magdalena är iväg för att hon egentligen vill eller för att hon ”kan” vara ifrån sina barn. Hon är iväg för att hon måste och det fina vore ju i så fall att stötta det istället för att komma med indirekta anklagelser.

   1. Ulrica skriver:

    Ja du kanske har rätt MEN att uttrycka sig i skrift kanske inte är så lätt för alla och då blir det lätt en tolkningsfråga för de som läser. Zara skriver klart och tydligt att det inte var något illa menat och då får man respektera det!

  1. Zara skriver:

   Tack, du förståd mig rätt. Jag så som personligt och vi all är olicka.

  1. P skriver:

   Jag ser det inte så Ulrica, att jag ”försvarar” bloggaren.
   Det är en öppen blogg och när jag läser en kommentar som jag vill bemöta så har jag ju möjlighet att göra det.
   Jag säger vad jag tycker om det som någon skrivit.
   Är det så konstigt?
   Det är ju inte en privat mail till bloggaren.

   1. Ulrica skriver:

    Japp jag tycker det är konstigt eftersom jag anser att kommentarerna bör rikta sig mot bloggaren, dvs frågor osv… Vill läsarna hetsa mot varandra anser jag att det finns andra forum att göra det i. Har vid ett flertal tillfällen läst att Magdalena (och många andra bloggare) önskar en trevlig ton i kommentarsfältet vilket säger ganska mycket. Alla har rätt att tycka vad hon/han vill och ingen annan har rätt att ifrågasätta eller göra personliga påhopp pga det!
    Tack för mig🙂

 5. Pia skriver:

  Jag undrar som många andra, hur länge ska du vara där?
  Längtar du inte hem? Ha det fortsatt trevligt! Här hemma är det kallt, regn och rusk.
  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..