Nextory, kristallkonsert och egen strand

Annons och i samarbete med Nextory

Dagarna går fort, tiden bara rinner iväg.

Idag har jag varit på lite lika mentala hantera sorg/stress kurser med olika fantastiska mentorer. Vädret har varit perfekt. Friska vindar, molnigt men varmt och behagligt

Inväntat kvällens konsert. Med olja i håret, inget smink och bara en skrynklig skjorta

Väldigt vackert och en annorlunda solnedgång ikväll. Magiska toner och ljud spelat av Jeralyn Glass.

Kristallklang, sång, visdomsord blandat med ”valsång” och naturbrus.

När den vackra kvinnan med stark men skör röst plötsligt började sjunga ”somewhere over the rainbow” då brast det för mig….

Det är en av mina Isaklåtar, och jag kunde inte hålla tårarna borta

Så mycket stress i min vardag nu, vad ska jag göra?? Vill ju inte missa något på schemat, samtidigt som jag inser att jag måste ge mig tid att landa. (Ironi)

Utforskat stranden, ensam. Alla gör sitt, du stöter inte på någon. Alla är här för att ”finna något” läka eller bearbeta. Det känns verkligen så…

PLÖJER Ljudböcker…….

Klar med Jeanettes självbiografi. Oerhört gripande och bra, underbar berättarröst! Vilken kvinna

Jag har blivit lite smått besatt av Jeanette nu, försöker googla henne. Bilder, info, vad gör hon, vad hände mm

Jag har oxå blivit besatt av Brasilien, alla ställen hon bodde på. Googlar det med på Googlemap, som ett riktigt psykfall

Någon som vet?! Berätta gärna. Så imponerad av hennes styrka och mod!

Nu är jag inne på nästa bok. Springer, ligger, solar, tränar, badar med ljudboken på.

Har DU inte testat?!

Gör för guds skull! Du kommer INTE ångra dig. Städa, promenad med hunden, när du kör bil.

Som du vet har jag ett långvarigt samarbete med NEXTORY

Med min hjälp så bjussar de på 30 gratis dagar utan dolda uppbindningstider

Helt gratis och fritt (OM du inte redan är kund)

Do it! Du kommer inte ångra dig, länken är HÄR!

När DU laddat ner DINA favoriter, berätta gärna vad du tycker.

PS: Hela familjen kan ha sina egna profiler på ett konto, så ALLA kan lyssna på det som faller dem i smaken samtidigt

Så här ser min offlinelista ut just nu.

Ska jag lägga till någon bok. Rekommendera gärna.

Egen strand

Nu ska jag ta med mig min pappersbok och gå ner i restaurangen och äta lite kvällsmat…

Inga mobiler, paddor är tillåtna

Tack för att du finns❤️

 1. Himlen saknar en ängel av Linn Maria Wågdal. Handlar om killen som 15 år åkte på konfirmationsläger till Åre och var kliniskt död i 6h efter kanotolycka i iskallt vatten.Hennes sorg och vrede, många kloka tankar!

 2. Aldrig lyssnat på en ljudbok, pod npn enstaka gång. Jag föredrar att läsa själv.

  Ser ut som att du har härliga dagar i paradiset!!!

 3. Du MÅSTE lyssna på Patrioter som du har nerladdad. Det är utan tvekan den absolut bästa bok jag nånsin läst/hört. Pascal Engman är ett geni! Nu har han precis släppt en ny bok som jag längtar tills jag får sätta tänderna i. Jag lovar, du kommer inte kunna sluta läsa den. ❤️

  1. Fast är man stressad eller mår dåligt/har ångest så är det faktiskt svårt! Jag är själv sjukskriven för utmattning och har svåra problem med att slappna av och göra ingenting. Då är det guld värt att lyssna på en ljudbok. Men slappnar av på ett helt annat sätt!

   1. Det var bara en fundering…kom att tänka på att jag för länge sen läste att Cameron Diaz var helt ensam på en öde ö en helg o att hon då började gråta som en galning och M skrev ju att hon verkligen behövde få gråta…stirra ut över havet blir ju då en ”light-version” av detta

  2. Hon har varit där några dagar, det kanske kommer…..eller inte. Det är individuellt och man går ju igenom en process.
   Må gott!

  3. Jag tycker också att det är perfekt med ljudbok, hjärnan töms iom att jag koncentrerar mig på boken, det gör den inte när jag stirrar ut över vattnet.

  4. Fast vi är ju alla olika. Vi blir glada o ledsna för olika saker. Vi har olika gränser för vad vi orkar med och olika saker som får oss att komma tillbaka. Personligen är ljudbok som mindfulness för mig, finner ro i mig själv. Andra finner ro av att titta ut över havet och allt är väl lika bra så länge man finner sin egen ro.

   1. Har man inget snällt eller givande att säga/skriva är det lika bra att vara tyst/inte skriva… även barnsliga små påhopp kan såra…

 4. Underbart det låter!
  Blir så sugen att resa ensam nu bara för det 😁. Kanske jag slipper mina fruktansvärda ”stressaxlar” som jag kallar dem.
  Dock ingen resa med schema och internetförbud … bara en resa, hahaha … 😉

 5. En sån resa du gör skulle många/alla behöva göra oavsett sorg eller inte. Att bara få vara utan en massa måsten & stress inombords att inte räcka till för allt & alla. Tyvärr ett kvinnligt drag tror jag. Jag är nog fortfarande en hönsmamma trots barn sim är 25 & 27 år. Man vill ju inte att det ska gå dåligt för dom samtidigt som dom måste ta konsekvens av sitt handlande . Njut av varje minut för oss alla. Tack för att du finns Maggan & delar med dig. Kram ❤️

 6. Tänkte på en sak…. är alla coacher, instruktörer och vad de än må vara – på engelska? Nu har du ju bott utomlands men jag hade aldrig fixat det haha 😉

 7. Du måste lyssna på dessa böcker:

  Fredrik Backmans ”Björnstad” (så gripande berättelse) och

  ”Nej och åter nej!” av Nina Lykke.( Svart humor och dråpliga resonemang hos en bitter kvinna.) /

  Hej från Ljudbokslukerskan

 8. Hej från en som nyligen börjat med ljudböcker! Wow vad bra det är. Persbrandt bland de bästa, tror jag sov 2 timmar den natten, kunde inte stänga av👍🏻. Nu lyssnar jag på en som heter ”En vanlig familj”, oxå bra! Ska ladda ner den om Jeanette, låter väldigt spännande.
  Hoppas du finner ro o kan börja må bra, känner så med dig.
  Stor kram o njut av lugnet o dig själv!

 9. Tror du skulle gilla Emma Hambergs böcker, bl a Brunstkalendern och hela Rosengädda-serien, lite galna feel good med mycket humor.
  Gillar du deckare är Hjort/Rosenfälts böcker om Sebastian Bergman bra, Ninni Schulmans värmlandsserie och Carin Gerhardsens Hammarbyserie spännande.

 10. Älskar också ljudböcker och plöjer många. Jag rekommenderar Denise Rudbergs böcker – super bra! Varg Gyllander är är också bra. Sen har vi ju Sofie Sarenbrandt, Camilla Läckberg och Emelie Shepp 🌟

 11. Håkan Nesser läser sina egna (spännings)romamer om Gunnar Barbarotti. Fantastisk lyssning! Börja med första boken ”Människa utan hund”. ❤️

 12. Älskar också Nextory. Just nu behöver jag lyssna på något lättsamt och har valt Micke Hansen böckerna som utspelar sig i Falsterbo. Många skratt om du känner för ngt lättsamt.
  Fortsätt njuta av din själsliga resa💖

 13. Det låter som att du har det MAGISKT! Jag vill tipsa om dessa ljudböcker;
  ”Sekten på dimön”, Mariette Lindstein. Så sjukt spännande
  ”Björnstad” och efterföljaren ”Vi mot er”, Fredrik Backman. Relationer, maktkamp, jämställdhet, spänning, ledarskap, jämställdhet. SÅ bra!

  Fortsätt njuta:)

 14. Alltid lika roligt och glädjande att läsa dina inlägg! Spretar åt alla håll, precis som livet!❤️ Måste tipsa om rosengädda böckerna med Emma Hamberg, olika personligheter med olika bakgrund som hamnar i en oväntad miljö! Bästa serien jag läst!

 15. Så härligt o behövligt du har det🎯
  Jag älskar böckerna om Silfverbielke, Stefan Sauk är helt magisk som inläsare. Sen en helt annan genre som kanske passar bättre där du befinner dig just nu – Munken som sålde sin Ferrari – oxå med Sauk.
  Rösten måste ju funka o lyssna på, jag har oändligt svårt att lyssna på Katarina Ewerlöf, så himla trist för jag gillar henne som fan annars o hon läser ju de flesta Läckberg bl a.

  Men ha dt fortsatt fint🕉

 16. Du verkar prova många olika ställen att köpa ljudböcker från , vilken är bäst? Jag har nexstory å nyss läst samma bok du nu lyssnar på

 17. Hej fina du 😊
  Här kommer ett boktips på böcker som jag gillar (är i samma ålder som du, har 4 barn, hundar och en man som jobbar mkt)
  Denise Rudbergs serie om Marianne Jidhoff (elegantcrime)
  Emma Hambergs böcker om Rosengädda (feelgood)
  Lucy Dillon (feelgood)

  Njut av solen, värmen och lugnet.
  Kram från mig 💕

 18. Hej,
  Jag såg att detta är ett annonssamarbete och jag förstår att det ingår i ditt jobb att då promota att du lyssnar på böcker men var försiktig så du inte ”flyr” in i böcker istället för att faktiskt sitta tyst och blicka ut över havet och möta alla dina känslor som du bär på och som var en av anledningarna till att du reste iväg. (Såå coolt btw).

  Lycka till och hoppas du får komma tillbaka precis så utvilad som du drömmer om <3

 19. Modigt att lämna det trygga och ge sig iväg på en resa i sig själv. Alla borde göra en inre resa. Släppa taget om att ta hand om andra och bara se åt sitt eget bästa. Tack för att du delar med dig av dina reflektioner på denna livets nya stig.

 20. ser härligt ut..

  kan tipsa om två böcker som är såååå bra.. ”Konsten att höra hjärtslag” med Jan-Philipp Sendker och sen uppföljaren till den ”Hjärtats innersta röst”.

  de är jättebra 🙂
  kram på dig <3

 21. Fy fan vilken vidrig syrra du har i Hanna, som skenheligt sitter och ger pikar för att du inte var på hennes fest. Riktig ruttet och elakt att lägga ved på brasan och sätta gång konspirationsteorier. Har för mig att du skrev att du bara kunde komma loss i september? Älskar man varandra så har man väl förståelse för om någon mår dåligt. Din syrra är slug och elak. Tycker att man alltid kan läsa en underliggande avundsjuka. Har hon. Någonsin gjort reklam för dig eller dina piller? Tycker det ända du har gjort är att höja henne och hennes femme till skyarna.
  Vidrigt och lågt. Njut av din resa och hoppas du hittar din inre frid

  1. Å du känns helt sjuk..vart ser du det?
   Magdalena, det är bara en bitter människa som lämnat den här kommentaren..BRY dig inte, hon vill du ska oror dig och skapa drama..förmodligen berusad.

    1. Åsa.. Ingen som är bitter. Läs båda bloggarna så förstår du. Det märks vem den genuina systern är och vem den avundsjuka är.

  2. Men herregud vad håller folk på med?! Eva var ser du pikarna? Var ser du elakheter och avundsjuka från Hannah? För att hon skriver att syster inte är med till fjällen i år – är det en pik menar du, och elakt? Herregud vad är det för fel på folk! Sitta här och försöka sätta griller i huvudet på Magdalena, och smutskasta Hannah och försöka göra systrarna till ovänner, fy så lågt! Tycker alltid att Hannah har verkat avguda sin syster typ, jag ser ingen elakhet eller avundsjuka. Tycker det är du Eva/Emmy/Anki som lägger ved på brasan och startar konspirationsteorier, ruttet och vidrigt.

   Njut av resan Magdalena och bry dig inte om vad vissa skriver.

 22. Du måste läsa ”Bokhandeln på Riverside Drive” av Frida Skybäck! Den är så fin, rolig och spännande och man blir glad och lycklig av att läsa den. Faktiskt en av de bästa böcker jag läst :).

 23. Jag laddade ner NEXTORY direkt med din kod. Och lyssnade på En tillräckligt vacker dag att dö. Jag är helt såld. Herregud vilken bok, vilket liv, vilken misär. Jag kunde inte hålla mig från att googla upp endast platserna utan även personerna i fråga… Vill typ träffa dessa och veta ännu mer om vad som faktiskt hände. STALKER varning på mig, jag vet. Men kan lixom inte rå för det.
  Nu ska jag lyssna på din första bok. Minst lika nyfiken på den. Ta hand om dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..