Body index, träning, konsultationer och mindfullness

Wow!!! Vilken jäkla mega start, det blev imorse haha

Försov mig, vaknade 9.55 missat thai chi och annat uppe i fitness/yoga delen

Snabbt på med träningskläder!

Idag börjar det. Ett skräddarsytt schema för kropp och själ.

Jag blivit vägd, mätt och bl.a. gjort en

Bioelectrical impedance analysis med en sjuksköterska.

Väldigt spännande!!

Efter det fick jag träffa flera specialister inom olika områden. Vi gick igenom mina provsvar och diskuterade runt ”återbyggnad och hälsa”

Mycket cocconut water, Tunic-shoot

GRÖNT! Tänka grönt…

Min frukost ”var för sockrig” välja det som är grönt, mungbeens, lentil mm scramble eggs med spinat, ångade grönsaker

1 timma med Mikael Persbratdt på löpbandet.

✔️Det är ok att dricka kaffe om man inte är i detox programmet

✔️Man får fotografera hur mycket man vill.

✔️Det finns tv-rum och sällskapsrum, men MASSOR av kanaler, filmer och nyheter (ingen tv på rummen) de är inte ett fängelse jag bor på

✔️Du kan köpa wi-fi dygnet runt om du vill…

✔️självklar får du lyssna på musik och ljudböcker

MEN hela idén för många/mig som är här, är ju här för att kopplat bort brus, stress och nyhets flöde. Så det är ju rätt sunt att inte jonglera och trycka upp smartphones i nyllet på varandra.

Jag gör att mina chefer beordrar mig. Jag KOMMER dricka en kaffe till frukost. Den här resan är för att skaffa verktyg, mentalt och psykiskt.

(Jag visste inte riktigt hur uppläggen såg ut när jag checkade in, därav att många anklagade mig för att vara värsta smutsens kriminella då jag drack kaffe och lyssnade på ljudbok..

Ni kan vara LUGNA… och slappna av

Min våg stod på annat morgonen innan jag flög hit 🙈🙈🙈🙈🙈🙈

73.9, så det är helt sjukt hur regelbunden kost, mindre portioner, motion och träning kan göra på så kort tid?? Overkligt.

JAG ÄR INTE VÅG-galen nu, utan förundras mer över hur lättare det är att röra på sig, när man kastat av sig ett par kilon. Wow!

Viktminskningen har gjort mig lättare (såklart) smärtare!! Jag orkar röra på mig och höften känns MYCKET bättre.

Syns senare vänner!!!!!

Efter träning ska jag in på en kurs i kärlek, sakad och mindfullness, sen ska jag ta min motorcykel upp på något berg MED Isak och njuta av utsikten…

Inlägget från sista gången jag var här kan du läsa HÄR

Koi Samui var vår första semester tillsammans för ca 20 år sedan. Konstigt. Känns som om ön både bär på spår av Isak och Lance❤️

Kram och ta hand om er!!

 1. Verkar helt fantastiskt och gör dig gott det här! En kanske dum fråga, men fortsätter du med dina boostar och vitaminer nu när du får instruktioner om vad du ska äta? Eller tar du en paus under dessa veckor? Bara nyfiken, ingen kritik!

 2. Fina Magdalena. För många år sedan gick jag igenom en stor familjetragedi min värld rasade. Efter lång tid längtade jag bara efter att bli mig själv igen då min terapeut lärde mig att du blir inte dug själv igen utan du måste hitta ditt nya jag. Idag har jag hittat mitt ”nya jag” en mkt ”tråkigare” människa men jag har blivit hel igen o lärt känna mig själv, hans kloka ord och hjälp räddade mig . Hoppas dessa ord kan ge dig styrka. Du är fantastisk. Krama till själv mycket för det är du värd 💖💖💖

  1. Vill förtydliga med ”tråkig ” version av mig själv. Det var så jag upplevde i början för att jag inte kände igen mig då jag tidigare var mer av alltid till lags. Kan kalla det livet före o livet efter samt personligheten💖💖💖

 3. Heja dig! Jag tycker du gör ett fantastiskt jobb med dig själv och den resa du gör. Det är starkt att på riktigt låta dig själv börja läka. Ha en fortsatt fin vistelse!

 4. Så härligt. Fina bilder, blir verkligen inspirerad. Roligt och följa din resa i Thailand. Du är grymt stark. Hur många kilo ska du gå ner?

 5. Hejja dig Maggan!
  Vilken resa du gör, modigt!

  Bara nyfiken, är det ett ”resepaket” eller har du ”sytt” ihop resan själv?
  Kan man få tips på allt gott du äter på dagarna? Förstår att det är mest frukt och grönt😊

  Kram sofi

 6. Du ser ut att ha haft en fantastisk resa! Jag kollar nu på en tripp på egen hand genom Big Travel till samma hotell och med fokus på detox. Funderar dock på om 7 dagar där kommer göra mig uttråkad.. Finns det något att titta på i närområdet? Tog du hel-/halvpension? Rekommenderar du hotellet i sig? Det är ju ganska dyrt så skönt att få lite in-put från någon som varit där 🙂 Tusen tack på förhand!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..