Trasiga trosor, kaffe, och föreläsningar,

Lite träningsvärk och ont i magen av allt nyttigt och all träning. Kroppen är inte direkt van. Hehe

Smög upp till det allmänna bibliotek/tv-rummet igårkväll efter middagen (finns inga tv-apparater på rummen) och såg ett avsnitt ”hund Caesar Millan”

Jag har träffat honom i verkligheten. En gång för många år sedan. Blev oerhört besviken. Arrogant, hälsade bara, log och pratade med dig när kameran var påslagen. Annars tittade han bort… TRIST!!

Trist när man har en idol som krossar idolbilden. Han ser ju så ljuvligt go ut. Man vill som bara äta upp honom liksom hehe.

”Jo självklart kan man ha en dålig dag. Alla är vi människor. Men på jobbet, under en tv-inspelning, då tycker jag att man iallafall kan försöka spela liiiiite trevlig”

Ja-ja, han är iallafall OTROLIG med djur!!!

Wow!!!!! Skulle nästan vilja träffa honom igen, och hoppas att han bara hade en ”extremt dålig dag” den gången

Använt mina ”människokläder” så lite att jag hänger tillbaks dem i garderoben igen. Känns inte smutsigt

Dagens bok.

Massor av intressanta föreläsningar idag… Det är lite mulet ute, så jag ska sätta mig ner och läsa på om kroppen, kost och förhållningssätt till mat.

Jag vet att elaka tungor i TRÄSKTROLLSLAND älskar att smutskasta, plantera ogräs, och skvallra. Gotta sig, vältra och rulla sig i gyttja som små grisar

Jag skulle visst vara på ett rehab? För att jag är en alkoholist? Tyvärr kan jag INTE glädja er invånare i Träsktrollsland med det.

Mina barn ringde häromdagen. Ledsna och oroliga, för att de läst på nätet att jag var på alkolistsjukhus? HAR ni hjärtan, hur kan ni vara så elaka? Hur kan ni leva med er själva när ni späder på, ljuger och sprider falska rykten, som faktiskt kan skada andra människor?

HADE jag nu varit på ett rehab?? Då hade det väl varit en fantastisk insikt av mig?

Att vara så modig att jag insett att jag hade/har ett problem? Vore inte det värt att hyllas istället, för att gotta sig i?

Tyvärr invånare av Träsktrollsland så är detta inget rehab, så jag måste sätta en nål i eran skade-glädje-ballong. ”Boooom”

Ni som åker iväg på ett rehab?

Ni ÄR mina hjältar!!!

Tänk va många medborgare där ute som skulle behöva ha en gnutta av av ER insikt.

Ni är mina hjältar som sagt den 1 punkten i 12 programmet för er själva, eran omgivning och era familjer.

I MITT FALL, så är maten ett mindre missbruk, MER än något annat. MAT och att försöka ”ta hand och rädda andra människor” oftast så slutar det alltid i att man själv blir sårad och trampad på.

Jag ska tuffa till mig, få rutiner med min kost. Bli stark på insida och utsida. Bearbeta mina förluster och sorger. Hitta verktyg till att handskas med stress, press och vardag.

(Har lovat Filip att inte komma hem med någon thailändsk ensam gatuhund jag vill ta hand och rädda)

Min middag igår. Ångad lax och sötpotatispuré, sås okänd, ett blad okänt

Nix allt är inte veggo här 94% ungefär. Man kan välja till animalisk protein om man tränar hårt.

Min frukost, 1dl yoghurt, pressad morotjuice, en bit (något nyttigt konstig bröd) med pistage-smör.

Kaffe!!! Kaffe finns visst. Jag får bara inte dricka det frånochmed fredag. Då det är riktigt hard core

Städat rum…

Inser att jag INTE har ett Par hela trosor med mig. INTE ETT PAR????

Jävla hundar, hur har de lyckats hitta alla haha

Måste ner på stan och handla trosor och en adapter i eftermiddag.

 1. Härligt att se lite hur du har det…men maten blä…hahaha tänk att allt som ska vara nyttigt ser sååå trist ut 😉 Jag vet sorry..älskar god mat och godsaker och tänker äta det vare sig det är nyttigt eller ej..Jag lever en gång 🙂 ( tror jag)
  Tar mig ett och annat glas eller också och vara helt normal utan att bli kallad alkis..jävla människor!!

  Var stor Kram till dig fina människa <3

  1. Jag kan säga, JAG DRÖMMER om
   Lasange, Big Mac, gräddkokta tortellini, bea pommes, cola zero….
   Pizza, smör!!!!!
   Wiiii mwoohaaaa
   Nu måste jag skrika och bita i en kudde🤣🤣😫😫😫😫😫

 2. Ta hand om dig. Du är värd så mkt mer än all skit de kastar på dig här på internet. Undra om de skulle våga säga det rakt i fejan på dej? Knappast.
  Ta ut dig på vandring nån dag, det är min terapi som gör mig lugn och fridfull. Kram på dig, qvinna !

 3. Vad modig o stark du är som åker på en sån här resa själv. Jag vill så gärna, men är inte där än. Går just nu en rehab för min värk i nacken o rygg. Hård träning o även jobb med den psykiska biten, lära sig att lyssna på kroppen, vad vill jag o inte göra som alla andra vill o ställa upp på folk när man inte orkar. Att det ska vara såå svårt.!! Mycket tårar från min sida. Drar upp mkt känslor som ligger i kroppen. Verkar som jag skulle kunna gråta hur mkt som helst. Tänk vad man trycker ner mkt känslor. Hoppas du får ut mkt av den här resan, det är du så värd. Skit i att kommentera alla negativa kommentarer. Bry dig inte. Det är dom som har problem o inte mår bra. All lycka till dig. Kram

 4. Tack för att jag får hänga med på en litet hörn på Din resa! Du är rätt så jävla fantastisk💕
  Vad är det med hundar och trosor? Min lilla valp knycker allt! Har hittat hennes ”trosgömma” bakom soffan😂 5par underbrallor och två par sockar! Skithund! Har kommit på henne med att hoppa i tvättkorgen och fiska upp mina bättre begagnade trosor och sockar. Bara mina som duger tydligen. Dotterns rör hon inte, inte heller husses kallingar….

 5. Så ljuvligt underbart allt låter! Och du är verkligen duktig på att beskriva, känns faktiskt som att jag är på plats! Du kanske skulle skriva någon mer bok?! 😊

 6. MEN ALLTSÅ! Vad är det för fel på folk!! HUR har man mage att skriva på det viset. Kan man inte polisanmäla? Det är ju kränkning o dessutom personligt påhopp! Åhhh jag blir så arg så jag får hjärtklappning!
  Fortsatt skön o avkopplande vistelse önskar jag dig!

 7. Usch vilka hjärtlösa människor det finns. Skiter folk i att barnen läser och se saker?!
  Nä rå om dig själv, är du stark så känns det som att ha makt och det är den mest fantastiska känslan. Började ta tag i mig själv för några år sedan för att ta ”lasset” med man med muskelsjukdom och pojkar med Adhd. Nu är jag grymm, stark och har koll. Heja dig.

 8. Ja träsktrollen de verkar leva sitt eget liv, inser de inte att barnen är läskunniga för längesedan? Och den lille som inte är – kommer att bli med tiden…Sorgligt det där – som människa menar jag – att man inte kan glädjas med andra om någon tar tag i ett problem som vederbörande tycker sig ha – att de skulle välja att uppmuntra istället för att sprida lögner? Kan man inte komma åt dem på något vis så att du kan blockera dem så du inte ens kommer åt att kommentera så du slipper läsa – dåligt på hur det fungerar, men visst måste det väl gå att blockera dem? Men de startar väl om på nytt antar jag. Finns ju ingen stopp på dem. Jag tycker inte det handlar om att man har olika åsikter för man diskuterar inte en persons innersta problem på det sättet som en del troll gör..Gör mot andra som du själv skulle vilja bli behandlad. Du är öppen och blir huggen i ryggen – känner igen det där.Priset du får betala tyvärr men låt inte dessa mörka krafter ta över. Vi är många som verkligen tycker det du gör är toppen, Maggan. Att du tar hand om dig själv är bästa investeringen och glöm inte:För varje troll så finns det tio goda féer.

  1. Hon syftar nog på bloggbevakningen. Brukar själv titta in där skriver inget men det är typ som en skvallertidning som många bloggerskor verkar gilla att läsa.

 9. Det konstiga är att man mest ser ”rehab” i samband med missbruk och avvänjning. Sjukgymnastik är också rehab!!!

  Jag kopierar från 1177.se
  ”Rehabilitering är ett samlingsnamn för olika insatser som kan behövas för att du, som har varit sjuk eller skadad, ska återfå så mycket som möjligt av din fysiska och psykiska förmåga. Du kan också få lära dig att använda olika hjälpmedel för att kompensera förmågor som påverkats av sjukdomen eller skadan.”

  Det verkar som folk tror att rehab är något annat än det är, de har tappat den vanligaste formen, för jag är övertygad om att fler behöver hjälp av sjukgymnastiken och arbetsterapin, än avgiftningen. Tyvärr är det nog inte den vanliga rehaben som trollen avser.

 10. Usch vad hemska människor det finns. Tror bara som är avundsjuka tyvärr.
  Kanske jag som missat, men har du skrivit var du bokat din resa? Blir ju jätte-nyfiken på upplägget. Kaffe skulle jag också ha svårt att klara mig utan ☺.
  Ha en härlig resa!

 11. Hej! Gällande Caesar Millan så har han pratat öppet om sin psykiska ohälsa, och ett misslyckat (tack och lov) självmordsförsök. Jag vet inte när ni sågs men tänker att det kanske förklarar hans sätt att vara då. Jag hoppas hur som helst att du får chans att träffa honom igen! Lycka till på din resa!

 12. Heja dig! din blogg är i stort sett den enda jag går in på dagligen och du/din blogg glädjer mig. Varför gå in om man blir upprörd? då vill man väl sin lägga energi på fel grejer antar jag. Stackars satar. Du måste se det så. De måste ha ett himla tragiskt liv. Jag är lik dig i mycket, ska vara alla till lags – glömmer att vårda mig själv. Just därför är Du en av mina idoler för du pratar öppet om det vilket ger styrka till såna som oss. Så fortsätt med det du gör! jag tycker du är grym!

 13. Din plats verkar underbar hoppas att den hjälper dig. Jag mår inte heller bra just nu så förstår dig. Har fått min identitet kapad och ekonomin förstörd. Ibland känns det som att det vore bättre att ge upp. Har väldigt lite ork kvar. Ta hand om dig ♥️

 14. Tänkte skrivit att du inte ska bry dej om de hjärndöda träsktrollen men det är ju svårt när de stackars barnen blir indragna!! Jag är helt förstummad över vilka vidriga idioter det finns!! Det värsta är att de är för hjärndöda för att skämmas!! Det handlar om ren avundsjuka och genuin elakhet!! Karma strikes back brukar jag säga!! Kram på dej fina du från ett soligt Varberg just nu 22 grader😎😍

  1. Förstummad är verkligen helt rätt ordval!! Vad är det med folk?!?
   Tokig blir man!

   Kram till dig men oxå en stor kram till barnen♥️

 15. Det är nästan så att man förlorar hoppet om mänskligheten bara av att läsa om det, utan att själv leva det menar jag…Så innerligt ledsen för dina barns skull, att de behövde läsa detdär och bli oroliga. Och också ledsen över att DU ska behöva deala med sånt just nu, när allt du vill ha är some fucking lugn och ro!!!!!! Ska det vara för mycket begärt att låta en människa vara ifred en liiten liten stund?? Otroligt.

 16. Hej, har tillbringat denna sommar på rehab, bästa sommaren! Den har räddat mitt liv! Hoppas du tar vara på tiden med dig själv nu och vårdar din själ. Många varma Kramar Kristina❤️💪

 17. Hoppas du finner vad du söker❤️
  Matkrängeri är min last oxå.
  Pendla mellan 60-70 kg o allt efter var i träning/ ät perioder jag kan va i.
  Måste hitta stabil nivå.
  Var i Indien för några år sen o bodde i en indisk familj, åt nyttig vegetariskt i 3 veckor o inget fusk med snask.
  Hyn var fin o inga extra kg.
  Hann bara av flyget så satt jag på en bänk o krängde en dubbel japp🙈
  Hittar du den gyllene nyckeln till o hålla hälsokost, snälla söta dela med dig i en bok eller blogg😘
  Dog lite av skratt när jag såg trosorna😂 hundskrällen😂

 18. Verkar som du har det härligt , önskar dig en fortsatt skön tillvaro. Själv tänker jag att jag skulle bli sååå hungrig där 😂 Fast jag skulle nog behöva det … Ha det gott 😃

 19. Hemska människor som far med osanningar, hur orkar de? Stort av dig att åka på den här resan och låta oss vara med på ett hörn. En stor 🤗 till dig ❤️

 20. Kära Maggan!

  Trosor? Skit i trosor 🙂 Menar inte du ska gå naken (om det inte finns en zona nudista förståss) men stäng inte in henne i trosor om det inte behövs!

 21. Haha! Asså dina hundar! 😂
  Grymt jobbat av dig med träning och kost. Jag drömmer om choklad varje dag, men har faktiskt klarat mig flera dagar (kakan på jobbet räknas inte 😂)

  Kram

  Nouw.com/noos

 22. Gillade bloggbevakning .se tidigare men nu tycker jag bara att man nästan mår illa av att läsa kommentarerna. Ska inte vara en skvallerblogg, utan bevakning – skillnaden är hårfin… men det är mest bara en massa skvaller och folk som hittar på saker i kommentarerna. Och blogg-skribenten uppviglar, medvetet eller omedvetet till hitte-på-historierna. Förvånad att dina barn läser den bloggen.

 23. Amen håller med många kommentarer ovan…….sjuka människor som vill skada dig och din familj. Vad vinner de på detta??? Ingenting. Koppla nu av och hitta ditt lugn. Kram

 24. Haha.. du är så rolig. Men inte kul att det sprids rykten. Vad är det för människor som inte har något bättre för sig än att dra ner andra runtomkring sig i gyttjan? Ja, man kan ju undra…..

  Du är värd så mycket mer än sådant snack.

  /C

  http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

 25. Fast varför måste du ens nämna att dina barn har ringt och skylla på trollen? Du kunde helt ha utelämnat detta i ditt inlägg. I och med det du skriver så göder du ju trollen; varför ringer barnen till dig när de lika gärna kunde frågat sin pappa och varför tar du ens emot samtal när du är på retreat för din hälsas skull? Kan du se att du ger trollen något att skvallra om?

  1. Hej, det kanske blir en tankeställare till trollen vilken följder det blir av deras elaka kommentarer även för barnen, så att de tänker efter innan de gör det igen. Man kan ju alltid hoppas.
   Hälsningar Åsa

   1. Hej Åsa!
    Det hade varit underbart om det gav trollen en tankeställare men jag tror dessvärre inte att det blir så. Och det grundar jag på Magdalenas inlägg kring turerna om det berömda videoklippet för några veckor sedan. Trollen lyssnar inte på sådant utan jag tror att de helt måste ignoreras. Men det hade varit underbart om jag har fel!
    Hälsningar Jeanette

 26. Heja dig som åker på en ta hand om mig själv resa, så klokt och bra!!! Jag känner igen mig i det mesta som du punktat upp i din lista, som mamma, som yrkesarbetande, som en i samma ålder, en som bär på sorger, en som ska finnas för allt och alla och som vill det men som glömmer bort sig själv. Jag tänker också min mage, kropp, min ilska som bubblar över när jag får nog, på tvivel om att duga. Har också trösta mig själv beteenden… MEN min äldsta han är 20 nu sa till mig, vet du vad så här känner du du, och du kan inte ändra hela ditt liv tills imorgon. Och det vet man ju men drunknar själv i vad jag vill förändralistan. Så han sa börja med några saker. Så sedan en månad tillbaka går jag på Viktväktarna -4 kg nu, går till en terapeut som är helt grym (900 kr/45min) men värt vartenda öre. Jag tränar på att säga ifrån, jag säger ifrån till mina yngre barn tydligare och härbärgerar tyckasyndom dem känslorna, eftersom de såklart protesterar högljutt. Och så mår jag lite skit och upp å ner just nu och låter det vara okej för det gör man alltid då man tar tag i sitt liv och ser sanningen i vitögat. Så till dig vill jag bara säga ”Modiga Magdalena som bara gört” och lycka till på din väg!!! <3

 27. Hej
  Tack för boktipset ”en tillräckligt vacker dag för att dö”, den är jättebra!
  Så härligt att du kan göra din resa och jag önskar dig verkligen allt gott! Jag önskar att jag hade vågat att resa. Jag hade också behövt göra en sådan resa efter allt jag gått igenom för 4 år sedan. Jag har aldrig flugit så därav min rädsla att åka själv.

  Men ha nu en fin resa och ta hand om dig!

  Kram Maria

 28. Hahaha hundarna tyckte kanske att de doftade ”gott” ifrån troslådan haha.. De är väl han 😛😂 skojar nu så inte det går igång nåt konstigt nu då om att djur inte gillar människo dofter. I know! 😉

 29. Ja du Magdalena det finns så hatiska människor i detta land, ibland beror det på avundsjuka… Jag tror fler skulle behöva en rehab” ,hade varit fint. Hoppas du hittar nån sorts inre frid nu och skit i de med stora kakhål! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..