Trasiga trosor, kaffe, och föreläsningar,

Lite träningsvärk och ont i magen av allt nyttigt och all träning. Kroppen är inte direkt van. Hehe

Smög upp till det allmänna bibliotek/tv-rummet igårkväll efter middagen (finns inga tv-apparater på rummen) och såg ett avsnitt ”hund Caesar Millan”

Jag har träffat honom i verkligheten. En gång för många år sedan. Blev oerhört besviken. Arrogant, hälsade bara, log och pratade med dig när kameran var påslagen. Annars tittade han bort… TRIST!!

Trist när man har en idol som krossar idolbilden. Han ser ju så ljuvligt go ut. Man vill som bara äta upp honom liksom hehe.

”Jo självklart kan man ha en dålig dag. Alla är vi människor. Men på jobbet, under en tv-inspelning, då tycker jag att man iallafall kan försöka spela liiiiite trevlig”

Ja-ja, han är iallafall OTROLIG med djur!!!

Wow!!!!! Skulle nästan vilja träffa honom igen, och hoppas att han bara hade en ”extremt dålig dag” den gången

Använt mina ”människokläder” så lite att jag hänger tillbaks dem i garderoben igen. Känns inte smutsigt

Dagens bok.

Massor av intressanta föreläsningar idag… Det är lite mulet ute, så jag ska sätta mig ner och läsa på om kroppen, kost och förhållningssätt till mat.

Jag vet att elaka tungor i TRÄSKTROLLSLAND älskar att smutskasta, plantera ogräs, och skvallra. Gotta sig, vältra och rulla sig i gyttja som små grisar

Jag skulle visst vara på ett rehab? För att jag är en alkoholist? Tyvärr kan jag INTE glädja er invånare i Träsktrollsland med det.

Mina barn ringde häromdagen. Ledsna och oroliga, för att de läst på nätet att jag var på alkolistsjukhus? HAR ni hjärtan, hur kan ni vara så elaka? Hur kan ni leva med er själva när ni späder på, ljuger och sprider falska rykten, som faktiskt kan skada andra människor?

HADE jag nu varit på ett rehab?? Då hade det väl varit en fantastisk insikt av mig?

Att vara så modig att jag insett att jag hade/har ett problem? Vore inte det värt att hyllas istället, för att gotta sig i?

Tyvärr invånare av Träsktrollsland så är detta inget rehab, så jag måste sätta en nål i eran skade-glädje-ballong. ”Boooom”

Ni som åker iväg på ett rehab?

Ni ÄR mina hjältar!!!

Tänk va många medborgare där ute som skulle behöva ha en gnutta av av ER insikt.

Ni är mina hjältar som sagt den 1 punkten i 12 programmet för er själva, eran omgivning och era familjer.

I MITT FALL, så är maten ett mindre missbruk, MER än något annat. MAT och att försöka ”ta hand och rädda andra människor” oftast så slutar det alltid i att man själv blir sårad och trampad på.

Jag ska tuffa till mig, få rutiner med min kost. Bli stark på insida och utsida. Bearbeta mina förluster och sorger. Hitta verktyg till att handskas med stress, press och vardag.

(Har lovat Filip att inte komma hem med någon thailändsk ensam gatuhund jag vill ta hand och rädda)

Min middag igår. Ångad lax och sötpotatispuré, sås okänd, ett blad okänt

Nix allt är inte veggo här 94% ungefär. Man kan välja till animalisk protein om man tränar hårt.

Min frukost, 1dl yoghurt, pressad morotjuice, en bit (något nyttigt konstig bröd) med pistage-smör.

Kaffe!!! Kaffe finns visst. Jag får bara inte dricka det frånochmed fredag. Då det är riktigt hard core

Städat rum…

Inser att jag INTE har ett Par hela trosor med mig. INTE ETT PAR????

Jävla hundar, hur har de lyckats hitta alla haha

Måste ner på stan och handla trosor och en adapter i eftermiddag.

 1. Mattias skriver:

  Kul att du trivs på min arbetsplats.

 2. Jenny skriver:

  Ja du Magdalena det finns så hatiska människor i detta land, ibland beror det på avundsjuka… Jag tror fler skulle behöva en rehab” ,hade varit fint. Hoppas du hittar nån sorts inre frid nu och skit i de med stora kakhål! Kram

 3. Hahaha hundarna tyckte kanske att de doftade ”gott” ifrån troslådan haha.. De är väl han 😛😂 skojar nu så inte det går igång nåt konstigt nu då om att djur inte gillar människo dofter. I know! 😉

 4. Maria K skriver:

  Hej
  Tack för boktipset ”en tillräckligt vacker dag för att dö”, den är jättebra!
  Så härligt att du kan göra din resa och jag önskar dig verkligen allt gott! Jag önskar att jag hade vågat att resa. Jag hade också behövt göra en sådan resa efter allt jag gått igenom för 4 år sedan. Jag har aldrig flugit så därav min rädsla att åka själv.

  Men ha nu en fin resa och ta hand om dig!

  Kram Maria

 5. Helena skriver:

  Heja dig som åker på en ta hand om mig själv resa, så klokt och bra!!! Jag känner igen mig i det mesta som du punktat upp i din lista, som mamma, som yrkesarbetande, som en i samma ålder, en som bär på sorger, en som ska finnas för allt och alla och som vill det men som glömmer bort sig själv. Jag tänker också min mage, kropp, min ilska som bubblar över när jag får nog, på tvivel om att duga. Har också trösta mig själv beteenden… MEN min äldsta han är 20 nu sa till mig, vet du vad så här känner du du, och du kan inte ändra hela ditt liv tills imorgon. Och det vet man ju men drunknar själv i vad jag vill förändralistan. Så han sa börja med några saker. Så sedan en månad tillbaka går jag på Viktväktarna -4 kg nu, går till en terapeut som är helt grym (900 kr/45min) men värt vartenda öre. Jag tränar på att säga ifrån, jag säger ifrån till mina yngre barn tydligare och härbärgerar tyckasyndom dem känslorna, eftersom de såklart protesterar högljutt. Och så mår jag lite skit och upp å ner just nu och låter det vara okej för det gör man alltid då man tar tag i sitt liv och ser sanningen i vitögat. Så till dig vill jag bara säga ”Modiga Magdalena som bara gört” och lycka till på din väg!!! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..