Årets julklapp?

Hej vänner!

Helt överrumplad över era reaktioner! Ang den balla smink/spegel/kabin/väskan

Pratat ihop mig med Håkan och crew!

”Glam traveling with Graaf”

Varför inte ge er alla chansen att bli lika glada som jag hehe

Sitt stadigt i stolen, jag kommer se till att DU oxå kommer kunna få köpa DIN barbiedröm!

Årets julklapp med STOR säkerhet?

Jag köpte en stor stationär sminkspegel på nätet när vi flyttade in i huset.

HADE JAG VETAT? Att DENNA fanns??? Hade jag inte betalt ett ockerpriser för den stora jag har i klädrummet hemma …

Lika bra! BÄTTRE! Smidig OCH går att flytta..

Jag återkommer med info, ELLER maila marketing@glamofsweden.seför att reservera en 👍

 1. Men jag ser inte en endaste reaktion på bloggen om sminkväskan🤔säljtrick?? Blogginläggen blir skummare och skummare, dags att lämna som många före mig skrivit?

  1. Vilken töntig kommentar! Det där med tandfasader verkar reta många. Hur ser dina egna tänder ut? Helt perfekta såklaaaart!! Idiot.

 2. Hej,

  Har följt dig i många år, både på blogg & instagram! Men nu kommer inte dina instagrambilder upp i mitt flöde längre. Försökte med att avfölja & sen följa igen, men då står det att denna åtgärd är blockerad… Nån annan som upplever samma sak?

  Kram, kram<3

  1. Prova att gå in och gilla några bilder på Magdalenas instagram, så ”fattar” instagram att du gillar hennes bilder och därmed vill ha dom i flödet.

 3. Varför skulle detta bli årets julklapp? Tror inte det är SÅ många som släpar omkring med en hel väska med smink, förstår inte vitsen med den, funkar väl lika bra med ett vanligt bord och en lampa

  1. Helena,håller med. Magdalena går” all in” med samarbeten i ännu högre grad än tidigare. Alla ”vänner”hon besöker verkar ha något till försäljning som hon sedan kan göra reklam/samarbete med😂nu väntar jag mig svar från drevet och bli kallad troll eftersom kritik inte är ok i den här bloggen

 4. Tycker den ser väldigt klumpig och ”barnslig” ut. Vet inte vart jag skulle bära med mig den? har sminkbord och spegel med lampor hemma och när jag åker bort tar jag ett litet kit med mig i handväskan, behövs inte mer än så. YSL har så fina kompakta kit med allt i .

 5. Tycker den ser fantastisk ut. Har mailat. Jag och dottern skulle slåss om den. Man behöver ju inte bära med sig den utan ha den stå lite snyggt på ett sminkbord.

 6. Vilka gnällisar här inne….ett tips är att scrolla om du inte gillar Maggans ”reklaminlägg” Jag tycker du är grym Maggan…även om just den sminkväskan inte är min grej. Kom ihåg att du inte kan ha den som handbagage på flyget om du fyller den med smink…men på tåg, båt, cykel och tåg går det ju bra 🙂

 7. Jag förstår inte en sak med människor.
  Varför läser man någons blogg om man inte tycker om personen i fråga som har bloggen?
  Och sen vräker ur sig den ena förolömplingen efter den andra?
  Jag blir lika häpen varje gång, och ärligt talat jag förstår inte hur människor är funtade.
  Hur elaka kan människor bli, och speciellt när de kan vara Annika.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..