Bungy jump och klättra i bergen

Idag har jag tjockat ihop alla mina möten och träning under morgonen. Coachning och PT lektion.

Huvudet snurrat av alla grymma övningar (mentala och psykiska) Jag måste försöka få det nedskrivet med instruktion och bilder, så jag inte glömmer bort

Kanske knäppa bild på dem?

Äventyrsdag! Utforska ön med min motorbike

Unnar mig en cola zero och en sallad! Det är jag värd en dag som denna

Med en fantastisk utsikt

Åker runt ön, tänkte hoppa bungy jump, klättra i vattenfall, och åka zippliner.

Älskar att vara själv. En obeskrivligt befriande känsla! Jag känner mig som 18 igen…

Själa-resa-reatret-hälsa MEN jag har oxå lyckats krydda med lite ungdomsdtömmar! Göra det där galna jag inte hann göra innan jag blev gravid som 18-åring..

Lyx-bag-packa-som-43-åring-haha-istället

Dagens ✔️

Filip har dock sagt ifrån vid bungy jump

-KAN INTE VARA BRAAA Magdalääjna, när du haft en hjärnblödning!???

(Måste googla det, för SÄKERHETENS skull )

Har åkt lite fel, då telefonen bara funkar med wi-fi, men vem säger att vi har bråttom. Stannar när jag vill, badar…

Morgonträningen var inte nådig haha

Precis som jag vill ha det!

 1. kotlett skriver:

  kotlettrand och bajsrand

 2. Anne skriver:

  Du behöver ju inte oroa dig att nåra hjärnceller ska stryka med det är för sent att oroa sig för serru.. Klart du ska Bungyjumpa när du nu vill det. Du har ju bara ett par småbarn där hemma och en bunt andra som behöver dig. Du tror att du förändras där borta? Väx då upp och lägg av din barnsliga egoistiska sida. Låt den dö och VÄX UPP! Det är dina tonåringar som ska göra revolt inte deras morsa.

 3. Anna skriver:

  Bara för att man har haft te,x en hjärnblödning eller cancer så ska man väl inte sluta och leva och göra tokiga och spännande grejer och jag kan avundas er alla som kan köra sånt här att fara iväg själv och bara vara och skulle jag åka iväg själv så blir det Kuba/havanna mitt drömresemål

 4. Min massör sa en gång ” fan **** du är som Börje Salming, bara ärr frakturer och skrot inopererat överallt!” 😆 3 armbrott, varav 1 av dem krävt 2 op: 1 i Gävle, 1 i Uppsala 57 stygn, 2 långa spikar, en platta med 7 skruvar. 1 benbrott 9 veckor i rullstol, 1 knäledsbyte =helprotes. Slagit hål i huvvet sydd, ramlat ner för klippa: svår hjärnskakning, förlorade balanssinnet en period. Huggen med maschete i handen, bröt en tåjävel nu i april: långtån som är förstörd sa min sjukgymnast Så jag har en ”fuck youtå” som är intryckt å inte går å böja, men jag kämpar på, jobbar heltid och har planer!! Kul att följa bitar av din helande spännande resa!!

 5. anonym skriver:

  När tar din resa slut ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..