Kalas

Det blev ett fint och städat barnkalas för William och Lancelot. Tårta, lite lekar, sång och musik

Sång kl 07, sedan fick killarna testa på att ”flyga i en flygtub sedan in i en galen ”reality-skjuts-zombie-värld

Vi besökte Isak och åt lunch på Josefina

Hundar och barn…

De stora killarna åkte med Magnus och fick provskjuta pistol

Jag åkte hem och förberedde bål, snacks och hemmahäng

En underbar dag!! PERFEKT

KAN MIN GAMLE svåger ha lånat min mobil (ser jag nu när jag går igenom bildern?

Carlos. Nyfödd och helt fantastisk liten ”bonuslillebror” till Mio och William

Film på världens bästa Mattias

https://tsbassetsprod.blob.core.windows.net/011/2018/07/img_1571.mov

M spelade musik och vi njöt av kvällssolen vid poolen

Sen blev det middag på Mister French

Mina vänner, vänner till pojkarna. En salig blandning av fallfrukt och kart. En riktig fruktkompott

Fantastisk mat! Härligt ställe.

Mycket smårätter, skaldjur och en helt GRYM ryggbiff. Cava och en rå med hjärtlig ton.

Efter middagen hade vi ett kul bord på F12, dans och fyllt 18-vuxen häng

Måste ha varit över 1500 pers där. Galet drag, roliga människor och bra musik

Lugn dag. Jag har lite ont i halsen och börjar känna mig lite snorig.

Sovit mycket på dagen. Ska bila till Sundsvall och hämta upp Louie imorgonbitti tidigt.

Film, pizza på balkongen och soffhäng. Nu kudden

 1. Cilla skriver:

  Bonusbror? Lika mycket bror som vida och Liv är systrar.❤

  1. Tea skriver:

   Bonusbror till William och biologisk bror till mio.

 2. När mina barn blir så stora så önskar jag att jag och deras pappa anses lika coola som du – jag skulle mer än gärna vilja kunna umgås över ”gränserna” (åldrarna alltså 😂). Just nu – den äldsta är snart 16 – är ju mamma och pappa världens pinsammaste bara… 😂😂 Älskar dig och din blogg, Maggan ❤

  1. Vivi skriver:

   Ge det nåt år så kanske det vänder 😉 Sen hänger mycket på vännerna, hur de är och om de vill.

  1. Karin skriver:

   Men varför måste man vara cool förälder ? vad innebär det ?

   1. P skriver:

    Ja berätta, vad är en cool förälder?

    1. Men hallå… Maggan är en cool förälder – eftersom hennes 18-åriga son och dennes kompisar kan tänka sig att umgås med henne 😊😊

     1. Ida skriver:

      Ja jag skulle nog oxå vilja påstå att man har en ”cool” mamma om man hänger med i ungdomarnas tänk o svängar och inte har fördomar eller dömer ut saker bara för att liksom. Men det innebär inte att man sitter och dricker en massa alkohol med dem utan man ser till att samtidigt ha en modersroll som visar vart gränsen går. Alla med sunt förnuft förstår vad den går, om inte, ja då är man inte ett dugg cool. Mycket i livet handlar nog mest om sunt förnuft mer än en massa pedagogiskt snack. Hej svets från en nog lite cool morsa😎

 3. Nanny skriver:

  Ser ut som en lyckad dag 😊 Jag hoppas grabbarna var nöjda. Kram

 4. Vad härligt att du fick en sådan fin helg med dina barn och vänner! Det är du väl värd. Jag önskar att jag själv kunde vara på den platsen. Istället så sitter jag här med mammas död (plötsligt), planering för hennes begravning, en allergisk reaktion som fick mitt ansikte att se ut som en fotboll (går på hästdoser av kortison nu), självupptagna vänner som sätter sitt ego för mig. Resultatet är ett sådant jävla slitet jag att det finns inte. Är 37 men ser ut som 67 … med andra ord desperat behov av SPA! Ansiktsbehandlingar de luxe och allt som tillkommer.
  Nåväl … där fick jag vara lite bitter och självupptagen! 🙂 Men, oavsett vad – ta hand om dig och ha det bra!

  1. Du är inte bitter för att du känner att du vill prata av dig här på bloggen. Tycker synd om dig och hoppas att det finns någon i din närhet som inte är självupptagen och kan stötta dig i dina svåra stunder just nu. 💜

  1. Camilla, jag beklagar verkligen att du förlorat din mamma! Kan inte föreställa mig hur det måste kännas, hjärtat knyter sig bara jag tänker på det..

   Jag hoppas verkligen att du kommer ur allt det här starkare när allt ”e över”. Kanske ett par vänner mindre, men har de inte tid för dig nu i en sådan svår tid…, e det värt att ha dom överhuvudtaget?

   Skickar varma kramar till dig. Du klarar det här 💕

 5. Sanna skriver:

  😂😂bästa! Är du bakis efter festen? Längtar tills jag kan dricka drinkar med min son😂så jäkla roligt! Bästa bloggen! Kram

  1. Ida skriver:

   Vad är det som är så roligt sanna? 😉

   1. Sanna skriver:

    Allt är bäst med Maggans blogg, och ja jag tycker nog att man kan benämna henne som cool,vill oxå att min son och hans kompisar ska vilja hänga med mig. Hellre det än att de ska tycka att man är mossigare än snittet! Sen dricka drinkar behöver inte betyda supa sig medvetslös och spy ihop med sin son, men helheten är ljuvlig,sen om det är cola i glaset,skit samma!

  1. Sanna herre gud är du allvarlig ?..jag har aldrig suttit och druckit drinkar med mina söner skulle inte falla mig in. Är jag inte en cool mamma för det jamen låt gå jag är deras mamma inte kompis….
   Skönt att ha vuxna 21,24 dom sköter sina fester själv.

  1. P skriver:

   Du skämtar va Sanna? Ironisk??
   Det är väl det topp billigaste man kan göra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..