Gastropi

Sorry för frånvaro, suttuppsovit hela natten. Gjorde en gastroskopi igår förmiddags, kollade magen mm, har haft mycket halsbränna i många år och vill försäkra mig och att att allt såg bra ut. Inga stressmagsår, inga brock.

Jag hade ett litet brock på magstrupshalsen, berättade den trevlige läkaren. En glipa som släpper ut sura uppstötningar. Medfött antar jag?

Därför jag lidit så kolossalt under mina 5 år som gravid med halsbränna och heartbrun

Hela kameran i magen grejen rörde upp lite, och jag känner att kroppen protesterade. Känner magsyra i halsen och tänker vila lite tills barnen kommer hem

TACK MINA ÄLSKADE KOLLEGOR PÅ WARNER BROS Produktionsbolag (som filmar mina inslag) för er avskedsgåva OCH fest ni anordnade för mig. Grät av lycka❤️

11 år har ni varit ute på vägarna med mig. Vi har skrattat, mött, människor, björnat bakom ett träd i skogen i brist på toalett, bytt kläder i bagageluckan, vi har glömt utrustning, kört vilse, och gjort de finaste inslag någonsin, mött människor och fått vara med och förändra deras liv….

Älskar er! Lusse, Lisa, Micke, Patrick, Ulf, Cavalli, Mimmi, Lollo, Linn, Lisa, Emil, m-l, Jesper, Marcus, Isak, Jonas, Tomas, Jonathan, oskar, Lina, Lisa, jonas K, Thomas, och så alla ÄLSKADE frilansare, listan går att gör lång

Tack för att ni uppskattar mig och de 11 år vi haft tillsamman.

Nu älskade vänner börjar en ny spännande del av mitt liv!

 1. ida skriver:

  BRÅCK inte Brock

 2. Helena skriver:

  Du kanske fått det här tipset tidigare. Gaviscon är bra när man har problem med magsyra som läker upp i matstrupen.

 3. Ellinor skriver:

  Tyckte du inte gastroskopin var hemsk att göra?? Jag ska snart genomgå detta för andra gången och har sån ångest då det var fruktansvärt jobbigt första vändan.. Fy fan för magproblem!

  1. Sara skriver:

   Jag gjorde en gastroskopi i våras, fick 2 ml midasolam. Perfekt, märkte ingenting. Snabb nock och sen var det över👌🏻

 4. Eva skriver:

  Vad underbart det låter
  Asien hälsoresa
  Du kommer med så underbara ideerer jämt ❤️
  Ska du till din syster på hennes födelsedags fest ??
  Kramar

  1. Tyvärr inte, är med i hjärtat. Jag kunde bara resa just denna tid. Prioriterar mitt mående. Och det har min fina syster FULL förståelse för.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..