Bye bye babba tjok-tjok

Haha! Kan ha varit sommarens bästa av-vinkning

Monstret har börjat skolan!!! Jippi

Bye-bye!!

Skriker, trotsar och klättrar på allt, stagedive’ar från soffan tjuter av skrattt. Älskar min tokiga lilla fingerapa!

Snygga killar knackade på dörren imorse.

Mindre härlig tjej som öppnade

Kaffe ur rosa koppen. Som jag har längtat

Kaminen! Äntligen (den med) ska bli så spännande att se resultatet

Jag har precis bokat min hälsoresa! Sticker i slutet av månaden. Yoga, thai-chi, stresshantering, PT, broccolismoothis, rawfood, detox, träning, ensamhet, eftertanke, bearbetning och reflekterande.

Hur kan man lämna sina barn i flera veckor? Kommer Eworna förfasat utbrista i kör.

Investering för familjen. Få en mamma som orkar. Få en mamma som rensat ut garderoben och sorterat in allt i välstädade lådor. GRYMT! Jag är priviligerad som har möjligheten, ekonomin och uppbackning av två fina pappor här hemma. Jag kommer komma hem som en ny människa, ELLER inte alls (skoj)

Jag och banba sov i Lance rum inatt, äckligt redan innan . Men det blev ju inte bättre av att Drago kalasat på Louie skitblöja? Orkar inte! Bläää

Rutten tvätt! ALLT! Ungarna har KNÖTT ner blöta handdukar i tvätten. Allt har legat och grott i veckor och möglat. Luktar som Dragos andedräkt

Mina gosiga men mycket busiga hundar

Lite mys-träning i all sin enkelhet

Åhh vad jag älskar det här huset

Så härligt att få vara hemma igen

Lekstugan är klar!! Ps jag lovade ju att fixa rabattkod till er! Glömt bort helt…

Fixar direkt!

Plommon, äpplen…

Sallad, tomater och kryddor

Trädgården är full av frukt och grönt.

Ska ut och skörda lite snart.

Ps visst finns det något företag som hjälper dig att ta rätt på all frukt? Måste googla

 1. Lotta skriver:

  Skönt med en ta-hand-om-mig-resa😃 Hade mina döttrar utlånade i en vecka i somras. Dåligt samvete att jag gjorde det, men det behövdes för både mig och töserna. Om en vecka åker jag med äldsta dottern på snart 6 år till Mallorca och yngsta dottern på 3 år blir hemma med moster och morbror. Jag ser så framemot att få sovmorgon och bamseklubb=vila för mamman. Man måste få tillåta sig själv att göra något sånt utan dåligt samvete. Tycker att du är en fantastisk person Magdalena och jag bara älskar din blogg😍 Hoppas jag få träffa dig i framtiden och ge dig en kram för den person du är.

 2. Linn skriver:

  Finns det inte företag som kan hjälpa till att göra juice/must av div. frukter som man har i sin trädgård? Så lägger upp det i div. flaskor / tetror för en peng? 🙂

 3. En glad och utvilad mamma är en investering för hela familjen! Njut av din resa och boosta ordentligt! Vintern är lång!
  Kram C

  1. Helene skriver:

   Frågan är varför mamma behöver vila upp sig? om familjen sliter så mycket på mamma kanske det behöver göras en insats från övriga familjen? Eller behöver pappa också resa iväg?

   1. Hera skriver:

    🙊 Bra fråga.

    1. Helen skriver:

     Jag behöver kontrasterna! Kör hela familjen AB mån-sön nästan året runt och älskar det ❤️ Men att gå på 100% jämt ät inte bra, och som den duracellkanin jag är kan inte ta det lugnare i vardagen. Vill inte heller ändra min vardag, det ska vara fullt ös jämt! Så då är det check out ibland som gäller. Kan vara en weekend eller vecka, inte så noga. Men att släppa allt och bara vara jag är så skönt 😉 Det är jag och mina tankar, och gudskelov är vi alla olika 😃

 4. Malin M skriver:

  Hälsoresa – ja tack!!! 😊😊😊

  1. Vicky skriver:

   Drago är ju den som vaktar familjen mot faror så han måste ju vara i hela huset.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..