Klipp och fix

Jag åkte in till stan vid 08 imorse, för att lämna in bilen på tvätt, och färga utväxten hos Catta.

Efter att Catta klippt mig ska vi äta frukost på Pom och Flora, klockan 12 ska jag göra fotvård, sen fransarna.

En riktig blogg-instagram-influäncer-dag

Tv-Inspelning och jobb i helgen, måste rycka upp mig och bli en respektabel människa igen. Det här går ju inte.

  1. T skriver:

    Har precis lyssnat färdigt på ditt ex bok,mycket bra och tragiskt att behöva gå igenom det som Magnus gjort men han har enl boken andra värden i livet numera än lyxbilar och flärd. Såg dock på nätet att er gemensamma son fått en bil så ditt och Magnus intresse för lyxbilar verkar ha gått i arv🤔. Nu är det bara ett körkort som måste till och de går ju tyvärr inte att köpa 😂

  2. Lena skriver:

    Låter som en underbar dag 😍 Själv känner jag mig som en översolad böckling, torr och urvattnad 😎 Kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..