Dag 2 på Koh Samui, tack för gratulationer och stillhet

Tack för alla gratulationer. Har börjat landa i det rogivande tempot här.

Lyssnar eller läser bara böcker. Tar min lilla wi-fi-timma på kvällen och skriver något kortare här inne. Facetimar med barnen….

Som alltid har den här platsen (bloggen) varit lite helig för mig. Genom glädje eller sorg. Älskar att få skrivs av mig lite.

Jag behöver få skriva lite. Annars sprängs jag. Min lilla ventil.

Firade min födelsedag helt ensam. En liten gullig thailändare knackade på dörren och sjöng Happy-birthday på härlig ”engelska”

Det har väl typ varit min enda mänskliga kontakt hehe förutom vid frukost/lunch och incheckning

Alla är vänliga och hälsar dig godmorgon/godkväll vid förnamn

Jag har inte pratat med någon annan gäst här på stället. Alla håller sig för sig själva. Oerhört privat och stillsamt. Maten! Wow! Personalen är fantastisk!!

Iskallt vatten, ingefära’te och frusna druvor vid vattenbrynet

Istället för glass! Ljuvligt! Smakar sorbet och bara smälter i munnen. Faktiskt godare än glass!!

Vid polen eller på gymmet lyssnar jag på bok. I restaurangen LÄSER jag bok

Utsikten vid frukosten

Frukosten består av alla frukter du kan tänka dig, grönsaker, 10 olika glutenfria bröd mm, ekologiskt och egenodlat

Bananträd med vego-smör, havreyoghurt med fikon och grenola

Satsar på frukost och äter något lättare till lunch.

Bara på ett par dagar, har vågen störtat 5 kilo. Måste se till att få i mig mycket protein och vätska när jag tränar så hårt i värmen

Har åkt paddleboard idag, KUL!! När man fattat det där med balansen. Hehe (trillade ett par gånger)

Powerwalkat 1 mil

Sovit, varit på stress/seminarium. Gör allt i min egen takt.

På lördag börjar det kroppsliga jobbet på allvar. Nu handlar det mer om hjärna, tagga ner, hitta sinnesro och få lugn på insidan.

Allt är tillagat med omsorg och fantastiska råvaror

Nu ska jag tupplura, lyssna klart på min bok, och glädjas över att inte behöva umgås med någon av kött och blod.

Vi? Kanske syns vid min nästa tilldelade wi-fi-stund..

Ps: Börjar det dimpa ner för mycket skit och personangrepp, så tar jag bort kommentarerfältet.

This is my casa, JAG kör inte med någon demokrati. Här är jag diktator hehe 👍

Kärlek till. Nu kommer regnet

Kram x

 1. Grattis från moi oxå ! Vad underbart för dig med denna resa du gör nu !! Positiv energi your way från mej !
  Jag har börjat meditera ! Elva min/dag . En video med musik på youtube . Saa taa naa maa e mantrat ! Satt i lotusställning igår & min labbe kom & la sig med huvet i mitt knä när jag mediterade . Härligt då både min hund & jag har hög energi & lätt blir stressade- trodde aldrig jag skulle kunna vara så luuuuuugn ! Kanske nåt för dig . Kram från helblondi

 2. Tryck pekfingret mot tummen, sen långfinger,ringfinger & lillfinger . ( i takt med mantrat) Sjung mantrat som de gör i videon. Jag sjunger tyst ist för att viska & sen när det bara är musik säger du sa ta na ma tyst i huvet . Viktigt att försöka sitta rak i ryggen . Du har ju haft inflammation i höftmusklen som jag så kan du inte sitta i lotusställning på golvet så sitt på en stol med benen i golvet alt i en soffa . Jag älskar denna meditationen kram Helblondi ❤️
  https://www.youtube.com/watch?v=Jrdb0usAda4

 3. Shit va härligt det låter! Vill oxå😍😁 pratade med min kollega om all smärta och sorg du bär på. Inte bara Isak utan även din hjärnblödning och terrorattacken.. Hur mycket ska en människa behöva stå ut med? Ändå ger du så mycket av dej själv i din blogg! Det känns som att du å jag känner varann😊 märklig känsla😊 ta hand om dej nu och lova att inga idiotkommentarer får komma in i ditt flöde! Kram❤

 4. Låter helt underbart! Är så imponerad att du gör denna resa! Och inspirerad, detta ska jag med göra någon gång i framtiden!!

  Men jag blir matt av folket som kommenterar, stäng ner kommentar-funktionen så att du bara kan din resa och uppleva den, det du delar med oss väljer DU, utan dömande kommentarer/åsikter. Inget ska få förstöra detta för dig, inte ens en liten promille. Det får bli en envägs-kommunikation från dig till oss, men du får utlopp för ditt skrivande som du behöver. Eller skriv i ett Word-dokument som du inte delar.

  Lovar att majoriteten här inne förstår om du stänger ner kommentarerna och njuter av din resa (även om det säkert är tufft emellanåt och man kanske inte alls njuter hela tiden)

  Massa kramar och kärlek ❤️

 5. Detta är du väl värd Magda! Skulle vilja veta mer om denna resa. Har själv gått igenom en enorm kris det senaste 1 1/2 året. Förlorat båda mina föräldrar i cancer och har haft så mycket med det. Barnens sorg, inte hunnit hantera egen sorg, allt det praktiska, ett barn i tonåren, trivs inte på jobbet osv osv. Skulle behöva landa i mig själv. Ömsa skinn, hitta tillbaka till MIG SJÄLV och MITT liv. Hur hittade du denna resa? Tips mottages tacksamt.
  Varma kramar från ett kylslaget Skåne.

 6. Många grattiskramar från mig oxå fina Maggan❤️
  Unnar dig verkligen en sån underbara resa efter allt du varit med om🙏🏻 Snälla du, jag håller med flera som skrivit här om att du gärna får skriva vilket hotell du är på och vilket bolag du hittat detta genom? Jag skulle verkligen behöva en sån här resa oxå då jag har varit med om mkt i mitt liv och min värkande kropp älskar Thailands värme och yoga! Vore en dröm att få åka dit!
  Önskar dig härliga veckor i paradiset❤️❤️

 7. Underbar resa du gör, så värdefull gåva till dig själv.
  Jag ser att flera frågar efter resan och arrangör, och tom. pris.
  Nu är jag ingen spåkvinna,men jag kan gissa mig till att om du skriver ut det, speciellt pris,så får du skit för det, att huur kan man lägga så mycket pengar på en resa. Eller så googlar de på researrangören och friskvårdspaketet och får priset den vägen.
  Så tråkigt för de andra som helt seriöst är intresserade och har planer på en likadan resa själv.
  De oseriösa kan också gömma sig här bland smöriga kommentarer, hur ska man veta?

  Jag önskar dig en härlig vistelse med lugn och ro.

 8. Åååh vad jag unnar dig allt detta. Fina Maggan, jag är så GLAD att du väljer att ta hand om din kropp och din hälsa, och att du har en sån fantastisk familj som stöttar dig. Det verkar som att du känns så fridfull, det lyser genom bilderna. Var rädd om dig Maggan, och glöm inte bort hur värdefull du är ♥

 9. Låter alldeles underbart! Hoppas att du får lite harmoni i ditt fina❤️
  Kul att se hur du har det.
  ❤️❤️❤️❤️❤️

 10. Din plats och din blogg, därför man vill följa dig. Ärlig och vardaglig blogg. Så rolig att läsa. De bloggar man inte gillar att läsa, där slutar man att följa. Livet är för kort för lägga energi och skriva elakheter. Vilken styrka du har som tar tag i livet på ditt sätt. Starkt!!!

 11. Jag gör nästan aldrig avtryck här, även om jag alltid finns här och läser. Hoppas du får en fantastisk semester💕🙏🏻. Det bästa sättet att rensa huvud, kropp, sinne.. att få vara ensam💕
  Var kommer din otroligt fina vita överdel ifrån? Magisk😍
  Kramar och ta hand om dig☀️💖

 12. Heja dej Maggan! Helt rätt de är din blogg du bestämmer! Njut av din resa ja är glad att du delar med dej de stärker och ger inspiration! Tack! Kram Mia

 13. Ååå Lovely så otroligt vackert. Så fantastiskt att få vara ensam och njuta och ta tag i sig själv. Jag önskar dig all lycka Maggan. Kram.

 14. Grattis fina härliga Maggan!

  Åh vad mysigt det ser ut!
  Är så glad att du får göra den här resan.

  Namaste
  Karma
  Och en stor Grattis kram 💖

 15. Tack för att du är du – helt UNDERBAR❤️ Stort grattis o tack för att vi får följa dig . Ta ingen skit Maggan o keep it up 💪🏼

 16. Du är en härlig, stark, vacker och modig kvinna, sluta aldrig vara det❤️. Det du har gått igenom livet är mer än vad de flesta av oss behöver genomleva. Du är värd all lycka och harmoni. Tack för att du delar med dig så mycket av dig själv och ditt liv i både med och motgång.
  PS även om bloggen är viktig för dig så är du viktigare, det är ok att ta paus ibland😘ta hand om dig❣️DS

 17. Hej där i lugnet!

  förlåt att jag stör… 🙂
  Blir så inspirerad och undrar så, hur jag kan få tag på arrangör/resan som du gör?
  Ha en härlig semester!
  mvh Brigitte

 18. Hej Maggan,
  Inget hat från mig utan bara kärlek från en mamma till en annan. Andas och få ta hand om sig själv borde vara en självklarhet.
  Njut, och andas
  Kram Fia Svensk

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..