Något annat positivt idag?

(Obs: jag ÄR djurvän, skulle aldrig plåga ihjäl ett djur. Mygg, fluga, geting och fästing får alltid en snabb och smärtfri död. De enda djuren jag anser mig själv stå över i näringskedjan)

Något positivt förutom känslan av att kunna använda täcket igen?

Är att flugorna är så förbaskat slöa. ÄNTLIGEN kan man skicka den lilla jäkla rackaren till Nangijala med en tidningssmäll.

Hur man än isolerat fönster och dörrar under sommaren??? Så finns det alltid ett litet irriterande flygfä som ska cirkulera runt öron och ansikte när man sover.

Varför ska de cirkulera runt ansiktet? För att provocera? De dras ju till skit. Iochförsig så ligger ju de skitigaste kroppsdelarna under ett täcke? Är det andedräkten och öronvax som lockar dem?

Eller är det bara för att de kan, och vill retas?

 1. Nilla skriver:

  Hej. Skaffa flugorna min viktigaste sak hemma.. Ta runt alla fönster, de bara ramlar ihop och dör inget surr längre 👍👍😃

  1. Nilla skriver:

   Flugpenna ska det ju stå…😀

 2. Sophie skriver:

  Fruktansvärda är de små krypen. Har inga problem med flugor i lyan, men däremot krig med myror som invaderat balkong och nu börjar ta sig in … gaaahhhhh! Köpte några ”myrboxar” hos kinesen, hoppas de hjälper! Har en spray, men den luktar peck och rädd att använda pga hunden.Men de dör bums om de kommer i närheten av det.

 3. Hanna skriver:

  För att inte tala om alla äckliga getingar.. usch jag hatar dem eller inte tycker om dem kanske är bäst att skriva. Just nu är de slöa och kryper in i sängar och under soffan mm.

 4. Camilla skriver:

  Vill inte dra igång något igen, men måste erkänna att jag inte visste i-ordet var något kränkande. Man lär så länge man lever, jag tillhör väl tantgenerationen (dagis, fröken mm) bot och bättring ❤️❤️❤️ Puss på er alla och en blötpuss till dig Maggan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..