Bio och strand

Igår körde jag bio i omgångar.

18 bion med de små pojkarna. Vi såg varghunden

Bra film! Tummen upp tyckte pojkarna

Kl 21 gick jag på skräckfilm med de större ungdomarna.

OEHÖRT DUKTIGA skådespelare! Men filmens handling får ett STORT frågetecken? Inte alls bra! Var vi rörande överens om

Frukost och sommarlunk…

Emilia landar i Malmö om en timma. Jag ska på inspelning imorgon och Filip jobbar, Emilia ska hjälpa mig med killarna

Sten som vanligt, uppe på något…

Spaghetti och köttfärssås till middag

Barnens favorit!

Köttfärs

Lökpulver, pastakrydda, salt, peppar

Grädde

Skvätt ketchup

ENKLAST är BÄSTA!! Tycker pojkarna

Nu ska vi ha familjeråd. Tonåringarna vill till Tosselilla, jag vill ner till stranden.

Upp tidigt imorgon blir det fakir flighten till nya miljonärer.

Dagens fan-mail….

Man blir ALLTID lika glad när medmänniskor sprider energi och värme

 1. Men vilket skitzo. Hi hi kram bl.a. bl.a. bl.a. till billig trollpacka på några månader 🤦🏻‍♀️
  Otäcka människor det finns.

 2. Vad har hänt med Tristan, han har ju vuxit hur mycket som helst! Kanske var länge sen han var på bild i bloggen, jag kände knappt igen honom 😊

  1. Tror inte en katastroffilm ligger högst på listan om man råkat ut för ett terrordåd, men håller med om att den var rätt bra. 🙂

  1. Det kan du undra sa flundra, du får bara svar om du är jättetrevlig eller onödigt trevlig. Allt däremellan svarar M inte på. Hon är rolig kanske, men att hon skulle besitta bloggerskor som ha ha säger inte namnen. Hon vet.

   1. Besitta bloggerskors moral i att svara folk. Det gör inte M, hon svarar som jag skrev ovan om det råkar bli lite liv i luckan här. De flesta bloggerskor svarar och har en dialog. Kanske det beror på att M har så väldigt många som besöker bloggen o därav inte hinner. Kan jag förstå. Men det kan komma en dag då kvinnan M blir ointressant. Då blir det så och då får man väl hoppas o tro att det blir andra bullar 😉

    1. Sluta lipa o gå tillbaka in i din låda. Vuxna människor som önskar att andra människor mår dåligt är ett jävla äckligt beteende. Magdalena har säkert, som väldigt massa andra människor på denna jord, förmodligen jobbat hårt o varit vänlig mestadels av tiden o förtjänar därför varenda bra sak som händer henne. Precis som alla andra som är snälla mot sina medmänniskor och lyfter upp istället för att trycka ner o jobbar för det dem vill ha. Till skillnad från endel här inne som bär sina offer-koftor som en jävla mantel. Jobbar hårdare o va snällare så kanske ni oxå blir värdiga människor en dag.

 3. Du är den coolaste som finns. Små pyttebarn, stora barn…(hur snabbt växte Tristan upp 😳?). Lyssnade på ditt sommarprat häromdan igen. Du har gått igenom så mycket och är så STARK. Och snygg, som en bonus. Kram

 4. Är jag en konstig och dålig person nu, men jag hinner inte gå på bio så ofta som både du o hannah gör. Har ni inga jobb som slutar vid 17 tiden nån gång? Vad gör ni 2 egentligen? Har ni gift er med rika män som gör att ni kan sitta superfräscha och med uppnäsa låssas va roliga eller dumma?

  1. Ja, du är en konstig och dålig person! Inte för att du inte hinner gå på bio men för att du skriver så jävla elakt

   1. Klockrent svar!!! Vad är det för fel på folk egentligen? Det är verkligen tydligt att psykvården inte fungerar som den ska…

 5. Du skojar verkligen inte om katten Sten. Lika förundrad varje gång du visar Stens val av plats. Rolig vovvsing!!

  Trist att vara som Elisabeth, tänker att det inte kan vara många människor som tänker ”gött, idag har jag vart elak så nu kan jag somna gott”.

 6. Såg att troll varit framme igen.London på semester men kan inte låta bli att kika in å kolla vad du har för dig.SÅ bra är din blogg hahaha man bli liksom beroende…

 7. Åh vad jag blir irriterad på troll.
  Det känns som jag känner dig med tanke på alla år jag läst din blogg, som en vän men ändå inte eftersom vi inte känner varandra. Men när jag läser om dina troll härinne blir jag arg. Arg och förbannad som går på en vän på det viset, (Man ska såklart inte ”trolla” hos någon). Men vi är så många som backar dig. Hade jag kunnat trolla hade jag trollat bort alla förbannade troll.
  Skickar dig all kärlek jag bara kan!
  Kram

 8. Men oj vilka trevliga människor det finns 😱 Mysigt 😢 Jag gillar dig i alla fall! Och din blogg är uppfriskande att läsa sen finns det alltid folk som mår dåligt i sig själva och det är tråkigt att du ska drabbas 🤬 Härligt ändå att du fortfarande har glimten i ögat och humorn i behåll, det är det jag gillar hos dig 😍💞🙏🏻

 9. Jag är så ful.. Jag kommer aldrig att träffa någon. Jag vill ha en man med pengar!! Ingen vill ha mig! Har någon nåt tips på hur jag kan träffa en rik man? Vill inte ha nån ful gammal man. De kan jag få. Finns många 65 åringar med pengar. Jag är 38 år. Nej, ingen sån gammal!! Jag ska nog botoxa mig. Sätta i löshår. Fransar. Fillers. Kanske, jag säger bara kanske att jag kan bli lite söt iaf. Tack gode gud att detta finns 2018. Finns hopp för mig med!! Tror jag 😕

 10. Men var är det med människor? Vad är det för galningar som samlas i ett kommentarsfält på en blogg? En blogg vars ägarinna bjuder på både familjeliv, funderingar, berättelser ur livets alla glädjeämnen men också sorgligheter. Detta berättas för oss och vi får läsa hur mycket vi vill och orkar, dessutom av egen fri vilja.

  Då sitter människor (antar att det är mestadels kvinnor) och skriver så sinnessjuka kommentarer så jag börjar tammefan tappa tron på mänskligheten! Vad är ni för hjärtlösa mörka människor? Vad får ni ut av att skriva sån skit?

  Malin: Vilken sten har du legat under de senaste 20 åren? Det finns arbeten där inte alla slutar klockan 17 och där man styr sin egen arbetstid. Googla på influencer tjänar pengar!

  Linda: Mår du riktigt gott ikväll när du ska gå och sova? Ja nu jävlar satt jag dit den där vilt, för mig, främmande människan med några sanningens ord, tänker du så? Är du riktigt nöjd med dagen nu? Blir konfunderad och förvånad av dina rader för jag läst härinne svarar hon på konstruktiva kommentarer eller ärliga frågor och funderingar. Ren idioti ska hon inte ens svara på.

  Själv tänker jag tacka dig för att du orkar hålla på och skriva på den här bloggen. Att du inte kastat in handduken för längesedan är ett under? Allt du genomgått och sedan sitta och läsa kommentarer från galningar, du är beundransvärd. Kan se framför mig hur du en vacker dag tar en bild på sitt långfinger, kastar in det här på bloggen och skriver FUCK YOU MOTHERFUCKERS! Sen ser vi inte dig mer i sociala medier!

  Puss från mig!

  1. Mosshi, så jävla klockrent!
   Magdalena, du är fantastisk som bjuder på dig själv och även jag vill tacka dig.
   Du målar inte upp en perfekt fasad, utan berättar om alla aspekter i din vardag.
   All kärlek till dig!

  1. Jag har läst magdalenas tråd här och vad jag kan se så är många väldigt otrevliga och sorgliga. MEN, att spåra dessa människor som inte hotat magdalena går inte. Finns inget inom polisen som tar upp en anmälan av dessa slag. Sen kan man ju tycka att det är äckligt av en del som skriver skit.

 11. Givetvis går det att spåra dessa troll. För det krävs en polisanmälan och där efter följande process. Det som saknas i Sverige är ju tillräckligt med vårdplatser för psykiskt sjuka människor som behöver rätt vård m a p sitt destruktiva beteende. Kämpa på Maggan! De antal goda kommentarer överväger trots allt de dåliga och trollen mår alltid sämst själva över sin livssituation. Det som de tyvärr inte förstår är att de kan aldrig förändra eller bestämma över, en annan människa. Man kan och har bara rätten att förändra sig själv.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..